23 / 07 / 2024

rize çamlıheşim

rize çamlıheşim

Yaklaşık bir ay organik tarım çiftliğinde kalan turistler bu süre içerisinde çiftlik sahibine, yaptıkları yardım karşılığında oda ve yemek ücreti ödemiyor. Turistler, haftanın 6 günü günde 4 saat çiftlik sahibine yardım ediyor.

TOKİ Rize projesi için beklenen tarih geldi! Çamlıhemşin'e 49 konutluk yeni proje!

TOKİ Rize projesi için beklenen tarih geldi. Merakla beklenen projeyle Çamlıhemşin'e 49 yeni konut geliyor...

Rize Çarşı Mahallesi kentsel dönüşüm projesinin ihalesi yapıldı!

Rize İli Merkez İlçesi Çarşı (Dolgu) Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ihalesinin, 5 Ekim 2020 tarihinde 21-b usulüyle yapıldığı öğrenildi.

TOKİ Rize 143 konut ihalesi bugün!

Rize İli Güneysu İlçesi Küçükcami Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 143 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Rize 143 konut ihalesi yarın!

Rize İli Güneysu İlçesi Küçükcami Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 143 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Rize Güneysu 143 konut ihalesi 13 Nisan'da!

Rize İli Güneysu İlçesi Küçükcami Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 143 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi 13 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Gürişim İnşaat Hırdavat Madeni Yağ Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gürişim İnşaat Hırdavat Madeni Yağ Sanayi Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Alihan Şamlı tarafından kuruldu.

Fırtına Deresi imara mı açıldı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize Çamlıhemşin Fırtına Deresi kenarında yer alan alana toplu konut, turizm, ticaret ve cami alanı yapımı için acele kamulaştırma kararı aldı.

Rize Çamlıhemşin için kamulaştırma kararı!

Rize ili, Çamlıhemşin ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çamlıhemşin Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ'den Rize'ye 228 yeni konut!

Rize İli Güneysu İlçesi Küçükcami Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 228 Adet Konut ,4 Adet Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 10 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Rize 228 konut ihalesi bugün!

Rize İli Güneysu İlçesi Küçükcami Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 228 Adet Konut ,4 Adet Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 7 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Rize Güneysu 228 konut ihalesi yarın!

Rize İli Güneysu İlçesi Küçükcami Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 228 Adet Konut ,4 Adet Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Rize'de tarihi konak paylaşılamıyor! 120 varisi var!

Rize Çamlıhemşin'de, dede yadigarı, kültür varlığı tescilli 183 yıllık konak, varisçileri birbirine düşürdü. 

TOKİ Rize 228 konut ihalesi 7 Ocak'ta!

Rize İli Güneysu İlçesi Küçükcami Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 228 Adet Konut ,4 Adet Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 7 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

rize çamlıheşim Haberi

rize çamlıheşim


Rize'nin Çamlıhemşin ilçesi Kaçkar Dağları eteklerinde yer alan doğal yaşam çiftliğine gelen turistler çiftlikte hem çalışıyor hem de tatil yapıyor.


Tatil tercihlerini doğayla iç içe çalışarak yapmayı amaçlayan turistler "Ekolojik Çiftliklerde Tarım Turizmi, Gönüllü Bilgi ve Tecrübe Takası" Projesi (TATUTA) kapsamında Mehmet Demirci'ye ait Kaçkar Dağları eteğindeki Ekodanitap Organik Tarım Çiftliğinde tatillerini ot biçerek, çay toplayarak, çapa yaparak, meyve toplayarak geçiriyor.


Yaklaşık bir ay organik tarım çiftliğinde kalan turistler bu süre içerisinde çiftlik sahibine, yaptıkları yardım karşılığında oda ve yemek ücreti ödemiyor. Haftanın 6 günü günde 4 saat çiftlik sahibine yardım eden turistler, kalan zamanlarını dinlenerek geçirebiliyor. Turistler, tatilleri boyunca doğal yaşam çiftliğinde işlere yardımcı oluyor ve organik ürünler tüketiyor.


Doğal Yaşam Çiftliği sahibi Mehmet Demirci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 15 yıl...