02 / 07 / 2024

Rize Fındıklıda sit alanı kararı

Rize Fındıklıda sit alanı kararı

Rize İli. Fındıklı İlçesi, Çağlayan Köyü, Lavaşa Mevkii'nde yer alan taşınmazın kültür varlığı olarak tescil edilmesi sonucunda koruma alanı kararı verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Fındık bahçesi almak isteyenlere müjde! Trabzon’da fındık bahçesi satılacak!

Trabzon ili Arsin ilçesinde fındık bahçesi satılacak. Açık artırma usulüyle satılacak arsa için geçici teminat ve muhammen bedelleri belli oldu.

O ilde 5 adet fındık bahçesi ve 1 arazi 8 taksitle satışa sunuldu! Son dakika Eylül fırsatı! 

Ordu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Ordu ili, Altınordu ilçesinde yer alan 5 adet fındık bahçesi ile 1 araziyi KDV'den ve emlak vergisinden muaf, 8 taksitle satıyor. Peki Ordu'da yer alan fındık bahçeleri ile arazilerin fiyatları ne kadar? 

Ünye, Trabzon, Sakarya ve Zonguldak fındık fiyatları tek tek açıkladı! Güncel fındık fiyatları 2023 ne kadar? 

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO)  2023 fındık alım fiyatlarını açıkladı. Açıklanan fiyatlar serbest piyasası da etkiledi. Peki güncel fındık fiyatları 2023 ne kadar? İşte 4 Eylül 2023 fındık fiyat listesi.

Son dakika! TMO bu ilde fındık alımlarına başladı! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasının ardından hazırlıklarını tamamlayan Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), Giresun'da  2023 ürünü fındık alımına başladı. İşte son dakika detayları...

TMO resmen fındık alımlarına başlıyor! 60'a yakın noktada fındık alımı yapacak!

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal yaptığı açıklamada Karadeniz Bölgesi'nde fındık üretimi gerçekleştirilen şehirlerde 60'a yakın noktada alım yapacaklarını belirterek, 21 Ağustos 2023 tarihinde sonra da randevuları açacaklarını dile getirdi.

Fındık hasadı 12 Ağustos'ta başlıyor! Fındık fiyatı 100 TL mi olacak? 27 Temmuz 2023 fındık fiyatları...

Trabzon'da fındık hasadına 12 Ağustos tarihinde başlanacağı açıklandı. Peki fındık fiyatı ne kadar olacak? İşte 27 Temmuz 2023 fındık fiyatları...

Fındık taban fiyatını da dolar kuru belirleyecek: Piyasada fındık fiyat beklentisi 75-80 TL! 

Fındıkta hasat yaklaşırken tüm dikkatler taban fiyata odaklandı. Üreticiler, fiyatın rekolteden bağımsız açıklanmasını talep ediyor. İşte ayrıntılar...

Sel felaketi tarımda hesapları değiştirdi! Çiftçilerin kredileri ve fındık alım fiyatı ne olacak? Bakan tek tek açıkladı

Batı Karadeniz'deki aşırı yağışlar tarım arazilerinde büyük bir hasar yaratırken, Bakan Yumaklı, çiftçilerin Tarım Kredi ve Ziraat Bankası kredileri ile ilgili açıklama yaptı. Bölgede fındık alım fiyatlarının ne olacağı da merak konusu. İşte ayrıntılar...

TMO'da 20 TL'den başlayan ürünler satışa sunuldu! İndirim listesinde ayçiçek yağı, pirinç, mercimek ve fındık var!

Toprak Mahsulleri Ofisi haziran ayı indirimlerini duyurdu. İndirim kapsamında Ayçiçek yağı, pirinç, mercimek ve fındık gibi birçok ürün yer aldı.

Fındık fiyatları hızlı bir şekilde artıyor! Güncel fiyatları görünce reyonlarda adım atamıyor!

Fındık fiyatlarındaki zamlı süreç hiç hız kesmiyor ve her hafta yenilenen fiyatlar, tüketicilerin cebini yakmaya devam ediyor. Mayıs ayı ile birlikte bir kez daha güncellenen fındık fiyatları, müşterilerin dikkatini çekiyor ve indirim bekleyenler hayal kırıklığı yaşıyor.

Çiftçiler dikkat! İl il fındık fiyatları açıklandı! 24 Mart 2023 fiyat listesi

Hemen hemen her ürüne zam gelirken, fındık fiyatları da 24 Mart itibarıyla güncellendi. İl il açıklanan fiyatlar vatandaşla paylaşıldı. Fındık fiyatlarıyla alakalı bütün detaylar haberimizde.

Fındık fiyatları il il açıklandı! İşte Rize, Artvin, Trabzon, Giresun il il 5 Şubat 2023 fiyat listesi..

Çiftçiler serbes piyasada yükselişe geçen fındık fiyatlarını sorguluyor. Fındık fiyatları il il açıklandı! İşte Rize, Artvin, Trabzon, Giresun il il 5 Şubat 2023 fiyat listesi.. 

TMO'da ayçiçek yağı, pirinç, mercimek, fındık ne kadar? İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO)'nin indirimli ürünleri açıklandı. Peki, TMO'da ayçiçek yağı, pirinç, mercimek, fındık ne kadar? İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi

Rize Fındıklıda sit alanı kararı Haberi

Rize Fındıklıda sit alanı kararı

Rize İli. Fındıklı İlçesi, Çağlayan Köyü, Lavaşa Mevkii'nde yer alan taşınmazın kültür varlığı olarak tescil edilmesi sonucunda koruma alanı kararı verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı. 


TRABZON KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR

                                                                                                                53.04/124

TOPLANTI TARİHİ VE NO   : 27.05.2015-121                                Toplantı Yeri

KARAR TARİHİ VE NO        : 27.05.2015-2378...