09 / 05 / 2024

Rize şelaleleri

Rize şelaleleri

Rize'de şelale turizmi ilgi görüyor. Suyun döküldüğü kayalıklarda oluşan ve de doğal jakuziyi andıran göletlere girerek serinleyen turistler, yemyeşil doğanın ve de manzaranın tadını çıkardı.

Rize'deki sel nedeniyle bazı yollar ulaşıma kapandı!

Rize'de etkili olan şiddetli yağış nedeniyle, su akarları tıkanıp taştı. Karadeniz Sahil Yolu da şehir geçişindeki Menderes Bulvarı 'nda oluşan su birikintileri nedeniyle ulaşıma kapandı.

Antalya'nın cenneti Uçansu Şelaleleri!

Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Akçapınar Köyü sınırlarındaki çam ve sandal ağaçlarıyla kaplı ormanda onlarca metre yükseklikten akan gizli cennet Uçansu Şelaleleri, yüzülebilen göletleriyle doğa tutkunlarının büyük ilgisini çekiyor.

Antalya'nın gizli cenneti: Uçansu şelaleleri!

Antalya'nın Serik İlçesine bağlı Akçapınar Köyü sınırlarındaki çam ve sandal ağaçlarıyla kaplı ormanda onlarca metre yükseklikten akan gizli cennet Uçansu Şelaleleri, yüzülebilen göletleriyle doğa tutkunlarının büyük ilgisini çekiyor.

TOKİ Rize Hamamderesi ihalesi yarın!

Rize Hamamderesi 759 Adet Konut, 1 Adet AVM, 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ayrın gerçekleştiriliyor. TOKİ Rize Hamamderesi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Mehmet Ergün Turan: Rize'de kentsel dönüşümle selin önüne geçilecek!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, 'Rize’nin Hamam Deresi yerini Timya Vadisi’ne bırakıyor” Turan, “Kentsel dönüşümde amaç yerinde dönüşüm. Rize’de kentsel dönüşümle sel felaketinin önüne geçilecek' dedi.

Rize'de şelale turizmi ilgi görüyor!

Rize'de şelale turizmi ilgi görüyor. Suyun döküldüğü kayalıklarda oluşan ve de doğal jakuziyi andıran göletlere girerek serinleyen turistler, yemyeşil doğanın ve de manzaranın tadını çıkardı.

TOKİ'den Rize'ye 759 konut!

BAŞBAKANLIK Toplu Konut idaresi Başkanlığı (TOKİ), deprem ve sel gibi afetlerde can ve mal kaybma neden olan kaçak yapılaşmaya karşı uyguladığı kentsel dönüşümü Rize'de de hayata geçiriyor.

Kentsel dönüşüm Rize'de hayata geçiriliyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) deprem ve sel gibi afetlerde, can ve mal kaybına neden olan, kaçak yapılaşmaya karşı uyguladığı kentsel dönüşümü Rize'de hayata geçiriyor.

Rize'deki Hamam Deresi Timya Vadisi oluyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Rize’deki Hamam Deresi mevkiinde 759 konut inşa edileceğini ve bölgenin isminin ‘Timya Vadisi’ olacağını açıkladı.

Aladağlar'ın gizli cenneti: Kapuzbaşı Şelaleleri!

Aladağlar'ın gizli cenneti: Kapuzbaşı Şelaleleri Aladağlar'ın zirvelerindeki kar ve buzulların erimesiyle beslenen şelaleler 500 metrekarelik bir alana yayılıyor. Şehirden uzak bir tatil geçirmek isteyen doğa tutkularının gözde mekanları arasında.

Pisa Kulesi'nin bir benzeri Rize'de!

İtalya'nın yan yatmış ünlü Pisa Kulesi'nin bir benzeri Rize'de çıktı. Ali Rıza-Sündüz Zaman çiftinin yaşadığı 3 katlı bina günden güne eğiliyor.Ali Rıza Zaman, Zemin yumuşak olduğu için binanın yana doğru eğildiğini söylüyor...

Rize Hamadere'de TOKİ 759 adet konut inşa edecek!

Rize Hamamderesi 759 Adet Konut, 1 Adet AVM, 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Kapuzbaşı Şelaleleri turistlerin ilgisini çekiyor!

Aladağlar Milli Parkı sınırları içinde 500 metrekarelik bir alana yayılan Kapuzbaşı Şelaleleri, şehirden uzak sakin bir tatil geçirmek isteyen doğa tutkularının gözde mekanları arasında yer alıyor...

Rize şelaleleri Haberi

Rize şelaleleri

RİZE’de turizm destinasyonlarına artık kent genelinde sayıları 100’e yaklaşan şelaleler de eklendi. Çayeli ilçesindeki Ağaran şelalesinin son konukları da Bulgaristan’dan gelen turistler oldu. Suyun döküldüğü kayalıklarda oluşan ve doğal jakuziyi andıran göletlere girerek serinleyen turistler, yemyeşil doğanın ve manzaranın tadını...