03 / 05 / 2024

Rıza Zarrab yatırımları

Rıza Zarrab yatırımları

Türkiye’nin Ebru Gündeş’in kocası olarak tanıdığı Bakü doğumlu 29 yaşındaki Rıza Zarrab, büyük operasyonun kilit isimlerinden biri. Rıza Zarrab, Ebru Gündeş'e nereden yalı, residence, villalar almıştı?

Estar Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Estar Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 4 milyon 950 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Gündüz tarafından kuruldu.

Murat Kurum'dan Konya yatırımları açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya'nın geleceğini inşa ettiklerini belirtti. Kurum, "Kentsel dönüşümden sosyal konutlara, millet bahçelerinden çevre yatırımlarımıza, sokak sağlıklaştırma projelerinden tarihi meydanlarımızı yenilemeye, yeni projeler üretmeye devam edeceğiz" dedi.

Adil Karaismailoğlu: 2020 yılı ulaştırma altyapı yatırımları açısından çok verimli geçti!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "2020 yılı ulaştırma altyapı yatırımları açısından çok verimli geçti. 2021 yılı da bu yatırımların vatandaşımıza hizmet noktasında artarak devam edeceği bir yıl olacaktır inşallah." diye konuştu.

Ulaştırma başta olmak üzere, her alanda yatırımlarımıza devam edeceğiz!

Ankara Gölbaşı Şehir Geçişi açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ulaşım alanında yapılan yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu.

2019 ulaşım yatırımlarının yılı olacak!

Yeni yıla girmemize sayılı günler kala milyonlarca vatandaşın beklediği projeler için de geri sayım başladı. Mega projeler olarak hayatımıza girecek yatırımlar 2019'da önemli yer tutacak.

Gayrimenkul yatırımlarında kazanç nasıl sağlanır?

Gayrimenkul sektörü günümüzde en hareketli sektörlerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Yatırımların yapıldığı en fazla alanlardan bir tanesi. Peki, gayrimenkul yatırımlarında kazanç nasıl sağlanır?

Mercedes-Benz Türkiye'deki yatırımlarına devam edecek!

Mercedes-Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanı Süer Sülün yaptığı açıklamada, "Türkiye'de bugüne kadar toplam yatırımımızın tutarı 1 milyar avro. Yatırımlarımıza hiç ara vermeden devam ediyoruz." dedi.

Turgut Işık Mahdumları Gayrimenkul Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Turgut Işık Mahdumları Gayrimenkul Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi 10 milyon 784 bin 861 TL sermaye ile bugün Rıza Kutlu Işık, Uğur Işık, S. Levent Demirer ve Sırrı Gökçe Odyak imzasıyla kuruldu.

Kocaeli'de yatırımlar devam edecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yaptığı açıklamada “Kentin dönüşümünü muhtarlarımızla birlikte gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye de devam ediyoruz. Sizlerin verdiği bilgiler sayesinde yatırımlarımıza yön veriyoruz” dedi.

Terör yatırımları biraz geciktirir!

Bakan Cevdet Yılmaz, terör örgütü PKK’nın yatırımlara yönelik saldırılarına ilişkin, “Ne yaparlarsa yapsınlar yatırımlarımıza devam edeceğiz. Biraz gecikebilir belki, havaalanı gibi... Ancak mutlaka tamamlayacağız" dedi.

Maknoon Grup, Türkiye'de yatırımlarına devam edecek!

CNR Emlak 2014 Fuarı'na Kristal Residence ve Andalusia Villas Sapanca projeleriyle katılan Maknoon Grup'un Genel Müdürü Jamila Öztürk, "İstanbul, Yalova ve Türkiye'nin bir çok bölgesinde yatırımlarımıza devam edeceğiz" dedi...

Mustafa Serdar Ataseven: Yeni düzenlemelerle rüzgar enerjisi yatırımlarının önü açılacak!

Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği Başkanı Mustafa Serdar Ataseven, yeni düzenlemelerle rüzgâr enerjisi yatırımlarının önünün açıldığını söyledi. Orman izinleriyle inşaat izin süreçlerinin uzunluğu yüzünden hâlâ istenilen hıza ulaşılamadığından yakındı...

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

Rıza Zarrab yatırımları Haberi

Rıza Zarrab yatırımları

Büyük operasyonun kilit isimlerinden biri olan  ve Türkiye’nin Ebru Gündeş’in kocası olarak tanıdığı Bakü doğumlu 29 yaşındaki Reza Zarrab (Rıza Sarraf) 5 yıldır Türkiye’de iş yapıyor. 


Büyük operasyon ile gözaltına alınan Rıza Zarrab, Ebru Gündeş'e nereden yalı, residence, villalar almıştı?


Öğrenmek için...