12 / 05 / 2024

rönesan şirketi bursada hastane yapacak

rönesan şirketi bursada hastane yapacak

Son 3 yılda 3 milyar lirayı aşan sağlık yatırımı alan Bursa’da kamu hastanelerindeki yatak kapasitesi 2017 sonunda neredeyse iki katına çıkacak.

Rönesans Holding halka arzdan 4.5 milyar TL kaynak bekliyor!

Rönesans Holding'in ülkemizdeki ticari gayrimenkul geliştirme ve yatırım şirketi olan Rönesans Gayrimenkul Yatırım'ın yüzde 10.08'lik kısmının halka arzı için talep toplama süreci başladı. Söz konusu halka arzdan sağlanacak kaynağın 4 milyar 503 milyon Türk Lirası olması bekleniyor. 

Yatırımcılar soruyor: Konut ne zaman alınır, ne zaman satılır? 

Dreamland Gayrimenkul Yatırım Şirketi CEO'su Deniz Tüzüner, konut alım satımının yılın belli dönemlerinde daha yoğun olduğunu belirtti. Peki ne zaman konut alınır, ne zaman satılır?

88 genç bir araya gelerek Genç Girişimciler Gayrimenkul Yatırım Şirketi’ni kurdu!

İzmir iş dünyasında seneler önce başlayan çok ortaklı şirket sistemine genç iş insanlarından güçlü bir taze kan geldi. İzmir’in önde gelen iş insanlarının genç çocukları, 88 ortak olarak bir araya gelip Genç Girişimciler Gayrimenkul Yatırım A.Ş. isimli bir şirket kurdu.

Azerbaycan’ın ilk ilaç fabrikasını Türk şirketi kuracak!

Türk ilaç sektörünün önemli oyuncularından GEN, Azerbaycan Yatırım Şirketi (AIC) ve ilaç şirketi SIA Pharmaceutical LLC ile birlikte, Azerbaycan’ın ilk ilaç fabrikasını kurmak üzere anlaşma imzaladı.

Türk Telekom tam 21 ilde çok sayıda personel alacak! Açık kadrolar bir bir belli oldu!

Türk Telekom, tam 21 ilde personel alımı yapacağını duyurdu. Türk Telekom firmasının çağrı merkezi şirketi olan AssisTT, Türkiye genelinde personel alımı yapacağını açıkladı. Bu kapsamda, açık kadrolar ve başvuru detayları tek tek belli oldu.

İtalyan dev yatırım şirketi açıkladı! Dolar tam 36 TL olacak! Bu tarihi gören arkasına bile bakmadan dövizciye koşacak

Bankalar tarafından gelen dolar tahminleri dikkatleri çekmeye devam ediyor. HSBC'nin ardından şimdi de Standard Chartered'tan açıklama geldi! Dolar 36 TL olacak! Haberi alan dövizciye koşacak!

Kripto parası olanlar dikkat! Uzman ismin tahmini korkuttu

Dünyadaki gelişmeler üzerine kripto para piyasasında gerileme sürüyor. Uzun süredir düşüşte olan kripto paralarla ilgili ABD merkezli yatırım şirketi Doubleline Capital CEO'su Jeffrey Gundlach'tan dikkat çeken bir yorum geldi. Gundlach, Bitcoin'in 10 bin doların altına düşmesinin kendisini hiç şaşır

Bill Gates, Four Seasons otellerinin yarısını satın aldı!

Bill Gates’in sahibi olduğu yatırım şirketi Cascade Investment, Suudi Arabistan Prensi Talal’ın Four Seasons otellerindeki hisselerinin yarısını satın almaya karar verdi. 

Haziran 18 Otomobilcilik Ve Turizm Otelcilik Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Haziran 18 Otomobilcilik Ve Turizm Otelcilik Anonim Yatırım Şirketi Kadıköy’de  3 milyon  TL sermaye bedeli ile Stil Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret tarafından kuruldu.

Karm Proje Pazarlama Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Karm Proje Pazarlama Danışmanlık Ticaret  Anonim Şirketi  Ümraniye’de   400 bin TL sermaye bedeli ile Mehlike Yıldırımtaş Şirketi tarafından kuruldu.

BUBA Properties ve Adozer Tower'dan iş birliği!

Son dönemde sağlık, sigorta, tarım ve dijital iletişim alanlarında fon yatırımlarıyla dikkatleri üzerine çeken BUBA Ventures çatısı altında kurulan BUBA Properties fon yatırım şirketi, Maslak bölgesinde inşa edilecek olan Adozer Tower projesi ile önemli bir işbirliğine imza attı.

Poklonnaya9 Residence Kompleksi'ndeki otel inşaatı 2023'te tamamlanacak!

ANT Grubu kuruluşu ANT Development gayrimenkul yatırım şirketi ve uluslararası otel işletmecilik grubu ACCOR'un ortaklığında hayata geçireceği projede  Poklonnaya9 Residence Kompleksi'nin otel inşaatı 2023'te tamamlanacak. 

SO Moskova 2023'te açılacak!

ANT Grubu kuruluşu ANT Development gayrimenkul yatırım şirketi ve uluslararası otel işletmecilik grubu ACCOR bugün, dünyanın en lüks life-style otel markalarından ‘SO/Hotels&Resorts’ markasının, Moskova’nın en prestijli komplekslerinden Poklonnaya9 Residence Kompleksinde açılması için imza attı.

rönesan şirketi bursada hastane yapacak Haberi

rönesan şirketi bursada hastane yapacak

Devlete ait sağlık tesislerindeki yetersizliği uzun yıllardır aşmaya çalışan Bursa, bu şansı Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun Bursa’dan milletvekili seçildiği yeni dönemde elde etti. Bu dönemde kentteki sağlık yatırımları kısa sürede hız kazanırken, hayırsever işadamları da yatırımlara katkıda bulunmak için birbiriyle yarışır hale geldi. Bursa’da son 2 yılda 9 hastane tamamlanırken, Bursa Şehir Hastanesi de dahil 5 hastanenin inşaatı devam ediyor. 4 hastanenin ise temelinin önümüzdeki günlerde atılması beklenirken 6 günde 3 hastane protokolünün imzalandığı hareketli günler de yaşandı. Devam eden projelerle birlikte son 3 yılda 3 milyar lirayı aşan sağlık yatırımı alan Bursa’da yatak kapasitesi 2017 sonunda neredeyse iki katına çıkacak. Mevcut 4 bin 650 olan yatak sayısı 8 bin 500 olacak. 


Sönmez Holding’den sağlığa 50 milyon lira 

Bursa Acemler’de...