02 / 05 / 2024

robotik mobiya

robotik mobiya

Ori isimli "robotik mobilya", "Bir oda, yüzlerce şekil" sloganıyla yola çıktı. Ori’nin kurucusu ve CEO’su Hasier Larrea, "Yarattığımız bu sistem, robotik teknoloji sayesinde 25-30 metrekarelik dairelerin kullanım alanını iki katına çıkararak fonksiyonalitesini artıyor” dedi.

Elektrik süpürgelerinde en yeniler ve özellikleri. 14 Ekim 2022 fiyat listesi... 

Piyasaya yeni sürülen akülü ve robotik elektrik süpürgeleri çoklu fonksiyonlara sahip. İşte o ürünlerin özellikleri...

Çilek Mobilya’nın fırsat ürünlerini kaçırmayın! Çilek Mobilya 8 Ağustos 2022 fiyat listesi..

Artan hammadde fiyatlarıyla birlikte, yeni mobilya almak ve ya yenilemek çok zorlaştı. Zamlanan fiyatlardan şikayetçi olan vatandaş kaliteli ve uygun fiyatlı mobiya arayışında. Işte haberimiz onlar için. 8 Eylül 2022 Çilek mobilya fiyat listesi...

Adapera Robotik Yazılım Ve Donanım Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Adapera Robotik Yazılım Ve Donanım Teknolojileri Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yaylalıoğlu, Yazar Yazıcı ve Nejat Göküş ortaklığında kuruldu.

Evrim Kırmızıtaş: Teknoloji hayatımızı kolaylaştırıyor!

"Teknoloji hayatımızı kolaylaştırıyor" diyen Emlak Danışmanı Evrim Kırmızıtaş, Ori isimli "robotik mobilya" hakkında konuştu.

Küçük mekanlar için robotik modül!

Ori isimli "robotik mobilya", "Bir oda, yüzlerce şekil" sloganıyla yola çıktı. Ori’nin kurucusu ve CEO’su Hasier Larrea, "Yarattığımız bu sistem, robotik teknoloji sayesinde 25-30 metrekarelik dairelerin kullanım alanını iki katına çıkararak fonksiyonalitesini artıyor” dedi.

3 boyutlu yazıcılar inşaat sektörüne giriyor!

3D yazıcı üretim firması Contour Crafting’in yüzde 30’unu satın aldığını duyuran Doka Kalıp, ilk seri üretimine hazırlandığı robotik 3 boyutlu yazıcılar sayesinde yapıların hızlı bir şekilde tamamlayabileceğini açıkladı.

Sanpark, otoparkları akıllandırdı!

İngiltere’nin yanı sıra Ukrayna, Polonya, Moldovya, Finlandiya gibi ülkelere de anahtar teslim projeler yapan Sanpark, ürettiği robotik otopark sistemlerini endüstri 4.0’a uyumlu hale getirerek, otoparkları akıllandırdı.

Güler Demir, robotik üretimle çıtayı yükseltecek!

Güler Demir Doğrama Genel Koordinatörü Oktay Güler, sektörü bir üst basamağa taşıma hedefleri doğrultusunda, robotik sistem yatırımına hazırlandıklarını söyledi.

Balıkesir'de akıllı robotik otopark açıldı!

Ahmet Edip Uğur, ABD’nin San Diego kentinden sonra Türkiye’de ilk kez kendilerinin yaptığı akıllı robotik otoparkı açtı. Uğur, 2 bin metrekareye sığacak 84 aracı, 183 metrekareye sığdırdıklarını kaydetti

Ersa Mobiya'nın en yeni ürünleri CNR IMOB Fuarı'nda görücüye çıktı!

Ulusal ve uluslararası düzeyde çok sayıda kurumsal ofis, otel ve kamusal alanları, tasarım mobilyalarla buluşturan ERSA Mobilya, yeni ürünlerini, showroom konseptini ve logosunu CNR IMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'nda görücüye çıkardı.

İzmir'in mimarisi 3 boyutlu teknoloji ile değişecek!

Yaşar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, geleceğin mimarlarının mesleki becerilerine ve araştırma olanaklarına katkı sağlamak amacıyla y-Robot: Robotic Crafts (Robotik Zanaat) Laboratuvarı'nı kurdu.

Balıkesir Robotik Akıllı Otopark'ın temel inşaatı bitti!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin, şehir merkezindeki trafik ve otopark sorununa kalıcı çözüm üretecek "Robotik Akıllı Otopark" projesi kapsamında Kasım ayında başlayan otopark gözle görülür hale geldi.

Balıkesir'e otopark inşa edilecek!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi otopark sorununa kalıcı çözüm üretecek, kent trafiğini rahatlatacak 120 araç kapasiteli robotik-akıllı otopark için kolları sıvadı. Proje 2016 yılı başında hizmete girecek.

robotik mobiya Haberi

robotik mobiya

"Bir oda, yüzlerce şekil" sloganıyla yola çıkan Ori isimli "robotik mobilya" giderek kalabalıklaşan ve insanları küçük dairelerde yaşamaya mecbur bırakan kentler için üretilmiş akıllı bir mobilya. Aslında çıkış noktası, modüler mobilya ile aynı. Yani dar bir alanı en efektif bir şekilde kullanmanızı sağlıyor. Ancak Ori'yi kazandırılan robotik özellikler onun özellikle de bekar yaşayan ve evini aynı zamanda bir ofis veya yaşam alanı olarak kullanan kişiler için biçilmiş kaftan.


MIT Media Lab'da tasarımcı Yves Behar'ın katkılarıyla geliştirilen Ori, tam olarak bir yatak, koltuk, masa, elbise dolabı, kütüphane ve televizyon konsülü olarak kullanabileceğiniz bir mobilya. Harekete geçince farklı mobilyalar haline dönüşme özelliğinden dolayı, adını Japon katlama sanatı origami'den almış. Ori’nin, 17-28 metrekarelik mikro daireler için lüks yaşam sunan müthiş bir fikir olduğu...