04 / 05 / 2024

roman house londra

roman house londra

Çırağan Palace Kempinski Otel'de gerçekleşecek olan Roman House Londra'nın 2. lansmanı 24 ve 25 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek...

Roman House lansmanı yapıldı! 499 bin 995 pound!

Londra'nın lider gayrimenkul ve konut geliştiricisi “Berkeley Homes”; Londra şehir merkezinde 90 lüks daire ve penthouse’lardan oluşan yeni butik projesi “Roman House” City Of London’ı İstanbul’da gerçekleştirdiği basın toplantısı ile tanıttı.

Roman House 8 Kasım'da basına tanıtılıyor!

Londra'nın lider gayrimenkul ve konut geliştiricisi “Berkeley Group”; Londra şehir merkezinde 90 lüks daire ve penthouse’lardan oluşan yeni butik projesi “Roman House” City Of London’ı İstanbul’da Türkiye pazarına sunuyor...

Londra’nın en ince evi 1.07 milyon dolara satılıyor!

Londra'nın sembolik binalarından biri olan ve şehrin en ince konutlarından biri olması sebebiyle The Thin House şeklinde isimlendirilen ev, 2016 yılındaki satışının ardından yeniden ilanlarda görüldü. The Thin House, 1.07 milyon dolara satışa çıkarıldı.

Ant Yapı Apex Projesi'nde Londra Haringey Belediyesi ile işbirliği!

Londra'nın Seven Sisters bölgesinde Apex House projesini sürdüren Ant Yapı, Londra Belediyesi, Londra Haringey Belediyesi, Enfield ve Kuzey Doğu Kolej ile bölgeye nitelikli iş gücü kazandırmayı hedefleyen bir işbirliğine imza attı...

Antyapı'nın Londra'daki Apex House projesi yapısal olarak tamamlandı!

Londra’nın kentsel dönüşüm alanları arasında yer alan Seven Sisters bölgesinde Ant Yapı UK tarafından inşaatı gerçekleştirilen Apex House, bölgenin gelişiminde önemli bir kilometre taşı olarak görülüyor.

Roman Abramoviç Londra'da 192.6 milyon liraya rezidans aldı!

Rus milyarder Roman Abramoviç Londra'da bir rezidans dairesine 192.6 milyon lira ödedi. 10 araçlık park yerini ise ayrıca satın aldı.

Ant Yapı'dan Londra'ya Apex House projesi geliyor! Yeni Proje!

Ant Yapı, 17 bin metrekare arsa alanına sahip 163 konutluk Apex House projesini tasarlayacak ve inşa edecek. Projenin 29 aylık bir sürede tamamlanması öngörülüyor.

Ant Yapı Londra 20-22 Eaton Place için start aldı!

Ant Yapı 20-22 Eaton Place için start aldı. 13 Eaton Place projesimim hemen karşısında yer alan 20- 22 Eaton Place, Londra’ya özgü “town house” diye tabir edilen iki geleneksel binanın içinde yapılacak değişikliklerle inşa edilecek.

Roman Abromoviç 162 milyon Euro'luk evine havuz yaptırıyor!

Chelsa futbol takımının sahibi ünlü milyarden Roman Abromoviç'in, Londra'daki malikanesi için 36,5 milyon euroluk bir harcama yaparak havuz yaptıracak olması tartışma konusu oldu.

Tabanlıoğlu Mimarlık Londra Tasarım Haftası'na katıldı!

Tabanlıoğlu Mimarlık aynı zamanda dünyanın en önemli sanatsal etkinliklerinden 2015 Londra Tasarım Haftası'nda boy gösterdi. Somerset House'da enstalasyonları sergilenen 10 tasarımcı arasına girdi.

Abramovich Londra'daki malikânesini 30 milyon sterline sattı!

İngiliz Chelsea Kulübü Başkanı Roman Abramovich, başkent Londra'daki malikânesini 30 milyon sterline sattı. Rus milyarder, 50 milyon sterlin istediği evine, 30 milyon sterline alıcı bulabildi...

Roman, Londra'da mağaza açacak!

Roman'ın sahibi Buğra Toplusoy, Londra'da mağaza açacaklarını ifade etti...

Londra Roman House 499 bin 995 Pound! 2. lansman 24 Kasım'da!

Çırağan Palace Kempinski Otel'de gerçekleşecek olan Roman House Londra'nın 2. lansmanı 24 ve 25 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek...

Londra'nın merkezinde yatırım imkanı!

Londra'nın en büyük gayrimenkul firmalarından Berkeley Group, şehir merkezindeki yeni projesi Roman House'ı İstanbul'da satışa çıkardı...

Roman House Londra'dan 5 Türk ev satın aldı!

Dün tanıtımı yapılan Berkeley Group'un Roman House projesinden 5 Türk ev satın aldı...

roman house londra Haberi

roman house londra

Berkeley Group tarafından Roman House projesi Londra'nın finans merkezinde hayata geçiriliyor. 90 tane daireden oluşan Roman House'ın konsepti butik olarak tasarlandı. 


Roman House'ın ilk lansmanı 8 Kasım'da gerçekleşmişti. İkinci lansmanı 24 Kasım ile 25 Kasım tarihleri arasında Çırağan Palace Kempinski Otel'de gerçekleşecek. 


Roman House evlerinde 499 bin 995 pounddan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Londra Roman House'ta stüdyo daireler, 1,2 ve 3 yatak odalı daireler bulunuyor. 


Roman House'ta sipariş üzerine mermer, ahşap yer döşemesi, tabandan ısıtma ve mutfak hazırlanıyor. Roman House projesinde 24 saat consierge hizmeti ve sadece daire sahiplerine özel spor salonlarının bulunuyor.


0212 410 96 04