29 / 04 / 2024

Rize Muradiye Lisesi toki

Rize Muradiye Lisesi toki

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Rize Muradiye Lisesi ilgili basında yer alan iddialarla ilgili açıklama yaptı. TOKİ'nin Rize Muradiye Lisesi açıklaması haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Rize projesi için düğmeye bastı! Rizelilere ucuz konut müjdesi!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın Rize projesi için beklenen tarih belli oldu. Merakla beklenen TOKİ Rize Muradiye projelerinin ihalesi 16 Ağustos 2022 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Rize Yeşildere 178 konut ihalesi bugün!

Rize ili Muradiye ilçesi Yeşildere mahallesi 178 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi bugün yapılıyor.

TOKİ Rize Muradiye 178 konut ihalesi yarın!

Rize ili Muradiye ilçesi Yeşildere mahallesi 178 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Rize'ye 178 yeni konut!

Rize ili Muradiye ilçesi Yeşildere mahallesi 178 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi 22 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Rize'de 100 bin sosyal konut için acele kamulaştırma kararı!

Rize İli, Merkez İlçe, Muradiye Beldesi sınırları içerisinde bulunan ve ekli harita ile listede sınır ve koordinatları gösterilen taşınmazların ''Her yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi'' kapsamında karar verildi. 

TOKİ Rize Muradiye kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi 23 Haziran!

TOKİ Rize Muradiye kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi 23 Haziran haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Rize Muradiye kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi 23 Haziran ve Muradiye TOKİ kura sonucu 23.06.2020...

TOKİ Rize Muradiye kuraları bugün çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Rize Muradiye 100 bin projesindeki 178 konutun kura çekilişi bugün gerçekleştiriliyor...

Rize'de altından dere geçen binanın yıkımı tamamlandı!

Rize Muradiye beldesinde 32 yıl önce yapılan ve altından dere geçen belediyeye ait 4 katlı binanın yıkım işlemi tamamlandı...

Rize Muradiye'deki 4 katlı bina yıkıldı!

Rize’nin Muradiye Beldesi’nde dere yatağında bulunan 4 katlı bina yıkılıyor. 45 yıl önce arazi yetersizliği nedeniyle derenin üzerine inşa edilen binanın yıkım çalşmaları başladı. 

Rize'deki bina yıkım çalışmaları sırasında çöktü!

Rize'nin Muradiye İlçesi'nde dere yatağına inşa edilen geçtiğimiz gün yıkımına başlanan 7 katlı bina çalışmalar sırasında çöktü.

Rize'deki 7 katlı binanın yıkımı sürüyor!

Rize'nin Muradiye beldesinde, şiddetli yağışların ardından gündeme gelen 7 katlı binanın yıkım çalışmaları devam ediyor.

Muradiye Belediyesine ait 4 katlı bina için yıkım kararı!

Rize Muradiye beldesinde belediyeye ait içerisinde kiralık iş yerleri ve Kuran kursu yer alan 4 katlı binanın yıkımına karar verildi.

Rize'deki 7 katlı binanın yıkımına başlandı!

Rize'nin Muradiye beldesinde, şiddetli yağışların ardından gündeme gelen 7 katlı binanın yıkım çalışmaları başladı.

Rize Muradiye Lisesi toki Haberi

Rize Muradiye Lisesi toki


TOKİ tarafından yapılan açıklama şu şekilde; 


27 Şubat 2014 tarihli bazı basın yayın organlarında, “İşçiler okula el koydu”, “1 milyon lira alacaklı mermer ustası da okula dedesinin adını verdi.”  başlıklı gerçek ve mantık dışı bilgilerle yapılan haberler üzerine açıklama yapılması ihtiyacı ortaya çıkmıştır. Öncelikle yüklenici firma ile yüklenicinin iş yaptırdığı firmalar arasında yaşanan anlaşmazlıklardan İdaremiz hiçbir şekilde sorumlu değildir. Bu tür anlaşmazlıklar üzerine kurgulanan haberler kurumu yıpratma amaçlıdır. 


TOKİ tarafından “Rize Muradiye İlçesi 16 Derslikli Lise İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı işi 07.08.2011 tarihinde ihale edilmiş olup, yüklenici firma ile 24.10.2011 tarihinde işin sözleşmesi imzalanmıştır.


Söz konusu iş tamamlanma aşamasındadır.


Yüklenici firma ve taşeron arasında ticari sorunlar ve anlaşmazlığın kurumumuz ile ilgisi yoktur.


Sözleşme ve mevzuat çerçevesinde İdaremizce işe ait ödemeler yüklenici...