28 / 04 / 2024

Roma Bahçesi sosyal tesis projesi

Roma Bahçesi sosyal tesis projesi

Cihangir Güzelleştirme Derneği ve Beyoğlu Kent Savunması üyeleri, Cihangir Roma Bahçesi alanına sosyal tesis yapılması kararını protesto etti.

Erzurum 1072 Saltuklu Millet Bahçesi açıldı!

Erzurum'un Yakutiye ilçesinde hayata geçirilen 1072 Saltuklu Millet Bahçesi'nin açılışı gerçekleştirildi. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen yaptığı açıklamada Erzurum’un sosyal ve sportif yaşam alanlarının sayısını artırmaya devam edeceklerini söyledi.

Karabük'te sosyal konut ve millet bahçesi yatırımları hız kesmiyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Karabük'e toplam büyüklüğü 300 bin metrekare olan 4 millet bahçesi yapılacağına ve 50 bin Sosyal Konut Projesi kapsamında da 314 konutu şehre kazandıracaklarına dikkat çekti.

Batman Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Batman Merkez Millet Bahçesi projesini yarın ihaleye çıkarıyor. Projede sosyal donatı alanları da yer alıyor.

Batman Tilmerç Millet Bahçesi 10 Aralık'ta ihaleye çıkıyor!

Batman Tilmerç Millet Bahçesi projesi 10 Aralık'ta ihaleye çıkıyor. Projede sosyal donatı alanları da yer alıyor.

İzmir Bergama Millet Bahçesi'nin ihale tarihi belli oldu! 

İzmir'in Bergama ilçesinde hayata geçirilecek olan Bergama Millet Bahçesi Projesi 7 Temmuz'da ihaleye çıkacak. AK Partili Dağ, millet bahçesinin ilçeye sosyal ve ekonomik anlamda katkı sağlayacağını dile getirdi. 

Sultanbeyli Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul İli, Sultanbeyli İlçesi, Mimarsinan Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini bugün saat 14:00'te gerçekleştirecek.

Balıkesir Millet Bahçesi ihalesi bugün!

81 ildeki yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir ili Havran ilçesi Hamambaşı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Balıkesir Havran Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir ili Havran ilçesi Hamambaşı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini yarın gerçekleştirecek.

İstanbul'un o ilçesine yeni millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul İli, Fatih İlçesi, Kara Surları Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ'den İskenderun'a yeni millet bahçesi geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İskenderun'da inşa edeceği millet bahçesi, sosyal donatı alanlarıyla, yeşiliyle, millet kıraathanesiyle, yürüyüş parkurlarıyla, dinlenme ve piknik alanlarıyla doğa ile iç içe, yepyeni bir sosyal yaşam alanı hayata geçiriyor.

Balıkesir Havran Millet Bahçesi 5 Mayıs'ta ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir Havran Hamambaşı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 5 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

Denizli Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Denizli İli, Çivril İlçesi, Işıklı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Denizli Çivril Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Denizli İli, Çivril İlçesi, Işıklı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Roma Bahçesi sosyal tesis projesi Haberi

Roma Bahçesi sosyal tesis projesi

Cihangir Güzelleştirme Derneği ve Beyoğlu Kent Savunması üyeleri, Cihangir Roma Bahçesi alanına sosyal tesis yapılması kararını protesto etti.


İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Saraçhane'deki binası önünde toplanan grup üyeleri, "Biz Cihangirliler, Mahallemizde Sosyal Tesis İstemiyoruz" yazılı pankart açtı. "Sosyal Tesis Değil Arkeolojik Park", "Beyoğlu'nun Ölüm Fermanı; Kabataş Projesi Galataport", "Arkeolojik Alana Kepçe ile Girilemez" yazılı dövizler de taşıyan gruptakiler, basın açıklaması yaptı.


Cihangir Güzelleştirme Derrneği Üyesi Berrin Alganer, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Beyoğlu'nun manzaralı teraslarından biri olan Cihangir Roma Bahçesi'ne sosyal tesis yapmak istediğini iddia ederek, şunları kaydetti: 


"İstanbul Büyükşehir Belediyesi, yıllardır göz koyduğu, Beyoğlu'nun en güzel manzaralı teraslarından biri olan Cihangir Roma Bahçesi'ne bir sosyal tesis yapmak istiyor. Uzun yıllardır Cihangir halkının iptali için mücadele ettiği Beyoğlu Koruma Amaçlı İmar Planları'nda dahi, Arkeolojik Park...