30 / 04 / 2024

Robbie Williams evini satışa mı çıkardı

Robbie Williams evini satışa mı çıkardı

Dünyaca ünlü İngiliz popstar Robbie Williams, Kaliforniya Beverly Hills’teki malikanesini 11 milyon dolara (yaklaşık 32 milyon TL) satışa çıkardı.

Robbie Williams ve Ayda Field çifti 49,5 milyon dolara malikane satın aldı!

İngiliz şarkıcı Robbie Williams ve eşi Ayda Field milyonlarca dolarlık malikanelerini satarak yerine 49,5 milyon dolara konut satın aldı. İşte ayrıntılar...

Robbie Williams Wiltshire'daki evini satıyor!

Dünyaca ünlü şarkıcı Robbie Williams Wiltshire'daki evini, 1,35 milyon sterlin zararına satışa çıkardı. 

Margot Robbie, Los Angeles’taki evini sattı!

Hollywood'un son zamanlarda parlayan yıldızı Margot Robbie, içinde özel evcil hayvan odası ve şarap mahzeni de olan Los Angeles'ta bulunan konutunu 3.4 milyon dolar bedelle (yaklaşık 29.5 milyon Türk Lirası'na) sattı.

Robbie Williams Cenevre'den villa satın aldı!

Dünyaca İngiliz ünlü şarkıcı Robbie Williams, ailesiyle bir süredir kaldığı Cenevre’den 240 milyon TL'ye villa satın aldı. 

Robbie Williams geceliği 150 bin TL'ye villa kiraladı!

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Robbie Williams, karantinada geçirmek için geceliği 150 bin TL'ye villa kiraladı. 

Aaron Rodgers ve Danica Patrick Malibu'da 28 milyon dolara ev aldı!

Spor dünyasının ünlü çifti Aaron Rodgers ve Danica Patrick ünlü şarkıcı Robbie Williams'ın Malibu'daki evini 28 milyon dolara satın aldı. Modern İtalyan sarayı tarzına sahip evin 4 yatak odası, 4 banyosu bulunuyor.

Ayda ve Robbie Williams Beverly Hills’teki evlerinin kapılarını açtı!

Ayda ve Robbie Williams çifti Beverly Hills’teki evlerinin kapısını Elle dergisine açtı. 25 bin metrekarelik evin 10 yatak odası bulunuyor....

Robbie Williams'tan eşine Valide Sultan Dairesi hediyesi!

Dünyaca ünlü şarkıcı Robbie Williams, Türk asıllı oyuncu Ayda Field'e tarihi bir doğum hediyesi verdi. Williams, Topkapı Sarayı’ndaki ‘Valide Sultan Dairesi’nin benzerini, Kaliforniya’daki malikanesine inşa ettirdi.

Robbie Williams ve Ayda Field Malibu'da 20 milyon dolara ev aldı!

Magazin basınının manşetlerinden düşmeyen Robbie Williams ve Türk asıllı eşi Ayda Field Malibu'da 20 milyon dolara yeni ev aldı. Çift, iki çocuklarıyla birlikte okyanus kıyısında bulunan evde oturacak.

Robbie Williams ile Jimmy Page arasında inşaat krizi çıktı!

Efsane müzisyenler Robbie Williams ile Jimmy Page arasında 'gürültü kavgası' çıktı.Robbie Williams'ın evindeki inşaatın gürültüsü Williams'ın komşusu efsane grup Led Zeppelin'in gitaristi Jimmy Page'i sinirlendirmişti.

Pharrell Williams, Miami’deki evini 9.25 milyon dolara sattı!

‘Happy’ şarkısıyla fenomen olan Pharrell Williams, Miami’deki evini 9.25 milyon dolara sattı. 360 derece manzaralı, beş yatak odalı, yedi banyolu evde sinema ve spor odasıyla kütüphane de var.

Robbie Williams, Kaliforniya'daki malikanesini 11 milyon dolara satışa çıkardı!

Dünyaca ünlü İngiliz popstar Robbie Williams, Kaliforniya Beverly Hills’teki malikanesini 11 milyon dolara (yaklaşık 32 milyon TL) satışa çıkardı.

Robbie Williams 32 milyon dolara Beverly Hills'ten ev aldı!

Dünyaca ünlü Robbie Williams, ailesiyle birlikte yaşamak için Beverly Hills'te 32 milyon dolara bir malikane aldı. Malikane kompleksinin içinde kelimenin tam anlamıyla yok yok.

Robbie Williams evini satışa mı çıkardı Haberi

Robbie Williams evini satışa mı çıkardı

Dünyaca ünlü İngiliz popstar Robbie Williams, Kaliforniya Beverly Hills’teki malikanesini 11 milyon dolara (yaklaşık 32 milyon TL) satışa çıkardı.


Dünya çapında 70 milyondan fazla satan, eski Take That grubu üyesi Williams, 992 metrekare büyüklüğündeki muhteşem malikanesini, 2002 yılında country müzik yıldızı Clint Black’ten 5.45 milyon dolara satın almış ve içini yeniden restore ettirmişti.




İçinde spor salonu, dışarda yüzme havuzu, 7 yatak odası ve 11 banyosu bulunan malikane; Paris Hilton, Christina Aguilera, Charlie Sheen gibi isimlerin de ev sahibi olduğu Mulholland bölgesinde yer alıyor.