06 / 05 / 2024

Rober Varon

Rober Varon

Marota Turizm ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Münir Özkök Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Selim El ZYR Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda, Hamid Omar Abou Sahyoun, Yusef Arslan, Rober Varon Yönetim Kurulu Üyeliği'nde kuruldu.

Rober Hatemo: Ya yazlığım ya arsam gidecek!

Ekonomik sıkıntılar nedeniyle zor günler geçirdiğini söyleyen şarkıcı Rober Hatemo yazlığını veya arsasını kaybedebileceğini dile getirdi.

Ekin Varon Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ekin Varon Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ekin Varon tarafından kuruldu.

Etel-Robert Baler çiftinin mal paylaşımı davasında son durum!

Etel-Rober Baler çifti anlaşmayla boşandı. İsviçre Cenevre'deki evi ve İsviçre Locarno'daki yazlığı bile isteyen Etel Hanım'ın evleri aldığı ileri sürüldü...

Konut alıcısı senetle satışa yöneldi!

Konut kredisindeki faizin yüksek olması sebebi ile vatandaşlar senetle konut satışına yöneldi.  Mar Yapı icra Kurulu Başkan Yardımcısı Robert Varon senetle ev almak isteyenleri uyardı..

Robert Varon: Türkiye ekonomisi daha iyi olacak!

TÜİK tarafından açıklanan Türkiye büyüme verilerine ilişkin Mar Yapı İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Robert Varon görüşlerini paylaştı.

Kentsel dönüşüm hızlanmalı!

17 Ağustos Marmara depreminin üzerinden 18 yıl geçmesine rağmen Türkiye'deki sağlam yapı konusu hala çözülemedi. Mar Yapı İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Robert Varon kentsel dönüşümün hızlanması gerektiğini vurguladı.

Mar Yapı-Wanda Group'un oteli Eylül 2018’de bitecek!

Röportaj veren Mar Yapı İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Robert R. Varon, Mar Yapı-Wanda Group iş birliğini, projeleri ve yatırımları anlattı. İşte o haber...

Rober Yapı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rober Yapı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Cihat Demirkol tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Haziran 2015' te Çekmeköy Çatalçeşme Mahallesi, Reşadiye Caddesi' nde kuruldu.

Robert Varon baba oldu!

Mar Yapı İş Geliştirme Müdürü Robert Varon baba oldu. Robert Varon ve eşi yeni bebeklerine Nino Kaan ismini verdi.

Hotel Same Night Turizm ve Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Hotel Same Night Turizm ve Tasarım Anonim Şirketi, Ekin Varon Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Aralık'ta Şişli, Meşrutiyet Mahallesi'nde kuruldu.

Marota Turizm ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Marota Turizm ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Münir Özkök Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Selim El ZYR Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda, Hamid Omar Abou Sahyoun, Yusef Arslan, Rober Varon Yönetim Kurulu Üyeliği'nde kuruldu.

Rober Varon Haberi

Rober Varon

Marota Turizm ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Münir Özkök Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Selim El ZYR Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda, Hamid Omar Abou Sahyoun, Yusef Arslan, Rober Varon Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 33 milyon TL'lik sermaye ile 19 Aralık'ta kuruldu. 


Marota Turizm ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; a. Yurtiçinde her türlü gayrimenkul alım satımını, kiralanmasını yönetmek ve gayrimenkul projeleri geliştirme faaliyetlerinde bulunmak. b.      Yurtiçinde ve yurtdışında yapılan binaları işletmek ve kiraya vermek için yurtiçinde ve yurtdışında her türlü inşaat, taahhüt, mühendislik işleri, bunların onarım, restorasyon, dekorasyonu, her türlü mühendislik, müşavirlik, etüd proje geliştirme hizmetleri ile yürürlükteki ithalat, ihracat rejimi ve konuya ilişkin diğer mevzuata riayet etmek kaydıyla ve konusuyla ilgili her türlü malzemenin ithalatı, ihracatı ve dahili ticareti...