29 / 04 / 2024

Rochem Technical Services

Rochem Technical Services

Rochem Technical Services Ekipman Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Refah Özdemir, Rochem Technical Services Holding tarafından 150 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Nisan'da kuruldu.

Ebb Consultant Services Lojistik Uluslararası Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebb Consultant Services Lojistik Uluslararası Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Ergin Büyükbayram tarafından kuruldu.

Invest Services Group Gayrimenkul Üretim İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Invest Services Group Gayrimenkul Üretim İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde Bilal Gül, Mohammet Mesut Kabiri ve Muhammet Zilgey ortaklığında kuruldu.

United Services Group Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

United Services Group Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Mohammad Zaher Dakelbab tarafından kuruldu.

Gandur Services Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Gandur Services Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi  Sancaktepe’de   50 bin TL sermaye bedeli  ile İzzettin Gandur tarafından kuruldu.

Mba7 For Trading Services Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Mba7 For Trading Services Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed A.M.S. tarafından kuruldu.

İstanbul Havalimanı neden refinansmana çıktı?

İstanbul Havalimanı'nın işletmecisi İGA borcunun en fazla 5 milyar Euro'luk kısmını yapılandıracak. İGA, Dome Group Financial Services Limited’i yetkilendirdi...

İGA'dan refinansman açıklaması!

İstanbul Havalimanı’nın inşaatını ve 25 yıllığına işletmesini üstlenen İGA, kredilerinin refinansmanı için kurumsal finansman ve finansal danışmanlık şirketi Dome Group Financial Services Limited’i yetkilendirdi...

White Services İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Services İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hanan Hicazi ve Saad Saleh A Alazwari ortaklığıyla kuruldu.

PFS Perfect Facility Services Tesis Yönetim Hizmetleri Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

PFS Perfect Facility Services Tesis Yönetim Hizmetleri Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Korkmaz tarafından kuruldu.

Pat Aerıservices Havacılık Eğitimleri ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Pat Aerıservices Havacılık Eğitimleri ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile A.M.F. Mohamed Seifelnasr, M.S.S. Mahmoud Mohamed Ramy Mamdoh H. Alkateb ve Samer Rabah ortaklığında kuruldu.

Apple Holidays Destination Services Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Apple Holidays Destination Services Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Vıkash Kumar Muthusamy tarafından kuruldu.

Aziz Travel Services Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aziz Travel Services Turizm ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Radhia Belghith tarafından kuruldu.

Public Services Gayrimenkul Alım Satım Sanayi ve Ticareti Limited Şirketi kuruldu!

Public Services Gayrimenkul Alım Satım Sanayi ve Ticareti Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Chain ve Khalid Alghazzi ortaklığıyla kuruldu. 

Rochem Technical Services Haberi

Rochem Technical Services

Rochem Technical Services Ekipman Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Refah Özdemir, Rochem Technical Services Holding tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 17 Nisan'da kuruldu. 


Rochem Technical Services Ekipman Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Su arıtma tesisleri ile ilgili olarak her türlü makina teçhizat ve yedek parçanın imalatı, ithali, ihracı pazarlaması ile montaj ve komple tesis kurma işleri yapmak ve mühendislik hizmeti vermek. 2- Her nevi kimyevi madde imalat alımı, satımı, ithalatı, ihracatı ve pazarlanmasını transit ticareti ile iç ve dış ticaretini yapabilir. 3- Gaz Türbin Yıkama ve Temizleme ekipmanları satış ve servis hizmeti, Gaz türbin yıkama kimyasalları satışı, gaz türbin odası gözlem pencereleri satış ve montaj servis işi, su ve atıksu artıma üniteleri satış ve montaj hizmeti...