19 / 05 / 2024

Rizede toprak mı kaydı

Rizede toprak mı kaydı

Pazar ilçesinde meydana gelen toprak kaymasında 6 araba kısmen toprak altında kaldı. Belediye Başkanı Basa "Toprak kayması sonucu 5-6 araç hasar gördü, ilk belirlemelere göre can kaybı görünmüyor" dedi.

Toprak yatırımı için Ağustos ayını bekleyin!

Mevduat faizlerinin yükselmesiyle birlikte vatandaşın kafası parasını nerede değerlendireceği konusunda karıştı. Toprak yatırımcısı ve danışmanı Aksel, geldiği bugünlerde yatırımcı Aksel, toprak yatırımı için Ağustos ayının beklenmesi gerektiğini söyleyerek nedenlerini açıkladı.  

Kazançlı toprak yatırımının tek sırrı! Hikaye; olmuşa değil, olacağa yatırım yapın!

Girişimci Mert Ergün, toprak yatırımı yapmak isteyenleri sosyal medya hesabından uyardı. Yatırım yaparken dikkat edilmesi gereken tek şeyin, yatırım yapılan yerin hikayesi olduğunu belirtti. 

Uzmanı açıkladı: Arazi ve toprak yatırımı 2 yılda 8 kat kazandırdı! İşte o iller

Konut piyasasındaki dalgalanma, yatırımcının arsa ve araziye olan ilgisini artırdı. Talebin arttığı toprak yatırımı piyasasında son iki yılda fiyatlar da neredeyse 10’a katladı. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin, arazinin değerlendiği ve kazandırmaya deva edeceği illeri sıraladı.

Toprak yatırımı yaparken neye dikkat edilmeli? Uzmanı açıkladı! Asıl önemli olan hikayesi... 

Elinde birikimi olan yatırımcılar çeşitli yatırım araçlarını tercih ediyor; bunlardan biri de toprak yatırımı. Peki toprak yatırımı yaparken neye dikkat edilmeli. Uzmanı açıkladı...

Yatırım yapacaklar dikkat! Altın mı, toprak mı?

Enflasyon karşısında parasının değerini korumak isteyen vatandaş, en karlı yatırımın hangisi olduğunu araştırıyor. Dolar mı, faiz mi, altın mı derken, kuyumcu ve yatırımcı Aksel, en çok paranın topraktan kazanılacağını söyledi.   

Toprak yatırımı için önümüzdeki 2 ay fırsat dönemi

Altın ve dolar yükselirken yatırımcının son dönemde kafasını karıştıran sorulardan biri gayrimenkul yatırımı. Girişimci Mert Ergün, toprak yatırımında fırsat dönemi olduğunu söyleyerek nedenini açıkladı. Ergün toprağa yatırım yapanların altına göre iki kat kazanç sağladığını belirtti. 

Tuzla'da kentsel dönüşüm alanında korkutan olay! Toprak kaydı, duvar çöktü!

İstanbul Tuzla'da kentsel dönüşüm çalışmaları esnasında hafriyat çalışması yapılan yerde ilk olarak toprak kaydı ardından da duvar çöktü. Bina sakinleri ''can güvenliğimiz yok'' diyerek korkutan olayı anlattı...

Konya'da tam 772 bin 263 metrekarelik toprak yabancıların oldu! Yabancılara en çok tarım arazisi satılan kent!

1 Ocak 2022 ile 31 Aralık 2022 tarihleri arasında 5 milyon 219 bin 309 metrekare tarım arazisinin yabancılara satıldığı açıklandı. İYİ Parti Konya Milletvekili Ünal Karaman, Konya'nın yabancıya toprak satışında ilk sırada olduğunu belirtti. 

Toprak Mahsulleri Ofisi TMO, çeltik alım fiyatlarını açıkladı

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), çeltik müdahale alım rakamlarını belirledi. TMO tarafından belirlenen oranlar ve fiyatlar, işte haberin ayrıntıları...

Tarım ve Orman Bakanı'ndan çiftçilere müjde: Bunu Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) yapacak

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Toprak Mahsulleri Ofisi'nin (TMO) ürün alımıyla ilgili, TMO kendisine gelen ürünleri açıkladığı fiyattan herhangi bir zaman sınırı olmadan alacak" dedi. İşte detaylar...

Toprak Mahsulleri Ofisi 2023 hububat alım detaylarını tek tek açıkladı! Hemen bu son dakika gelişmesine bakın!

Toprak Mahsulleri Ofisi 2023 hububat alım detaylarını tek tek açıkladı... Hemen bu son dakika gelişmesine bakın...

Toprak Projelendirme Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toprak Projelendirme Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Toprak tarafından kuruldu.

Toprak Mahsulleri Ofisi açıkladı! Kırmızı mercimek alım fiyatı belli oldu!

Kırmızı mercimek hasadının tamamlanmasından sonra Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), mercimek alım fiyatını açıkladı. İşte detaylar!

Rizede toprak mı kaydı Haberi

Rizede toprak mı kaydı

Pazar ilçesinde meydana gelen heyelanda 6 araba kısmen toprak altında kaldı.


Pazar Mahallesi Çarşıbaşı mevkisinde şiddetli yağışın etkisiyle meydana gelen heyelanda 6 araba kısmen toprak altında kaldı, eski Hemşin yolu ulaşıma kapandı. Emniyet güçleri bölgede güvenlik önlemi aldı.


Toprak kayması riskinin devam etmesi nedeniyle çalışmalara başlanamadı.


Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, Belediye Başkanı Ahmet Basa ve İlçe Emniyet Müdürü Güngör Kaptan, olay yerinde incelemede bulundu.


Basa, gazetecilere yaptığı açıklamada, toprağın çatlayarak çöktüğünü belirterek, "Toprak kayması sonucu 5-6 araç hasar gördü, ilk belirlemelere göre can kaybı görünmüyor. Çatlak olması nedeniyle çalışma programı yapacağız. Üstünün yeniden kayma durumu var. Daha fazla risk oluşturmadan en kısa sürede çalışmaya başlayacağız" diye...