24 / 07 / 2024

Rizede toprak mı kaydı

Rizede toprak mı kaydı

Pazar ilçesinde meydana gelen toprak kaymasında 6 araba kısmen toprak altında kaldı. Belediye Başkanı Basa "Toprak kayması sonucu 5-6 araç hasar gördü, ilk belirlemelere göre can kaybı görünmüyor" dedi.

Toprak Mahsulleri Ofisi 119 personel alımı yapacağını duyurdu!

Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü tarafından 119 kadrolu devlet memuru alımı yapılacağı açıklandı. Bu süreçte hangi kontenjanlara personel alınacak? Lise, önlisans, lisans mezunu memur alımı branş ve şartları neler ve başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

En iyi yatırım aracı toprak mı! Borsa, altın, dolar ne kadar kazandırdı?

​​​​​​​Ekonomi yönetimi tarafından yapılan yeni düzenlemeler ve vergi paketi tasarısı yatırımcının aklını karıştırırken, “Neye yatırım yapılmalı” sorusu daha çok önem kazandı.  Toprak yatırımcısı ve danışmanı Aksel Melkonyan, karşılaştırmalı olarak tavsiyesini açıkladı.

Arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler dikkat! İşte Kırklareli’de toprak yatırımı için fırsat bölgeler!

Toprak Yatırımcısı ve Danışmanı Aksel Melkonyan resmi X hesabı üzerinden Kırklareli’de toprak yatırımı için halen fırsat olan bölgeleri paylaştı. 

Arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Toprak manipülasyonu nasıl yapılır?

Konut fiyatlarının fahiş rakamlara ulaşması ve kredi faizlerinin yükselmesi ile vatandaş konut yatırımından uzaklaşarak arsa yatırımına yöneldi. Peki arsa ve arazi yatırımı yaparken neye dikkat edilmeli? Toprak manipülasyonu nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

Uzmanı açıkladı: Toprak yatırımı yapacaklar kısa, orta, uzun vade stratejisi belirlemeli… İşte o formül

Arsa, arazi, tarla genellikle uzun süreli bir yatırım aracı olarak görülüyor ancak doğru yapıldığında kısa vadede de yüksek getiri sağlayabiliyor. Toprak yatırımcısı Arif Güdül, arsa, tarla alacakların da yatırım sepetini kısa, orta ve uzun vadeli olarak planlaması gerektiğini söyledi.

Arsa ve arazi almayı düşünenler dikkat! Toprak yatırımının avantajlarını uzmanı açıkladı! 

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi X hesabı üzerinden toprak yatırımının avantajlarını açıkladı. İşte Arif Güdül'ün yaptığı o paylaşım...

Uzmanı açıkladı: Ekonomik belirsizlik toprak yatırımı için mükemmel fırsatlar sunar

Yatırımcı parasını en iyi şekilde nasıl değerlendireceğini araştırırken, yatırımcı Arif Güdül ekonomik belirsizlik dönemlerinde en avantajlı yatırımı toprak olduğunu belirtti. Güdül bunun nedenleri açıkladı.

Toprak yatırımında sizi kurtaracak stratejik yöntem açıklandı. Bütçeniz olsa bile bunu yapmayın!

Fiyatların artışı ve vergi söylentileri yatırımcıyı konuttan uzaklaştırırken, arsa özellikle de toprak yatırımı ön plana çıkıyor. Peki toprak yatırımında daha çok kazanmak için nasıl hareket etmek gerekiyor. İşin uzmanı açıkladı.

Toprak yatırımından servet yapmanın püf noktaları. Uzmanı açıkladı

Arsa, arazi ve toprağa yatırım yapmak isteyenlerin sayısı giderek artıyor. Peki toprak yatırımı yaparken nelere dikkat etmek gerekiyor. Toprak yatırımcısı Arif Güdül, topraktan servet yapmanın yollarını açıkladı.

Toprak Mahsulleri Ofisi tek tek açıkladı! Buğday, arpa, çavdar, mısır fiyatları belli oldu! Çiftçiler dikkat!

Toprak Mahsulleri Ofisi tarafından buğday, arpa, çavdar, yulaf, tritikale ve mısır satış fiyatlarını tek tek açıkladı. İşte o açıklama...

Toprak yatırımı için Ağustos ayını bekleyin!

Mevduat faizlerinin yükselmesiyle birlikte vatandaşın kafası parasını nerede değerlendireceği konusunda karıştı. Toprak yatırımcısı ve danışmanı Aksel, geldiği bugünlerde yatırımcı Aksel, toprak yatırımı için Ağustos ayının beklenmesi gerektiğini söyleyerek nedenlerini açıkladı.  

Kazançlı toprak yatırımının tek sırrı! Hikaye; olmuşa değil, olacağa yatırım yapın!

Girişimci Mert Ergün, toprak yatırımı yapmak isteyenleri sosyal medya hesabından uyardı. Yatırım yaparken dikkat edilmesi gereken tek şeyin, yatırım yapılan yerin hikayesi olduğunu belirtti. 

Uzmanı açıkladı: Arazi ve toprak yatırımı 2 yılda 8 kat kazandırdı! İşte o iller

Konut piyasasındaki dalgalanma, yatırımcının arsa ve araziye olan ilgisini artırdı. Talebin arttığı toprak yatırımı piyasasında son iki yılda fiyatlar da neredeyse 10’a katladı. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin, arazinin değerlendiği ve kazandırmaya deva edeceği illeri sıraladı.

Rizede toprak mı kaydı Haberi

Rizede toprak mı kaydı

Pazar ilçesinde meydana gelen heyelanda 6 araba kısmen toprak altında kaldı.


Pazar Mahallesi Çarşıbaşı mevkisinde şiddetli yağışın etkisiyle meydana gelen heyelanda 6 araba kısmen toprak altında kaldı, eski Hemşin yolu ulaşıma kapandı. Emniyet güçleri bölgede güvenlik önlemi aldı.


Toprak kayması riskinin devam etmesi nedeniyle çalışmalara başlanamadı.


Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, Belediye Başkanı Ahmet Basa ve İlçe Emniyet Müdürü Güngör Kaptan, olay yerinde incelemede bulundu.


Basa, gazetecilere yaptığı açıklamada, toprağın çatlayarak çöktüğünü belirterek, "Toprak kayması sonucu 5-6 araç hasar gördü, ilk belirlemelere göre can kaybı görünmüyor. Çatlak olması nedeniyle çalışma programı yapacağız. Üstünün yeniden kayma durumu var. Daha fazla risk oluşturmadan en kısa sürede çalışmaya başlayacağız" diye...