27 / 04 / 2024

Robotlar Japonya otelleri

Robotlar Japonya otelleri

Japonya'da robotların islettiği "Hennna" (Tuhaf) adlı otel hizmete açıldı. Japonya'da robotlar tarafından işletilen otel hizmete girdi Personel gideri düşük olduğu için oda fiyatı da ucuz.

Japonya'da inşaat işçisi robotlar üretiliyor!

Japonya'da inşaat sektörü hızla büyüyor ancak sektörde çalışacak iş gücünü bulmak her geçen gün zorlaşıyor. Bu sorunu çözmek isteyen bir şirket inşaat işçisi robotlar üretmeye başladı.

Çin, Japonya'nın savunma belgesine tepki gösterdi!

Pekin yönetimi, Japonya'nın yayımladığı "beyaz belge"de Çin ile ilgili beyanlara şiddetle karşı çıktı. Japonya'nın "gerçekleri" yeniden gözardı ettiği ve belgedeki beyanlara Çin'in katiyetle karşı çıktığı ifade edildi.

Güney Kore'den Japonya'ya ada tepkisi geldi!

Güney Kore, Japonya Savunma Bakanlığı'nın yayımladığı "beyaz belge"de, Güney Kore'nin kontrolü altındaki Dokdo adalarının "Japon topraklarının parçası olduğu" şeklinde bir ifade yer almasına tepki verdi.

Japonya'dan Çin'e inşaat uyarısı!

Japonya Savunma Bakanlığı'nın yayınladığı "beyaz belge"de Çin'in Doğu ve Güney Çin Denizi'ndeki toprak iddialarından vazgeçerek, yapay adacık ve platform inşaat faaliyetlerini durdurmasını istendi. İşte ayrıntılar...

Kapadokya otelleri yüzde 100 doluluk oranına ulaştı!

Türkiye’nin peribacaları, kayadan oyma kiliseleri, butik otelleri ve vadileriyle ünlü Kapadokya bölgesi Ramazan Bayramı’nda ziyaretçi akınına uğradı.

Japonya'da 2 milyar dolarlık proje iptal!

Japonya’nın 2020’de başkent Tokyo’da ev sahipliği yapacağı Olimpiyatlar’ın maliyeti önemli bir mimari projenin iptalini gündeme getirdi. Başbakan Şinzo Abe, Hadid’in projesinin tamamen iptal edildiğini duyurdu.

İlk robot oteli Japonya'da hizmete girdi!

Japonya'da robotların islettiği "Hennna" (Tuhaf) adlı otel hizmete açıldı. Japonya'da robotlar tarafından işletilen otel hizmete girdi Personel gideri düşük olduğu için oda fiyatı da ucuz.

Dünyanın ilk robot oteli Japonya'da açıldı!

Dünyanın ilk robot hoteli açıldı. Japonya'nın Nagazaki şehrinde hizmete sunulan hotelde bütün işlemler robotlar tarafından yapılıyor.

Dünyanın ilk robot oteli Japonya'da açıldı!

Dünyanın ilk robot hoteli açıldı. Japonya’nın Nagazaki kentinde hizmete sunulan hotelde tüm işlemler robotlar tarafından yapılıyor.

Elite World Otelleri rotasını yurtdışına çevirdi!

2014 ve 2015 yıllarının kendileri için yatırım yılı olduğunu ifade eden Elite World Otelleri Zincir Genel Müdürü Ünsal Şınık, yüzlerini yurtdışına çevirdiklerini ifade etti.

Elite World Otelleri ilk resort otelini Marmaris'te açtı!

İstanbul Taksim'de iki, Elorya ve Van'da birer oteli olan Elite World Otelleri, Marmaris'te ilk 'resort' otelini Marmaris'te açtı. Otel, grubun beşinci oteli oldu.

Elite World Otelleri Marmaris'te otel açtı!

Arsa payı dahil toplam 490 milyon dolarlık yatırımla 4 yılda 5 otel açmayı planlayan Elite World Otelleri, plan dahilindeki zincirin beşinci oteli olan ilk resort yatırımını Marmaris’te açtı.

Japonya'da yeni trend evler!

Japonya'nın kalabalık nüfusuna çözüm müteahhitlerden geldi.Müteahhitler, daha fazla kar elde etmek için binaları yukarı doğru inşa ediyorlar ve işte ortaya, ülkemizde görmeye pek alışık olmadığımız bu evler çıkıyor.

Robotlar Japonya otelleri Haberi

Robotlar Japonya otelleri

Japonya'da robotların islettiği "Hennna" (Tuhaf) adlı otel hizmete açıldı. Müşterileri kapıda bir dinozorun karşıladığı otelde, giriş-çıkış işlemleri dahil her şey robodar tarafından yapılıyor. Huis ten Bosch eğlence parkının bir parçası olan otelde bir gecelik oda fiyatı 9 bin yenden (73 dolar) başlıyor. Bu, Japonya standartları için çok düşük bir rakam. Parkın kurucusu Hideo Sadavva personelin robotlardan oluşmasının maliyeti aşağı çektiğini söylüyor. 


İNSAN OTEL GÖREVLİSİ YOK 

Nagasaki Sasebo'daki otelde robot resepsiyon memurlan ve İngilizce konuşan dinozor robotun yanı sıra Japonca konuşan bir Android de bulunuyor. Giriş işlemlerinde yüz tanıma teknolojisi kullanılıyor ve müşteriler dokunmatik ekrana isimlerini giriyorlar. Müşteriler, bavullarını oda numaralannı yazarak robotlara teslim ediyor. Sensörler, vücut ısısını algılayarak odanın sıcaklığını ayarlıyor. Otelin vestiyerinde, araba fabrikalanndakine benzer bir robot çalışıyor. Huis Ten...