11 / 05 / 2024

rönesans Karşıyaka Optimum

rönesans Karşıyaka Optimum

Şemikler Carrefour'un yerinde inşa edilecek olan Optimum Karşıyaka için yıkımlar başladı. Rönesans imzası ile hayata geçirilecek olan proje 87 bin metrekare alan üzerinde yükselecek.

Karşıyaka'da riskli alanlar ve dönüştürülen alanlar TBMM'de!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde riskli alan olarak ilan edilmesi talep edilen yerler ve dönüştürülen alanlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Hilltown Karşıyaka 18 Ekim'de kapılarını açıyor!

Rönesans Gayrimenkul tarafından İzmir’de projesi sürdürülen Hilltown Karşıyaka İzmir'in yeni cazibe merkezi olmayı hedefliyor. 18 Ekim’de kapılarını açmaya hazırlanan Hilltown Karşıyaka, ulusal ve uluslararası prestijli markalara ev sahipliği ev sahipliği yapacak.

Karşıyaka'ya 5 yeni yatırım!

AK Parti Karşıyaka İlçe Kongresi’nde açıklamalarda bulunan AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, önemli kent yatırımlarının müjdesini verdi. 

Karşıyaka Stadı'nın imar değişikliği görüşüldü!

Temeli Başbakan Binali Yıldırım tarafından 9 Eylül tarihinde atılan Karşıyaka Stadı'nda imar planı değişikliğine itiraz edildi. Yönetim ve itiraz eden Şehir Plancıları Odası konu ile ilgili toplantı gerçekleştirdi.

Karşıyaka Engelli Dinlenme Merkezi inşaatında sona gelindi!

Engelli bireyler kadar ailelerinin de sosyal yaşama daha fazla katılabilmesi için çalışmalar yürüten Karşıyaka Belediyesi, Kısa Süreli Engelli Dinlenme Merkezi’nin inşasında sona gelindi.

İzmir Karşıyaka'da kentsel dönüşüm masaya yatırıldı!

Karşıyaka Belediyesi, gelişmekte olan kentlerin en önemli sorunları arasında yer alan çarpık yapılaşma ve kentsel dönüşümü masaya yatırdı. Kentsel Dönüşümde Uygulamalar ve Sorunlar konulu panele sektör temsilcileri katıldı.

Karşıyaka tramvayında test sürüşleri başladı!

Hat imalatlarının yüzde 95'i tamamlanan Karşıyaka tramvayında test sürüşleri başladı. Mavişehir-Bostanlı arasındaki ilk seferin yolcuları İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve İzmirli basın mensupları oldu.

Karşıyaka Stadı ihalesinin iptaline Danıştay'dan yürütmeyi durdurma!

Karşıyaka Kulübü Başkanı Altug, Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı dava üzerine Ankara 18'inci İdare Mahkemesi'nin Yalı'daki stat ihalesini iptal karan hakkında Danıştay'ın yürütmeyi durdurma karan verdiğini öne sürdü.

Karşıyaka ve Göztepe statları hukuki süreçlere takılıyor!

Başbakan Yıldırım, Karşıyaka ve Göztepe'ye yapılacak statlarla ilgili tartışmalara ilişkin, "Bu projeler şimdiye kadar bitebilirdi ancak maalesef hukuki süreçlerden dolayı gecikmeler oluyor." dedi.

İzmir Karşıyaka Agora AVM, Çiğli'de açılacak!

Agora AVM İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan, "Balçova Agora'yı 13 yıldır 101 milyon 800 bin kişi ziyaret etti. Biz de İzmir Karşıyaka'ya Agora'yı getireceğiz" dedi.

İzmir Karşıyaka'da atık getirme tesisi inşa edildi!

İzmir Karşıyaka Belediyesi, Latife Hanım Mahallesi'nde 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi projesini hayata geçirdi. Toplam, bin 600 metrekarelik kapalı alana sahip tesiste; belediye ekiplerince toplanacak ve vatandaşların getireceği atıklar türlerine göre ayrıştırılacak.

Karşıyaka tramvayında önemli viraj!

İZMİR Büyükşehir Belediyesi'nin yapımını sürdürdüğü Konak ve Karşıyaka tramvaylarında önemli bir eşik daha aşılıyor.

İzmir Karşıyaka Genç Fidanlar Parkı'na kafe yapılıyor!

İZMİR'in Karşıyaka İlçesi'nde, Mustafa Kemal Mahallesi'ndeki 'Barış Şehitleri - Genç Fidanlar Parkı'nı geçtiğimiz aylarda yenileyerek modern görünüme kavuşturan Karşıyaka Belediyesi, burada oluşturulan kafeyi, kısa süre içinde hizmete açacak.

rönesans Karşıyaka Optimum Haberi

rönesans Karşıyaka Optimum


İzmir Karşıyaka'daki Şemikler Carrefour'un yerinde inşa edilecek olan Optimum Karşıyaka için yıkımlar başladı. Rönesans imzası ile hayata geçirilecek olan proje 87 bin metrekare alan üzerinde yükselecek.


İzmir’e Gaziemir Optimum Outlet ile üç yıl önce giriş yapan Rönesans Holding Turan projesinde Doğan Holding, Konak projesinde ise Tekfen’le hareket edecek. İzmir'e toplam 500 milyon dolarlık yatırım yapacak olan Rönesans Holding'in hayata geçireceği Karşıyaka Optimum AVM'nin açılış tarihi henüz belli değil. 


223 milyon TL'lik dev satış

Sabancı Grubu'nun bünyesindeki CarrefourSa, Karşıyaka Şemikler'deki alışveriş merkezinin arsasını 11 Şubat 2015 tarihinde Rönesans Holding'e ait Altunizade Gayrimenkul'e satmıştı. 87 bin metrekare büyüklüğündeki arsanın satış bedeli ise 223.6 milyon lira gibi rekor bir fiyat olmuştu.


Optimum Karşıyaka nerede?





Ceren...