07 / 05 / 2024

Rönesans-Koçhan İnşaat Zeyport

Rönesans-Koçhan İnşaat Zeyport

Zeyport ihalesinde, yapılan itirazı değerlendiren Danıştay Dava Kurulu imar planını iptal etti

Rıfatoğulları Group İnşaat Taahhüt Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rıfatoğulları Group İnşaat Taahhüt Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Azat Bingöl tarafından kuruldu.

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Olgan Gür, Tolga Gür ve Volkan Gür ortaklığında kuruldu.

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Olgan Gür, Tolga Gür ve Volkan Gür ortaklığında kuruldu.

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldırım tarafından kuruldu.

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Kağan Doğan tarafından kuruldu.

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Kağan Doğan tarafından kuruldu.

Koç Aras İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koç Aras İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Koç tarafından kuruldu.

Hts Sadıkoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hts Sadıkoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyfullah Sadıkoğlu ve Tahir Sadıkoğlu ortaklığında kuruldu.

Bay İş Makineleri Oto Yedek Parça Hırdavat Peyzaj Orman Ürünleri Hafriyat Metal İnşaat Ltd.Şti. kuruldu!

Bay İş Makineleri Oto Yedek Parça Hırdavat Peyzaj Orman Ürünleri Hafriyat Metal İnşaat Ltd.Şti. bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Baysan tarafından kuruldu.

Meteler Paslanmaz Çelik Ürünleri Ve Makina İnşaat Elektrik Musluk Or.Ür.Kağıt Muk.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Meteler Paslanmaz Çelik Ürünleri Ve Makina İnşaat Elektrik Musluk Or.Ür.Kağıt Muk.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Üsküdar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emre Ülker tarafından kuruldu.

Orçin Metal Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Hırdavat İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Orçin Metal Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Hırdavat İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Orçin Altınbaş tarafından kuruldu.

Yıldırım Ata Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım Ata Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Çivi ve Koray Berber ortaklığında kuruldu.

Major R Güzellik Salonu İnşaat Yatırım Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Major R Güzellik Salonu İnşaat Yatırım Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Margarıta Mayorova ve Temurı Robakıdze ortaklığında kuruldu.

Rönesans-Koçhan İnşaat Zeyport Haberi

Rönesans-Koçhan İnşaat Zeyport

Hukuk son sözü söyledi: Karaköy’den çıkış yok!.. 2006 yılında ihalesi yapılan Rönesans-Koçhan İnşaat Konsorsiyumu’nun kazandığı Zeyport ihalesinde, yapılan itirazı değerlendiren Danıştay Dava Kurulu imar planını iptal etti.


2006 yılında Zeytinburnu’na yapılması planlanan yat limanı için denizle beraber toplam 1 milyon 470 bin metrekareyi kapsayan alanın 49 yıllığına kiralanması için düzenlenen ihalede imar planı iptal edildi.


İhaleyi Rönesans ve Koçhan ortak girişimi yıllık 16.5 milyon TL kiralama bedeli ile kazanmıştı. Ancak yapılan imar planlarına TMMOB Şehir Plancıları Odası itiraz etti. Tarihi sülietin bozulduğu, bölgede yapılaşma oranının artırıldığı, yeterli yeşil alan olmadığı iddia edildi.


Davanın açılmasından sonra ihaleyi alan firma planlarda değişikliğe gitti. İlk hazırlanan imar planlarını uygulamayacağını ve tarihi sülietin bozulmaması için yükseklikleri azaltacağını açıkladı. Bu noktada Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu’ndan rapor hazırlatıldı...