14 / 05 / 2024

Rollıng Alüminyum iletişim

Rollıng Alüminyum iletişim

Rollıng Alüminyum Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hayri Rahman Közen tarafından kuruldu. 

İletişim Başkanlığı KPSS şartsız personel alımı yapacak! 2023 İletişim Başkanlığı personel alımı başvuruları başladı mı?

İletişim Başkanlığı, "iletişim uzman yardımcısı" unvanıyla 30 personel alımı yapacağını ilan etti. Peki, İletişim Başkanlığı personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Rollıng Alüminyum Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rollıng Alüminyum Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hayri Rahman Közen tarafından kuruldu. 

Tam Pendik iletişim bilgileri!

Tam Pendik iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 2019 yılında teslim edilmesi öngörülen projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde daire tipleri sunuluyor.

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim!

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksim 360 projesinde fiyatlar 432 bin dolardan başlıyor...

Mar Yapı iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek!

2006 yılından bu yana kaliteli inşaat projeleriyle fark yaratan Mar Yapı, Ağustos ayı itibarıyla iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek.

Velvet Towers satış ofisi iletişim!

Velvet Towers satış ofisi iletişim için 444 0 292 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin 2018 yılında yapılması öngörülen projede 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor.

Avrupa Konutları Kayabaşı iletişim!

Avrupa Konutları Kayabaşı iletişim için 444 38 25 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Konut ve ticari alanların yer aldığı projede inşaat çalışmalarının yıl sonuna doğru başlaması öngörülüyor.

Güngören Real Merter iletişim!

Güngören Real Merter iletişim için 444 48 51 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Mimar Yahya Baş Stadı'nın yanında yükselen proje konut ve ticari ünitelerden meydana geliyor.

Eşbah Yapı Plaza 34 iletişim!

Teslimlerinin 14 ayda gerçekleşmesi öngörülen projede 52 adet business ofis ve 11 adet mağaza - showroom yer alıyor. Eşbah Yapı Plaza 34 iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 87 34 olarak belirlendi.

Dumankaya Adres Sancaktepe iletişim!

Dumankaya Adres Sancaktepe iletişim için 0216 561 0 123 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin 2017 yılında yapılması öngörülen projede peşin alımlarda yüzde 12 indirim fırsatı sunuluyor.

Eval Park Bahçeşehir iletişim!

Eval Park Bahçeşehir iletişim için 0212 876 20 11 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin 36 ay sonra gerçekleşmesi öngörülen projede 870 daire ve 20 ticari ünite yer alıyor.

Real Merter Güngören iletişim!

Real Merter Güngören iletişim için 0212 416 90 40 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ön talep toplayan projede 248 adet konut ve 148 adet dükkan yer alıyor.

Al Ajaji Blue Garden Evleri iletişim bilgileri!

Al Ajaji Blue Garden Evleri projesinde toplam 610 adet daire bulunuyor. 17 blok halinde yükselen proje 100 bin metrekare alan üzerinde yer alıyor. İşte Al Ajaji Blue Garden Evleri iletişim bilgileri...

Rollıng Alüminyum iletişim Haberi

Rollıng Alüminyum iletişim

Rollıng Alüminyum Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hayri Rahman Közen tarafından kuruldu. 

Rollıng Alüminyum Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. a. Her türlü Alüminyum, cam, pvc ve profilden mamul açılır kapanır ve sabit pencere, kapı sistemleri,otomatik kepenk ve garaj kapısı sistemleri, Alüminyum ve cam küpeşte,cam korkuluk,çatı ve çatı kaplama asma tavan sistemleri,ferforje ve izalasyon sistemlerinin imalini ihracını, montajını, ithalatını,alım ve satımını taahhüdünü ve dahili ticaretini yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj ve dekorasyon işleri yapmak. Müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve...