27 / 04 / 2024

Rize Hemşin Hükümet Konağı son durum

Rize Hemşin Hükümet Konağı son durum

İl Özel İdaresi'ne ait olan 1.850 metrekare arsa alanı üzerine inşa edilecek Rize Hemşin Hükümet Konağı'nın inşaatına başlandı. Binanın Temmuz 2018'de hizmete açılması bekleniyor.

1940 yılında hükümet fakir halkı ev sahibi yapmak için harekete geçmiş!

1940 yılında hükümet, fakir halkın ev sahibi olabilmesi için düğmeye basmış. Vatandaşları ev sahibi yapmak isteyen hükümet belli şartlar dahilinde fakir vatandaşların ev sahibi olmasına destek olmuş. İşte o haber...

KKTC’de İsrailli vatandaşlara satılan topraklar Meclis gündemine geliyor! Hükümet takipte!

KKTC'de İsrailli vatandaşlara satılan topraklar için hükümet inceleme başlattı. Konunun yakın zamanda Meclis'e gelmesi planlanıyor. KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar da konuya ilişkin bir son dakika açıklamasında bulundu.

Hükümet ilk kez ev almak isteyenler için start verdi! Düşük faizli kredi desteği geliyor!

Yüksek ev kiraları ve emlak piyasasındaki fahiş artışlar karşısında hükümet ilk kes ev sahibi olacaklar işçin devreye girdi. 

Hükümet vergide reform yapmak için kolları sıvadı! Yeni düzenleme geliyor

Hükümet vergide reform yapmak için kolları sıvadı. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz vergi sisteminin sadeleştirilmesine yönelik beklentinin olduğunu söylemişti. Hazırlanan düzenlemeye göre vergi türlerinin azaltılması için düğmeye basıldı.

Boş tutulan evlere vergi artışı için hazırlık başladı: Hükümet kiralarda indirimi sağlayacak!

Kiralara yüzde 25 zam sınırı uygulamasının ardından, ev sahibi ile kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar katlandı. Hükümet boş tutulan evlere vergi artışı için düğmeye bastı. 

Milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor! Hükümet maaşlar için düğmeye bastı

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinin ardından yeni kurulacak Meclis ve hükümet milyonların gelirini artıracak yasal düzenlemeler başta olmak üzere yoğun bir ekonomi ajandasıyla mesaiye girecek. İşte tüm detaylar...

Hükümet ÖTV indirimi için düğmeye bastı! Otomobil fiyatları düşecek! 

Son 1 senede otomobil fiyatları son derece hızlı bir yükseliş gösterdi ve 200 bin Türk Lirası'ndan ucuz araç kalmadı. ÖTV oranları da yüzde 80'e ulaştı. Hükümet ÖTV indirimi için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar...

Konut fiyatlarında müjdeli haber! Kiralarda düşüş ne zaman olacak? Hükümet harekete geçti

Gayrimenkuldeki sert bir şekilde yükselişin ardından hükümet harekete geçti. Ücret artışlarına karşı çalışma başlatılmasına da sektörden de destek geldi. İşte detaylar…

Asgari ücretliye ucuz konut fırsatı! Hükümet düğmeye bastı

Son dakika gelişmesi. Fahiş fiyat artışlarıyla ilgili harekete geçen hükümet, ev sahibi olmak isteyenlere umut ışığı olacak düzenleme için harekete geçti. İşte tüm detaylar...

Buğdayda 'felaket' uyarısı: Tarih verildi hükümet devreye girmişti

Toprak Mahsülleri Ofisi henüz Türkiye'de çiftçinin hasada başladığı buğday fiyatlarını açıklamadı. Öte yandan hükümet yurt dışından buğday ithal edilmesi için ihale açtı ayrıca Ukrayna'nın elindeki buğdayların Türkiye üzerinden Avrupa'ya gönderilmesi planı devrede...

Bedelli askerlik ücretlerine yeni tarife! Hükümet 550 bin kişiyi ilgilendiren projeyi açıkladı

Bedelli askerlik için hükümet yeni bir projeyi açıkladı. Bedelli askerlik ücretlerine zam gelecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sayıları 550 bini bulan asker kaçağının bedelli askerlik çalışmasından faydalabileceğini açıkladı. Peki bedelli askerlik ücreti ne kadar olacak? İşte detaylar..

Hükümet konut kiralarında yüksek zam taktikleri için harekete geçti! Aynı anda aynı oranda yapılacak

Konut kiralarındaki yüksek artışlar ev sahiplerinin uzun süredir kirada oturan kiracılarını evden çıkarıp yeni kiracı bulma arayışına itti. Evi boşaltınca yeni kiracıya evi mevcut fiyatın 2-3 katına vermek isteyen ev sahiplerine karşı hükümet harekete geçti.

Emekli ve memur maaşlarına ek zam için hükümetin gizli çalışması ortaya çıktı! 4 bin liradan başlayacak

Emekli, memur maaş ve ikramiyeleri ile diğer maaş/aylık/ücret ödemeleri için hükümet çalışmalarını sürdürüyor. Milyonlarca emekli ve memura enflasyon farkı toplu sözleşme zammı haricinde sosyal refah desteği yapılacak. Erdoğan açıklamıştı 3 formül gündemde...

Rize Hemşin Hükümet Konağı son durum Haberi

Rize Hemşin Hükümet Konağı son durum

Mülkiyeti, İl Özel İdaresine ait olan, 1.850 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek Hemşin Hükümet Konağı ihalesi Mart ayında yapılmıştı. İhalenesin ardından yüklenici firmaya yer teslimi yapılarak işe başlandı.


Binanın oturma alanı 810 metrekare, toplam inşaat kapalı alanı 3.300 metrekare olan projenin yapım süresi 15 ay olarak hesaplanırken, Temmuz 2018 tarihinde tamamlanarak hizmete açılması hedefleniyor.


Bodrum, zemin üstü 2 kattan oluşacak olan proje kapsamında, kaymakamlık ve bağlı birimlerin yanı sıra, nüfus müdürlüğü, tapu müdürlüğü, ilçe emniyet amirliği, milli eğitim müdürlüğü ve müftülük kurumları da aynı binada hizmet verecek.


Kentsel dönüşüm alanı içerisinde yer alan Hemşin ilçesinin yöresel dokusuna uygun yapılacak olan yeni hükümet konağının, dış cephe mimarisi ve modern iç donanımıyla öne çıkacağı belirtildi.



Rize...