16 / 05 / 2024

Rize cumhurbaşkanı evi

Rize cumhurbaşkanı evi

Rize’deki aşırı yağışlardan Güneysu İlçesi de etkilendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Merkez Mahallesi’ndeki evine yaklaşık 200 metre mesafede toprak kaydı, birçok kişiye ait evler tehlike altına girdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bu yıl sonuna kadar 200 bin evi teslim etmiş olacağız"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay’da Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'ne katılarak konuşma yaptı. Erdoğan, "Yıl sonuna kadar 200 bin evi teslim etmiş olacağız." dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan 46 bin deprem konutu ve köy evi için teslim tarihi verdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 46 bin deprem konutu ve köy evini yıl sonuna kadar teslim etmeyi planladıklarını söyledi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ayder Yaylası'ndaki kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde teftiş etti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'deki Ayder Yaylası'nda devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde teftiş etti.

TOKİ, Rize'deki 3 bin 742 konutu hak sahiplerine teslim etti! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 1.157 adet konutun yapımı sürüyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ eliyle Rize'de toplam 3 bin 742 konutu bitirerek hak sahiplerine teslim ettiklerine, 1157 konutun yapımının ise sürdüğüne dikkat çekti. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rize'de yaptığı önemli açıklamalar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem sonrasında 171 bini aşkın bağımsız bölümün inşaatı başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada deprem sonrasında ülle genelinde 130 bin konut, 36 bin köy evi ve 5 bin ahır olmak üzere toplam 171 bini aşkın bağımsız bölümün inşa sürecinin başladığını söyledi.

2023 yaş çay alım fiyatı resmen belli oldu!  Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen mitinginde 2023 yaş çay alımı fiyatını da açıkladı. 2023 yaş çay alım fiyatı resmen belli oldu! İşte 2023 yaş çay alım fiyatı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'deprem bölgesinde inşa süreci başlayan konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu' duyurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2020 yılında yaşanan İzmir depreminin ardından başlatılan konut ve köy evi inşaatı çalışmalarıyla ilgili açıklama yaptı. Erdoğan, deprem bölgesinde inşa edilen konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek açıkladı: Deprem bölgesinde 650 bin yeni konut ve köy evi inşa edilecek! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, depremden etkilenen illerdeki konut inşalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan depremzedelere son dakika! Bir yıl içinde 319 bin konut ve köy evi teslim edilecek!

Elazığ Afet Konutları Temel Atma ve Sosyal Konutlar Anahtar Teslim Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ alanında gerçekleştirilen etkinliğe katıldı ve açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı 11 ilde yapılacak ilk konutların temeli atıldığını duyurdu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş'ta 77 bin 57 afet konutu ve 30 bin 310 köy evi inşa etmek için kolları sıvadıklarını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması! Pazartesi resmen duyurulacak! Milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İspir-Rize yolu ve doğal gaz yatırımları ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İzmir Deprem Konutları açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "Bornova Eğridere'deki 34 köy evi ile birlikte İzmir depreminin ardından toplam 5 bin 74 konut ve 353 iş yeri yapma kararı aldık. Bu evleri de bir yıl içinde teslim etme sözünü verdik." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rize'ye 1.252 yeni konut müjdesi!

Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temel atma töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de 1252 konut ve toplam 360 ticari birim inşa edileceğini söyledi.

Rize cumhurbaşkanı evi Haberi

Rize cumhurbaşkanı evi

Rize’deki aşırı yağışlardan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın memleketi Güneysu İlçesi de etkilendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Merkez Mahallesi’ndeki evine yaklaşık 200 metre mesafede toprak kaydı, komşularından Abdülkadir, Muharrem, Saniye ve Bakiye Mutlu ile Orhan Gür’e ait evler tehlike altına girdi. Gece evlerinden çıkan ve camiye sığınan 5 aile heyelan tehlikesine rağmen önlem almayan yetkililere tepki gösterdi. Mahallede bir yıl önce yine heyelan olduğunu hatırlatan Orhan Gür, “Belediye geldi baktı ama aradan bir yıl geçmesine rağmen bir önlem alınmadı. Yukarıdan gelen su evlerimizin arasından akıp gidiyor. Evlerimizde duracak halimiz kalmadı. Geceyi camide geçirdik. Cumhurbaşkanımıza komşuyuz ama bize yapılan hizmet ortada. Korkudan evlere giremiyoruz” dedi.


KARAYOLU ÇÖKTÜ


Bu arada, Güneysu deresinin taşması sonucu altı oyulan karayolunda çökme yaşandı, yol ortasında 5 metrelik çukur oluştu. Yolun...