29 / 04 / 2024

rize karayolları projesi

rize karayolları projesi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan Rize'de ki kara yolları yatırımlarını inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı. 

1942'de alınan karar: Karayolları ve köprüler için her sene 5 milyon lira harcanacak!

1942 yılında karayolları ve köprüleri ilgilendiren bir kanun projesi hazırlanmış. Projeye göre her sene karayolları ve köprüler için 5 milyon lira harcanılmasına karar verilmiş. 

Karadeniz'in en büyük dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Rize'nin Derepazarı ilçesinde hayata geçirilecek olan Kentsel Dönüşüm Projesi için Derepazarı Belediyesi ile yüklenici firma Helmann arasında imza töreni gerçekleştirildi. Söz konusu proje Eriklimanı Mahallesi'nde yükselecek.

TOKİ Rize Çayeli projesi yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Rize projesi yarın ihaleye çıkıyor. 36 adet konutun yer aldığı projede altyapı ve çevre düzenlemesi işi de mevcut.

TOKİ Rize projesi için geri sayım başladı! Bu ilçeye 143 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının, Rize Çayeli projesinin ihalesi 2 gün sonra gerçekleştirilecek. Merakla beklenen Çayeli TOKİ projesinde 143 konut bulunuyor.

TOKİ Rize Çayeli projesi 13 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Rize'de 36 konut inşa edecek. TOKİ Rize projesinin ihalesi 13 Kasım'da yapılacak.

TOKİ Rize Merkez kuraları için nefesler tutuldu! Rize TOKİ kura sonuçları açıklandı mı?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Rize Merkez kuraları için nefesler tutuldu. Peki Rize TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? İşte Rize TOKİ projesi kura çekimi ile ilgili detaylar...

Karayolları o ilde arsa satacak! Kaçırmayın!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 10. Bölge Müdürlüğü, Rize Merkez'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 25 Eylül'de yapılacak. 

Karayolları o ilde arazi satacak! İhalesi 15 Ağustos'ta!

Karayolları Genel Müdürlüğü 10. Bölge Müdürlüğü, Rize Merkez'de yer alan arazi için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ile ilgili detaylar...

TOKİ Rize Çayeli projesinde son dakika! Bu yeni konutları sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının Rize Çayeli projesi Pazartesi günü ihaleye çıkıyor. İşte Çayeli TOKİ detayları...

TOKİ Rize 2023 projesi için resmen beklenen tarih geldi! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Rize 2023 projesi için resmen beklenen tarih geldi. Projede 31 adet konut ve 13 adet dükkan yer alacak.

TOKİ Rize projesi için son dakika müjdesi geldi! 106 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Rize 2023 projesi için son dakika müjdesi geldi. Tek bir ilçeye tam 106 konutluk yeni proje geliyor...

TOKİ Rize projesi için beklenen tarih geldi! Çamlıhemşin'e 49 konutluk yeni proje!

TOKİ Rize projesi için beklenen tarih geldi. Merakla beklenen projeyle Çamlıhemşin'e 49 yeni konut geliyor...

TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim Rize kuraları çekildi! İşte sorgulama ekranı...

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Rize'de "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında inşa edilecek olan konutların kura çekilişini gerçekleştirdi.

rize karayolları projesi Haberi

rize karayolları projesi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, beraberinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Rize Valisi Kemal Çeber, AK Parti Rize milletvekilleri Osman Aşkın Bak ve Muhammed Avcı ile Rize'deki kara yolları yatırımlarını inceledi. Bakan Turhan burada yetkilelerden bilgi aldı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Salarha Tüneli şantiyesine de giderek çalışmaları yerinde inceleyen Turhan, yaklaşık 3 kilometre uzunluğunda, iki geliş ve iki gidiş çift tüple inşa edilen tünelin, vadiyi şehir merkezine bağlayacağını söyledi.

Tünelin şehir için önemine değinen Turhan, "Rize ilimiz Karadeniz sahilinde deniz ile dağ arasında çok dar bir alanda rahat bir şehirleşme, yapılaşma imkanını zorlayan şehrimiz. Biz Rize şehrimize yeni bir gelişim alanı oluşturmak için arazişartları, topoğrafik ve jeolojik şartları şehirleşme için daha uygun olan bu Andon...