17 / 05 / 2024

Rk Ketton Yapı adres

Rk Ketton Yapı adres

Rk Ketton Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şile’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Ketton tarafından kuruldu.

Armağan Çağlayan çözülmeden ortada bırakılan sorunları sıraladı: Enflasyon, kiracı kiralayan düzenlemesi! 

Ev sahibi ve kiracılar arasındaki tartışmalar büyürken, Türk televizyon yapımcısı Armağan Çağlayan, X sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir paylaşım yaptı. İşte Çağlayan'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Ankara'da ekmeğe zam yapıldı...

Ankara Ekmek Fiyat Tarifeleri Değerlendirme Komisyonu, gramajı 10 gram yükseltilen ekmeğin bir TL zamlanarak 8 Türk Lirası yapıldığını belirtti. İşte ayrıntılar...

Ertürk Global Yapı Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ertürk Global Yapı Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ertürk tarafından kuruldu.

Göktürk Rezerv Yapı Alanı imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Eyüpsultan İlçesi Göktürk Mahallesi Rezerv Yapı Alanına İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanun’un 18. Madde Hükümlerince Hazırlanan (1. Etap) İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Göktürk rezerv yapı alanı 1/1000 ölçekli uygulama imar planı onama sınırı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Göktürk Mahallesi, Muhtelif Parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Onama Sınırı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Onama Sınırı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Koray GYO'nun iştirakları birleşti!

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın paylarının tamamına sahip olduğu iştirakları Orka Yapı Taah. ve Tic. A.Ş.(Devralan) ve Göktürk 218 Yapı A.Ş. (Devrolan) Orka Yapı Taah. ve Tic. A.Ş. altında birleşti.

Koray GYO'dan Göktürk 218 Yapı ve Orka Yapı açıklaması! 

Koray GYO, Göktürk 218 Yapı'nın satın alım işlemlerine ilişkin ve Orka Yapı'nın hisselerinin alımına ilişkin açıklama yaptı. 

Göktürk 218 Yapı Anonim Şirket kuruldu!

Göktürk 218 Yapı Anonim Şirket Beşiktaş'ta Vehbi Ergin Öztürk tarafından kuruldu.

Göktürk Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Göktürk Mahallesi, Rezerv Yapı Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Rk Ketton Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rk Ketton Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şile’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Ketton tarafından kuruldu.

Mehmet Barlas: İmamoğlu, Kanal İstanbul için cumhurbaşkanıyla çalışırsa yapıcı olur!

Sabah gazetesi köşe yazarlarından Mehmet Barlas bugün kaleme aldığı yazısında "Kanal İstanbul'un yapımında Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la uyum içinde çalışırsa ileride Türk siyasetinde yapıcı bir isim olarak yer alır" ifadelerine yer verdi.

Afyonkarahisar Bolvadin'de spor tesisleri ve kültür evi projesi tamamlanıyor!

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Bolvadin'i ziyaret etti. Vali Yardımcısı Kaya, Kaymakam Öztürk'ten yapımı süren spor tesisleri ve kadın kültür evi çalışmalarla ilgili brifing aldı.

11 milyar TL'lik Slovenya demiryolu ihalesinde Türkler yarışıyor!

Slovenya'da Koper Limanı ve Divaca arasında yeni demiryolu yapılması için ihalede 3 Türk şirketi bulunuyor. İhalede, Avusturyalı inşaat devi Strabag, Alman Ed Züblin ve Türk şirketi Gülermak, Slovenyalı Kolektor CPG ve iki Türk ortağı Yapı Merkezi ile Özaltın Grubu ve Cengiz İnşaat yer alıyor.

Rk Ketton Yapı adres Haberi

Rk Ketton Yapı adres

Rk Ketton Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şile’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Ketton tarafından kuruldu.

Rk Ketton Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu: 
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme,...