02 / 05 / 2024

rönesans Adana Entegre Sağlık Kampüsü

rönesans Adana Entegre Sağlık Kampüsü

Rönesans Holding grup şirketlerinden Rönesans Sağlık Yatırım’ın toplam 540 milyon Euro yatırım bedeliyle Adana’da yapımını üstlendiği 1550 yatak kapasiteli “Adana Entegre Sağlık Kampüsü” projesi Avrupa’dan ödül aldı..

Rönesans Holding'ten şehir hastaneleri açıklaması!

Rönesans İşletme Hizmetleri şirketi; Adana, Bursa, Elazığ, Yozgat ve İstanbul Başakşehir şehir hastanelerinin işletmesinin Danimarkalı ISS şirketine satılması ile ilgili açıklama yaptı. 

 Sonatrach ile Rönesans Holding Adana'da petrokimya fabrikası kurulacak!

Adana'da Cezayir milli enerji şirketi Sonatrach ile Türkiye'den Rönesans Holding ortaklığıyla petrokimya fabrika kuruluyor...

Maltepe Rönesans Hayat projesi görücüye çıkıyor!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım, İstanbul Maltepe’de hayata geçireceği karma projeyi görücüye çıkarıyor. Konut, Ofis ve Alışveriş Merkezi karmasından oluşan, entegre bir yaşam deneyimi yaşatmaya hazırlanan projenin tüm detayları 7 Ekim Cuma günü gerçekleşecek lansmanda açıklanacak.

Adana Entegre Sağlık Kampüsü gelecek yıl açılacak!

ADANA'da yapımı devam eden 540 milyon Euro yatırımla gerçekleşen 1550 yataklı Adana Entegre Sağlık Kampüsü'nün inşaatı devam ediyor.

Adana Entegre Sağlık Kampüsü 2017'de açılacak!

Rönesans Sağlık Yatırım AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Yanıkömeroğlu, "Adana hastane projemizi sözleşme süresinden daha erken tamamlayarak gelecek yılın ortalarında teslim etmeyi öngörüyoruz" dedi.

Adana Entegre Sağlık Kampüsü'nün inşaatında son durum!

Rönesans Sağlık Yatırım A.Ş (RSY) önderliğinde 2015 yılı Mart ayında inşaatına başlanılan Adana Entegre Sağlık Kampüsü’nde yolun yarısına ulaşıldı. Kampüsün dış cephesi tamamlanmak üzere.

Rönesans İnşaat, Gotthard Base Tüneli için gün sayıyor!

Rönesans İnşaat tarafından yapılan dünyanın en uzun tüneli Gotthard Base’in tamamlanması için geri sayım başladı. Gotthard’ın tamamlanmasıyla İsviçre, Avrupa’nın büyüyen yüksek hızlı demiryolu ağına entegre olacak.

Rönesans Holding Entegre Sağlık Kampüsü projesini devraldı!

İstanbul'da inşa edilmesi planlanan 2,682 yataklı İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü projesi ihalesini alan konsorsiyumun gereken finansmanı sağlayamadığı ve projenin Rönesans Holding tarafından devralındığı belirtildi.

Adana Entegre Sağlık Kampüsü 1 milyar TL'ye kurulacak!

Necdet Ünüvar, 1 milyar TL’lik yatırımla kurulacak bin 550 yataklı Adana Entegre Sağlık Kampüsü’nün, Adana’yı dünyanın önemli sağlık merkezlerinden biri haline getireceğini, ayrıca istihdama önemli katkılar sağlayacağını söyledi.

Rönesans'ın sağlık kampüsü projesine Avrupa'dan ödül!

Rönesans Holding grup şirketlerinden Rönesans Sağlık Yatırım’ın toplam 540 milyon Euro yatırım bedeliyle Adana’da yapımını üstlendiği 1550 yatak kapasiteli “Adana Entegre Sağlık Kampüsü” projesi Avrupa’dan ödül aldı..

Rönesans Gayrimenkul'den fotoğraf yarışması!

Rönesans Gayrimenkul fotoğraf yarışması düzenliyor. Yarışmada dereceye giren fotoğraflar yine Kozzy AVM, İstanbul, Ankara, İzmir ve Adana'daki Optimum Outlet 'ler ile Piazza AVM 'lerinde sergilenecek.

Rönesans İnşaat'tan dev sağlık yatırımı!

Kamu Özel Ortaklıkları yöntemiyle yapılacak olan 1.550 yataklı Adana Şehir Hastanesi için 9 yabancı banka kredi verdi. Projeyi, Türk Rönesans ile Fransız Meridiam yapacak.

Rönesans Sağlık Yatırım Finansal Kapanış imza töreni yapıldı!

Rönesans Sağlık Yatırım A.Ş, 1550 yataklı Adana Entegre Sağlık Kampüsü için uluslararası yatırım fonu Meridiam Infrastructure ve de 9 yabancı bankayla yürüttüğü çalışmaları tamamladı.

rönesans Adana Entegre Sağlık Kampüsü Haberi

rönesans Adana Entegre Sağlık Kampüsü

Rönesans Holding grup şirketlerinden Rönesans Sağlık Yatırım’ın toplam 540 milyon Euro yatırım bedeliyle Adana’da yapımını üstlendiği 1550 yatak kapasiteli “Adana Entegre Sağlık Kampüsü” projesi Avrupa’dan ödül aldı.


Rönesans Sağlık Yatırım’ın Fransız Meridiam Infrastructure işbirliğiyle ve tamamı yabancı kuruluşlardan oluşan 9 bankanın katıldığı bir konsorsiyum ile finanse edilecek olan proje, dünyaca ünlü global altyapı ve proje finans platformu Infrastructure Journal Global tarafından “Avrupa’nın En iyi PPP (Kamu-Özel Ortaklığı) Projesi” seçildi.



Sektörün en iyi projelerinin ödüllendirildiği “IJ Global Avrupa ve Afrika 2014 Ödül Töreni” İngiltere’nin başkenti Londra’da gerçekleştirildi. National History Museum’da düzenlenen ödül törene 500’den fazla sektör temsilcisi katıldı. Törende “Adana Entegre Sağlık Kampüsü” projesine verilen ödülü Rönesans Holding Başkanı Dr. Erman Ilıcak, Rönesans Sağlık Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Yanıkömeroğlu, Meridiam Kurucu...