02 / 05 / 2024

Roll Mobilya modef fuarına katılacak

Roll Mobilya modef fuarına katılacak

Roll Mobilya Sahibi Kemalettin Kayıran, özgün çizgilerini, 3 - 7 Kasım'da İnegöl Modef Expo Fuarı'nda sergileyecek olmanın heyecanını yaşıyor.

MODEF 2017 açıldı!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bu yıl 37'incisi düzenlenen Mobilya ve Dekorasyon Fuarı (MODEF) açıldı.

Modef Fuarına 16 bin 170 kişi katıldı!

MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ (ortada), İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nı (MODEF 2016) 16 bin 170 kişinin ziyaret ettiğini bildirdi.

Bursa Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açıldı!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bu yıl 35'incisi düzenlenen Mobilya ve Dekorasyon Fuarı (MODEF) açıldı.

Çilek MODEF EXPO'da yoğun ilgi gördü!

Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, 3-7 Kasım tarihleri arasında düzenlenen MODEF Expo 2015 Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda yoğun ilgi gördü.

MODEF EXPO'ya yoğun ilgi!

İnegöllü 181 mobilya firmasının katıldığı 34’üncü MODEF EXPO, sektör temsilcilerinin yüzünü güldürdü. 50 ülkeden alım heyetinin geldiği fuarda yurtdışından gelen müşterilerle yüksek oranlarda ihracat anlaşması imzalandı.

Mobilya sektörüne MODEF EXPO morali!

İnegöllü 181 mobilya firmasının katıldığı 34’üncü MODEF EXPO, sektörün yüzünü güldürdü. 50 ülkeden alım heyetinin geldiği fuarda yurtdışından gelen müşterilerle yüksek oranlarda ihracat anlaşması imzalandı.

MODEF EXPO Fuarı'nı 2 günde 7 bin 896 kişi ziyaret etti!

Türkiye'nin önemli mobilya üretim merkezlerinden Bursa'nın İnegöl ilçesinde, bu yıl 34'üncüsü düzenlenen MODEF EXPO Fuarı'nı, ilk 2 günde yaklaşık 8 bin kişinin ziyaret ettiği bildirildi.

Roll Mobilya MODEF'e hazır!

Roll Mobilya Sahibi Kemalettin Kayıran, özgün çizgilerini, 3 - 7 Kasım'da İnegöl Modef Expo Fuarı'nda sergileyecek olmanın heyecanını yaşıyor.

Çilek Mobilya MODEF'e katıldı!

07-12 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Mobilya ve Dekorasyon Fuarı (MODEF), İnegöl’deki Hikmet Şahin Kültür Parkı Uluslararası Fuar Merkezi’nde 33. kez kapılarını açtı.

Çilek yeni tasarımlarıyla MODEF'te yer alacak!

Çilek, İnegöl 31. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’nda (MODEF) yeni tasarımlarını fuar katılımcıları ile buluşturacak. Çilek, 15-20 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek MODEF'te özgün tasarımları ile renkli standa ev sahipliği yapacak...

MODEF EXPO 30’uncu kez kapılarını açtı!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde bu yıl 30’uncusu düzenlenen 30. MODEF EXPO 2013 Mobilya ve Dekorasyon Fuarı kapılarını açtı. Açılış Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'nun katılımıyla gerçekleşti...

Çilek Mobilya MODEF'te tasarımlarını sergiliyor!

Çilek, 4 - 9 Kasım 2013 tarihleri arasında 30. kez düzenlenen olan fuarda Yakut, Royal, Black Pirate, Romantic, Biconcept ve Flora gibi dünya çocuklarının beğenisini kazanmış özgün tasarımlarını fuar davetlilileri ile buluşturuyor.

Mobilya ve Dekorasyon Fuarı 4 Kasım'da başlıyor!

Bursa İnegöl'de düzenlenen "Mobilya ve Dekorasyon Fuarı (MODEF EXPO 2013)", Hikmet Şahin Kültür Parkı Uluslararası Fuar Merkezi' nde 4 - 9 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek....

Roll Mobilya modef fuarına katılacak Haberi

Roll Mobilya modef fuarına katılacak

Roll Mobilya Sahibi Kemalettin Kayıran, özgün çizgilerini, 3 - 7 Kasım'da İnegöl Modef Expo Fuarı'nda sergileyecek olmanın heyecanını yaşıyor. Bursa'da kaliteli hizmetlerini sürdüren Roll Mobilya Firma Sahibi Kemalettin Kayıran, özgün çizgilerini, 3 - 7 Kasım'da İnegöl Modef Expo Fuarı'nda sergileyecek olmanın heyecanını yaşıyor.


Kayıran, yurt içinde 143 ve yurt dışında da 4 ülkeye bayilik verdiklerini belirterek, "Roll Mobilya olarak, 'Herkesin gittiği yoldan gitmeme' fikrini benimseyerek yola çıktık. Faaliyete başladığımız günden bu yana özgün yapımızla, patentli ve özel tasarımlı ürünlerimizle alışılmışın dışında bir konsepti müşterilerimizle buluşturduk. Güven odaklı hizmet anlayışımızın ziyaretçilerimizin de beğenisini kazanması bizlere büyük mutluluk verdi. Şu anda yoğun bir şekilde fuara hazırlanıyoruz" diye konuştu.


Başarı grafiğini her geçen gün yükseldiğine dikkati çeken Kayıran, mobilya modasının sürekli güncellendiğini ve firma...