30 / 04 / 2024

Rixos Park

Rixos Park

Rixos Hotels Grubu, Antalya'nın Belek tatil beldesinde 1 milyar dolarlık yatırım projesi ile Disneyland'dan daha büyük temalı park yapacak. Grubun Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, konuşma yaptı.

Antalya The Land of Legends Theme Park, Disneyland’a rakip!

Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, Antalya Belek’te 1 Temmuz’da kapılarını açacak ‘The Land of Legends Theme Park’ hakkında bilgi verdi. Tamince, yeni bir destinasyon yarattıklarını söyledi.

Emaar Grup, Tema Park Projesi için Rixos’la ortaklık yapacak!

Dubai merkezli Emaar Grup, Tema Park Projesi için Rixos’la masaya orturdu. Dubai Emiri Al Maktoum’un yakından ilgilendiği 1.2 milyar TL’lik projede, %50 ortaklık için görüşülüyor

Fettah Tamince'den Phaselis Antik Kenti ve Olimpos Milli Parkı açıklaması!

Taraf Gazetesi'nde yer alan "Fettah Tamince’nin sahibi olduğu Rixos Oteller Zinciri’nin Antalya Phaselis Antik Kenti ve Beydağları Olimpos Milli Parkı içindeki otel projesi mahkemenin iptal kararına rağmen devam ediyor" haberine açıklama geldi...

Rixos Park 1 milyar dolarlık yatırımla 2016'da açılıyor!

Rixos Hotels Grubu, Antalya'nın Belek tatil beldesinde 1 milyar dolarlık yatırım projesi ile Disneyland'dan daha büyük temalı park yapacak. Grubun Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, konuşma yaptı.

RIXOS Grubu Belek'e 800 milyon TL'ye dev eğlence parkı inşa edecek!

RIXOS grubunun, Antalya'da turizmin en prestijli otellerine evsahipliği yapan Belek'te kuracağı eğlence parkının 2015 sonunda açılması planlanıyor. Projenin, yaklaşık 800 milyon TL'ye mal olması öngörülüyor.

Fettah Tamince Lara Temalı Park Turizm'i kurdu!

Fettah Tamince, Rixos'un Hollanda ve Karayip merkezli şirketleriyle ortak Lara Temalı Park Turizm'i kurdu

Rixos Hotels, Lares Park Oteli'ni kiraladı!

RIXOS Hotels, Ciner Grubu'nun Antalya Lara'da faaliyette bulunan Lares Park Oteli'ni kiraladı

Bahçeşehir Doğa Parkı Evleri'nde peşinde yüzde 30 indirim!

Emlak Pazarlama İnşaat tarafından inşa edilen Bahçeşehir Doğa Parkı Evleri'nde konutların fiyatı 112 bin TL'den başlıyor.

Uplife Park'ta 131 bin TL'ye! Sıfır faizle!

Teknik Yapı tarafından Kartal'da inşa edilen Uplife Park'ta fiyatlar 131 bin TL'den başlayıp, 240 bin 900 TL'ye yükseliyor.

Beta Park'ta 300 bin TL'ye! Hemen teslim!

Beta Yapı tarafından Ümraniye'da inşa edilen Beta Park'ta fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor.

Orion Park'ta 609 TL taksitle!

Esenyurt'ta inşa edilen Orion Park'ta konutların fiyatı 89 bin 500 TL ile 187 bin TL arasında değişiyor.

Agena Park Evleri'nde 107 bin TL'ye! Sıfır faiz!

Esenyurt'ta yapılan Agena Park Evleri'nde fiyatlar 107 bin ile 420 bin TL arasında değişiyor.

Mia Park'ta 147 bin YTL'ye! Hemen teslim!

Saray Halı Grubu'na bağlı Namberg İnşaat'ın Kurtköy'de inşa ettiği, Mia Park'tan ev alanlar herkese ankastre ürünler hediye ediliyor.

Rixos Park Haberi

Rixos Park

Rixos Hotels Grubu tarafından Antalya'da Disneyland'dan daha büyük ve ses getirecek  1 milyar dolar proje bedelli büyük bir temalı park yapılacak. Projenin ilk etabı 2016'da devreye girecek.


Antalya Sanayici ve İş adamları Derneği'nin ( ANSİAD) düzenlediği toplantının onur konuğu olan Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince işadamlarına girişimcilik serüvenini anlattı. Tamince,''Yatırımımız Disneyland'dan daha iddialı olacak. Dünya'da ses getirecek''...