16 / 05 / 2024

riva Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri

riva Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri

Türkiye Futbol Federasyonu tarihinin en önemli projeleri arasında yer alan ve 2008'de hayatını kaybeden Federasyon Başkanı Hasan Doğan'ın adını taşıyan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nin açılışı gerçekleşti...

Nihat Özdemir'in TFF'den sürpriz istifası sonrası Süper Lig canlı televizyon yayın ihalesi patladı!

TFF Başkanı Nihat Özdemir'in aldığı sürpriz istifa kararı sonrası ceketini alıp Riva Hasan doğan Tesisleri'nden ayrılması Türkiye'nin gündemine oturdu. İstifa sonrası Saran Grubun kazandığı Süper Lig TV ihalesinin akıbeti ikinci bir bombanın patlamasına neden olmak üzere...

TFF Riva Tesisleri ihaleye çıkıyor!

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nin karşısında hayata geçireceği yeni tesis için ihal tarihi belli oldu. 

Beykoz-Riva yolunda eylem! Ulaşıma kapatıldı!

Sürekli kazaların yaşandığı Beykoz-Riva yolunda geçtiğimiz gün Alibahadır Mahallesi Muhtarı Hasan Yılmaz'ın oğlu Emre Yılmaz vefat etti. Sabrı taşan halk, yol kapatma eylemi yaptı.  

TFF'den Riva'ya otel ve dinlenme tesisi geliyor!

Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Tesisleri'nin karşısına yeni bir konaklama birimi yapılacak. 2 ay içerisinde çalışmaların başlayacağı projede 120 odalı otel ve yeni dinlenme tesisi yer alacak.

Riva’daki modern geçiş köprüsünde son durum!

Eskiyen köprüye alternatif olarak yenilemesi süren TFF Hasan Doğan Tesisleri ve Riva Spor Kulübü Tesisleri’nin hemen yanında inşa edilen köprü çalışması kapsamında kavşak, yol, meydan ve çevre düzenlemesi de sürüyor.

TFF'nin Riva'daki tesisleri LEED Gold Sertifikası almaya hak kazandı!

ürkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Riva'da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri, Amerika Yeşil Binalar Konseyi tarafından verilen LEED Gold Sertifikası'nı, "yeni yapı" kategorisinde 67 puanla almaya hak kazandı.

Eyfel Yapı Riva Hills projesine ön talep topluyor! Metrekaresi 3 bin 950 TL'den!

Eyfel Yapı 40 milyon dolarlık Riva Hills projesine start verdi. 85 villadan oluşan Riva Hills projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 950 TL'den başlıyor. İşte projenin detayları...

Eyfel Yapı Kidstown Riva'da 249 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Eyfel Yapı Kidstown Riva projesinde yer alan 2. etap dairelerinden 2 oda 1 salon villaların fiyatları 249 bin TL'den başlıyor. Projede 2+1, 4+1 daire seçenekleri bulunuyor.

Kidstown Riva 2. etapta 249 bin TL'ye 2 oda 1 salon villa!

Kidstown Riva projesinin 2. etabında yer alan dairelerden 2 oda 1 salon villaların fiyatları 249 bin TL 'den başlıyor. Projenin ilk etabında ise hayat başladı...

Riva Tüneli Mayıs 2015'te tamamlanacak!

ICA'nın hayata geçirdiği 3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nde Asya yakasındaki iki tünelden biri olan T2 Riva geçiş tünelinde, tüplerden birinde karşılıklı geçiş sağlandı. Tünelin 2015'te tamamlanması planlanıyor

Beykoz Kidstown Riva projesinde 249 bin liradan başlayan fiyatlarla!

İstanbul Anadolu yakasında Riva'da Eyfel Yapı tarafından hayata geçirilen Kidstown Riva projesi 40 bin 500 metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 249 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Beykoz Kidstown Riva satış ofisi!

Beykoz Kidstown Riva satış ofisi bilgileri kapsamında telefon numarası 444 6 530 olarak belirlendi. Kidstown Riva projesinin 2. etabında fiyatlar 249 bin liradan başlangıç gösteriyor

Kidstown Riva Beykoz adres!

Kidstown Riva Beykoz adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Eyfel Yapı Kidstown Riva Projesi kapsamındaki konut tipleri 2 oda 1 salon ve de 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.

riva Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Haberi

riva Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri


Türkiye Futbol Federasyonu tarihinin en önemli projeleri arasında yer alan ve 2008'de hayatını kaybeden Federasyon Başkanı Hasan Doğan'ın adını taşıyan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nin açılışı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapıldı. Tesislerin Türk sporuna hayırlı olmasını dileyen Erdoğan, pek çok konuda önemli mesajlar verdi: 


GÖÇEBE HAYATI ARTIK SONA ERDİ


Milli takımlarımız bulabildiği tesislerde bir misafir gibi eğitim ve kamplarını yapıyordu. Adeta göçebe hayatı vardı. Şimdi Milli Takım'ın dört dörtlük bir tesisi var. İlavelerle bu dört beşlik, hatta dört altılık olacak. Atalarımızın güzel bir sözü var; 'Güçlü, mekan güçlü insanlar doğurur.' Bizim güçlü mekanlara ihtiyacımız var. Burada tüm eğitimler verilecek. Milli takımlarımız artık kendini evinde hissedecek. 


KİMLER KİMLER VAR AMA BİZ YOKUZ


Dünya Kupası'nı seyrederken üzülüyoruz. Bakıyoruz kimler var ama Türkiye yok....