05 / 05 / 2024

RJ Models maket

RJ Models maket

Hazırladığı mimari maketlerle dünya çapında ses getiren çalışmalara imza atan RJ Models, Türkiye pazarındaki istikrarlı büyümesini devam ettiriyor.

Studıo Maket Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Studıo Maket Ve Mimarlık Limited Şirketi  Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Akif Uzunalioğlu  ve Serap Parlak Vanlıoğlu tarafından kuruldu.

Fs Project Development Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Fs Project Development Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Şişli'de 360 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Erol ve Wumaırjıang Feılıpu ortaklığında kuruldu.

Yalova'da termal otel dolandırıcılığı! 52 kişinin hapsi isteniyor!

Yalova’da termal suyu bile olmayan devre mülk projesini maket üzerinden pazarlayan şebekeye yönelik dava açıldı. Açılan davada savcı, sanıkların ‘organize suç örgütü’ kapsamında 1000 yıl hapis cezasına çarptırılmasını istedi.

Bursa'da konut projelerinin maketleriyle katma değerli ihracat!

Bursa'da faaliyet gösteren bir firma  CNC işleme, lazer kesme ve 3 boyutlu yazıcı yöntemi kullanarak milimetrik ölçümlerle konut projeleri için maket hazırlıyor. 

Temel Bulut'a 316 yıl 3 ay hapis cezası!

Konut mağdurlarıyla sık sık gündeme gelen Esenyurt’ta maket üzerinden daire satışı yaptıkları gerekçesiyle "nitelikli dolandırıcılık" suçundan 6 sanığın yargılandığı davada mahkeme, şirket sahibi sanık Temel Bulut'a 316 yıl 3 ay hapis ile bir milyon 275 bin lira adli para cezası verdi.

Çoruminia Parkı'nın yapım maliyeti 3.1 milyon TL'yi geçti!

Türkiye Kovid-19 kriziyle boğuşurken ve birçok belediye vatandaşa destek olabilmek için zorunlu olmayan ihalelerine ara verirken, Çorum Belediyesi, 20 Nisan’da ihaleye çıktı ve 1.5 milyon TL bedelinde minyatür maket ve rölyef satın aldı.

Kalyon Mimari Maket İnşaat Reklam ve Fotoğrafçılık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalyon Mimari Maket İnşaat Reklam ve Fotoğrafçılık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Bican Onay, Nihat Yenice, Sezgin Gül ve Ümit Çomaklı ortaklığında  kuruldu.

Maket ev vurgununa tapu önlemi geliyor!

Maketten konut satışında mağduriyeti önlemek amacıyla yeni düzenleme için çalışmalarda bulunuluyor. Noterler ve Tapu ve Kadastro Müdürlüğü tarafından ortak sistem kurulup mükerrer satışların önüne geçilecek.

Maket ev satışına yönelik çözüm paketine inşaat sektöründen onay!

İnşaat sektörü, devletin sektöre çeki düzen veren yeni hamleleri de yerinde bulundu. Ticaret Bakanlığı’nın maketten konut satışında mağduriyeti engellemek için oluşturduğu 8 maddelik çözüm paketi meclisteki komisyondan önce sektör temsilcilerinin onayından geçti...

Maket ev satışları mercek altında!

TBMM Maketten Ev Satışlarını Araştırma Alt Komisyonu, 'maket ev' üzerinden gerçekleştirilen ev satışlarının yarattığı olumsuz sonuçları incelemeyi sürdürüyor...

Esenyurt’ta maketten ev alan onlarca kişi dolandırıldı!

Esenyurt’ta maket üzerinden aldıkları evlerin başkalarına satıldığı ya da paralarını alamadıklarını söyleyen çok sayıda mağdur, mahkeme kapılarında sorumluların cezalandırılmasını istiyor.

TBMM, maket ev satışları için harekete geçti!

Ev sahibi olmak isteyen birçok vatandaş, maket üzerinden aldıkları ev ile yapılan ev arasında metrekare ve kalite farkı olması nedeniyle dolandırıldığını iddia ederek, TBMM Dilekçe Komisyonu'na başvurdu. TBMM tarafından iddialarla ilgili alt komisyon kurulacağı duyuruldu...

Neo İnşaat'a operasyon: 12 gözaltı!

İnşaat izni olmayan projeleri maket üzerinden satan Neo İnşaat’a operasyon yapıldı. Operasyonda şirket yönetim kurulu üyelerinin de arasında bulunduğu 12 şüpheli gözaltına alındı...

RJ Models maket Haberi

RJ Models maket

2012 yılından bu yana Türkiye’den Avrupa ve Türki Cumhuriyetlere hizmet veren RJ Models’in hedefinde Türkiye’yi mimari maket üssü yapmak var. 1995 yılında Hong Kong’da kurulan RJ Models, bugün ürettiği 10 binden fazla maketle dünyanın lider mimari maket tasarım şirketleri arasında bulunuyor. 

İddialı çalışmalarıyla dikkat çeken RJ Models, global pazarda Zaha Hadid, SOM, KPF gibi birçok önemli mimarlık şirketi için mimari maketler hazırlıyor. Sektöründe dünyanın en büyük üretim tesisine sahip olan RJ Models, 2010 yılında girdiği Türkiye pazarında da “The Stevie Awards” kazanan Yaşayan İstanbul maketi, İstanbul Havalimanı, Çamlıca Camii, Başakşehir Stadyumu, Beyoğlu Kentsel Dönüşüm maketi, Fatih Belediyesi için üretilen 96 metrekarelik Tarihi Yarımada maketi, Tarlabaşı 360 Kentsel Dönüşüm Projesi maketi gibi çok önemli projelere imzasını atıyor. 

Pazardaki istikrarlı büyümelerini sürdürdüklerini dile...