29 / 04 / 2024

Rixos Otel araç teslim töreni

Rixos Otel araç teslim töreni

Çevre ve Şehircilik Bakanı tdris Güllüce, Türkiye'nin çevre konusunda Avrupa Birliği(AB) normlarında çok iyi bir noktada bulunduğunu belirterek, "Daha da iyi bir yerde olma çabamız var. İyi yetişmiş, işi bilen iyi bir ekibimiz var" dedi.

Akfen GYO, Fettah Tamince'nin Tersane İstanbul'daki Rixos otelini mi alıyor? 

Hamdi Akın’ın sahibi olduğu Akfen GYO, Tersane İstanbul'daki yeni otel yatırımını resmen açıkladı. Akfen GYO, Fettah Tamince'nin Tersane İstanbul'daki Rixos otelini mi alıyor? İşte detaylar...

Ticaret Bakanlığı’ndan çok önemli uyarı: E-posta ve SMS yoluyla ‘hayali otel’ pazarlıyorlar!

Ticaret Bakanlığı, bayram öncesi vatandaşları uyardı. Okulların ara tatile girmesiyle birlikte Ramazan Bayramı’nı birleştirip tatile gidecekleri dolandırıcılara karşı uyaran Bakanlık, kopya edilmiş web sitelerinin yanı sıra e-posta ve SMS yoluyla ‘hayali otel’ pazarlandığını bildirdi.

TEB’den dev kampanya! Herkes faydalanabilecek! İndirimli araç kiralama ve uçak bileti fırsatı!

Türk Ekonomi Bankası (TEB), kullanıcılarına özel başlattığı yeni kampanyasını duyurdu. Günlük araç kiralama, uçak bileti ve otel rezervasyonunu kapsayan bu kampanyanın detayları nelerdir?

Rixos'un Mısır Magawish oteli 15 Mart'ta açılıyor!

Türkiye’nin en önemli turizm markalarından Rixos, Mısır’ın turizm üssü Hurghada’da 3 yeni oteli açacağını 2019'da duyurmuştu. Otellerden ilki olan Magawish’teki otel, 15 Mart’ta açılacak...

Batman Hasankeyf'teki mağara otel açılıyor!

Batman Hasankeyf'teki 'mağara otel' yazın açılacak. 'Üçyol Ekolojik Köy Projesi'nde yer alan 9 mağara turizme kazandırılacak.

Rixos, Kuzey Afrika'da 3 yeni otel açacak!

Rixos turizmin gözde pazarlarından Kuzey Afrika'daki portföyünü genişletme kararı aldı. Fettah Tamince'nin turizm şirketi Rixos, 3 yeni otel açmak için çalışma başlattı.

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi açıldı!

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi kapılarını yeniden açtı. Hastane modern mimarisiyle dikkat çeken hastane, otel konforunda sağlık hizmeti sunuyor.

Accor Grubu otel sayısını 100'e çıkaracak!

Rixos, Accor Grubu ile birlikte ülke sayısını 30’a, otel sayısını da 100’e çıkarmayı planlıyor. Rixos Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, 2025 yılı cirolarına ilişkin, “Bugün 500 milyondaysak o gün 2,5-3 milyar dolarlık bir ciroyu konuşuruz” dedi.

Rixos, 30 ülkede 100 yeni otel açacak!

Rixos Hotels Grubu, hedeflerini her geçen yıl artırıyor. Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince 27’nci otelini Dubai’de açtı. Tamince, yeni dönemde Körfez bölgesi ve Uzakdoğu’da büyümeyi hedeflediklerini söyledi.

14 yerli turizmciden 28 yeni otel projesi!

Turizm sektöründe yatırımlar hız kesmedi. Dedeman'dan Rixos'a Aksoy'dan Limak'a, NG'den Elite World Hotels'e kadar 14 yerli turizm grubu ise yatırımlarına devam edecek. 28 otel, planlama ve yatırım aşamasında.

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi için otel projesi!

İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin ek hizmet binasının yanına depremzedeler, mülteciler ve öğrenciler için otel inşa edilecek.

Bursa Büyük Otel yıkılacak!

Uludağ'daki Büyük Otel, otel kayak sezonunun sonunda yıkılacak. Yerine 2 katlı 2 bin araçlık kapalı otopark, üzerine de futbol sahası ile basketbol tesisi yapılacak.

İstanbul'a 1.3 milyar dolarlık yeni otel geliyor!

TÜROB aşırı otel arzına dikkat çektiği araştırma çarpıcı sonuçlar ortaya koydu. 186 bin yatak kapasitesi bulunan ve inşaat maliyeti 4.5 milyar dolar olan İstanbul otellerine, turizmdeki sıkıntılara rağmen olağanüstü bir hızla yenileri ekleniyor

Rixos Otel araç teslim töreni Haberi

Rixos Otel araç teslim töreni


Çevre ve Şehircilik Bakanı tdris Güllüce, Türkiye'nin çevre konusunda Avrupa Birliği(AB) normlarında çok iyi bir noktada bulunduğunu belirterek, "Daha da iyi bir yerde olma çabamız var. İyi yetişmiş, işi bilen iyi bir ekibimiz var" dedi. 

Rixos Otelde düzenlenen toplu açılış ve araç teslim töreninde 69 belediyeye 45 temizlik aracı, 5 arazöz ve bin 800 çöp konleynerinin dağıtımı yapıldı. Programda, Bursa Tapu ve Kadastro IV. 

Bölge Müdürlüğü, izmir Kadastro ve Bornova Tapu Müdürlüğü hizmet binaları, Ankara Otizmli Çocuklar Eğitim Merkezi, Elazığ ve Van Bölge hizmet binalarının açılışı da gerçekleştirildi. 

Törende konuşan Güllüce, TOKl'nin direkt bakanlığa bağlı olduğuna ilişkin yanlış bir algı bulunduğunu ifade eden Güllüce, TOKİ ile plan bağı dışında bir bağlantılarının bulunmadığına işaret ederek, şöyle konuştu: "Biz ne TOKl'nin yöneticisiyiz ne sorıımlusuyuz....