27 / 09 / 2024

rize\'de 3 arkadaş

rize\'de 3 arkadaş

Rize'de hurma ağacının gövdesine 8 metrekarelik ev yapan 3 yakın arkadaş, artan ilgi nedeniyle evi kiralamaya karar verdi...

TOKİ, Rize'deki 3 bin 742 konutu hak sahiplerine teslim etti! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 1.157 adet konutun yapımı sürüyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ eliyle Rize'de toplam 3 bin 742 konutu bitirerek hak sahiplerine teslim ettiklerine, 1157 konutun yapımının ise sürdüğüne dikkat çekti. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rize'de yaptığı önemli açıklamalar...

Rize'de taksi ücretlerine dev zam!

Rize'de taksi ücretlerinde artış gerçekleşti. Bu değişikliğe göre, indi bindi ücreti 80 lira olarak belirlendi, taksi açılış ücreti 50 lira olarak güncellendi ve taksiyi 1 dakika bekletmenin ücreti 3 TL olarak yeniden düzenlendi.

Prof. Dr. Osman Bektaş: İstanbul'u beklerken, Trabzon'da her an deprem olabilir! Risk Trabzon'da 2, Rize'de 3 kat arttı!

Beklenen olası büyük Marmara depremi sebebiyle tüm gözler İstanbul'a çevrilmişken; uzmanlar Karadeniz fayında deprem riski olduğunu vurguladı. Prof. Dr. Osman Bektaş, deprem riskinin Risk Trabzon'da 2 kat, Rize'de 3 kat arttığına dikkat çekti. 

TMO'nun ucuz fiyat politikasına rağmen Rize'de ekmeğe büyük zam geldi! 3 liradan satılıyordu

Rize'de 210 gramı 3 liradan satılan ekmeğe zam geldi. Fırıncılar artan un maliyetlerini gerekçe gösterdi. Zammın mecburen yapıldığı ifade edildi. Toprak Mahsülleri Ofisi Ağustos ayı sonuna kadar piyasaya indirimli un tedarik edeceğini açıklamıştı.

Rize'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Rize'de yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarını incelemek için kente gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kentteki kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Rize'de deniz dolgusu üzerine inşa edilen son bina yıkıldı!

Rize'de kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde, deniz dolgusu üzerinde olan ve korozyon sebebiyle tehlike arz ettiği belirlenen son binanın  yıkımı gerçekleşti. 

TOKİ, Eskişehir'de 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Yatırımlarına son sürat devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Eskişehir'de 3 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Rize'de kentsel dönüşüm gerginliği: Evlerine giremiyorlar!

Rize'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde bir binadan kopan parçalar başka bir evin yatak odasını deldi. Evlerinin sallandıklarını söyleyen sakinler korkudan binalarına giremediklerini belirtti. 

Rize'de arazi anlaşmazlığı: 1 ölü, 1 yaralı!

Rize'de arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı, 1 kişi de yaralandı. 

Rize'de yıkım çalışmaları sona eriyor!

Rize'de kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkım işlemleri aralıksız devam ediyor. 174 ofis ve 60 konutun tahliye edilmesinin ardından başlanan yıkım çalışmalarında son aşamaya gelindi. 

Rize'de dolgu alanlarının üzerine bina yapılması doğru mu?

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Murat Yazıcı, Rize'de inşaat artıkları da katılarak devam eden dolgu alanın yapılaşmayı yanıtlamayacağına dikkat çekerek, "Burada mühendislik hesabıyla bir dolgu yapılmıyor" dedi.

Tolga Sarıtaş İzmir'de 3 milyon TL'ye arsa aldı! 

Şu sıralar Arıza dizisi ile ekranlarda olan oyuncu Tolga Sarıtaş İzmir'de 3 milyon TL'ye arsa satın aldı. Sarıtaş arsa üzerinde ev inşa ettirecek. 

Rize'de kentsel dönüşüm çalışmalarına yoğun ilgi!

Rize'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında binaların yakım işlemleri sürüyor. Kent genelindeki çalışmalar çevre halkı tarafından yoğun ilgiyle izleniyor.

rize\'de 3 arkadaş Haberi

rize\'de 3 arkadaş

3 arkadaş zeminden 8 metre yüksekte yaptıkları eve, elektrik hattı çektikten sonra televizyon, elektrikli ocak koydular. Bir süredir kullandıkları eve ilgisinin artmasıyla, geceliği 20 TL'den kiralamaya karar veren  3 arkadaş, eve 'Kiralık' yazısı...