03 / 05 / 2024

Rönesans Maltepe satılık daire

Rönesans Maltepe satılık daire

Rönesans Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Rönesans Maltepe projesi karma proje olarak hayata geçiriliyor. Rönesans Maltepe arsa alanı...

Rönesans Maltepe Projesi lansman!

Karma proje olarak hayata geçirilen Rönesans Maltepe Projesi Rönesans Gayrimenkul Yatırım imzasıyla hayata geçiriliyor. Rönesans Maltepe Projesi lansman tarihi...

Rönesans Maltepe ne zaman teslim?

30 bin 617 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Rönesans Maltepe ne zaman teslim sorusuna 33 ay sonra cevabı veriliyor. Konut satışlarına henüz başlanmayan proje, Rönesans Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyor...

Rönesans Maltepe projesi!

250 milyon TL yatırım bedeli ile inşa edilen Rönesans Maltepe projesi, İstanbul Anadolu yakası Maltepe bölgesinde hayata geçiriliyor. Proje, 30 bin 617 metrekare arsa alanı üzerinde konumlanıyor...

Konut sektörü mercek altına alındı! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor! 

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasası mercek altına alındı.

Konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Depremler sonrasında konut piyasasında ilk bakışta yaşanan ve sonrası için yaşanması olası değişimi sektör uzmanları değerlendirdi. Peki konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

İnşaat sektörünü neler bekliyor? Satılık ve kiralık ev fiyatları düşecek mi?

Bornova ve Bayraklı Müteahhitler ve İşadamları Derneği Başkanı Caner Tan, inşaat sektöründeki son durum ile kiralık ve satılık konut fiyatlarını değerlendirdi. İşte Caner Tan'ın o açıklamaları...

Maltepe'deki satılık 3 yıllık daire fiyatıyla yoğun ilgi gördü!

İcradan satışa çıkarılan arsa, daire, dükkan, tarla gibi gayrimenkuller bazen yatırımcılar için önemli fırsatlar sunuyor. Son yayınlanan ilanlarda İstanbul'un en merkezi yerlerinden olan Maltepe'de satılık 3 yıllık 105 metrekare büyüklüğündeki daire de büyük ilgi gördü...

İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması hepimizin ayıbıdır!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yaptığı açıklamada, "İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması maalesef hepimizin ayıbıdır." dedi.

Ömür 34 Oto Emlakçılık Alım Satım Limited Şirketi kuruldu!

Ömür 34 Oto Emlakçılık Alım Satım Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Enes Macit tarafından kuruldu.

Maltepe Mesa Cadde satılık daire!

Toplam 253 daireden oluşan Mesa Cadde Konutları deniz manzarasına hakim konumda yer alıyor.  Maltepe Mesa Cadde satılık daire fiyatları 555 bin TL'den başlıyor.

Piazza Rönesans Evleri satılık!

Toplam 230 daire, 220 ofis, 160 mağaza ve 27 restorandan oluşan Piazza Rönesans Evleri satılık daire fiyatları 543 bin TL'den başlıyor.

Maltepe Gökada satılık daire!

Eşsiz adalar ve doğa manzarasına hakim Maltepe Gökada Evleri 273 konuttan meydana geliyor. İşte Maltepe Gökada satılık daire tipleri...

Ömür İstanbul Esenler satılık daire!

Toplam 218 konut ve 3 dükkandan meydana gelen Ömür İstanbul projesi İstanbul Esenler'de Turgut Reis Mahallesi'nde yükseliyor. Ömür İstanbul Esenler satılık daire seçenekleri haberimizin içinde yer alıyor.

Maltepe Yeşil Mavi Evleri satılık!

Toplam 300 konut ve 5 adet ticari üniteden meydana gelen Maltepe Yeşil Mavi Evleri satılık fiyatları 454 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projedeki daireler Marmara Denizi ve Adalar manzarasına hakim.

Maltepe Nuvo Dragos satılık daire fiyatları!

Toplam 999 daireden meydana gelen Maltepe Nuvo Dragos projesinde peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanıyor. Maltepe Nuvo Dragos satılık daire fiyatları 543 bin TL'den başlıyor.

Sur Yapı Maltepe satılık daire!

300 konut ve 5 ticari birimden oluşan Sur Yapı Maltepe projesinde daire satışları başladı. İşte, Sur Yapı Maltepe satılık daire seçenekleri...

Rönesans Maltepe satılık daire Haberi

Rönesans Maltepe satılık daire


Konut, ofis ve AVM alanlarından meydana gelen Rönesans Maltepe projesinde konut bloğu 22 katlı, ofis bloğu 27 katlı, AVM ise 5 katlı olarak tasarlandı.


Rönesans Maltepe arsa alanı Rönesans Gayrimenkul tarafından 2013’te İller Bankası’nın ihalesinde 815 milyon TL teklifle alındı. Proje 41 bin 725 metrekare alanda hayata geçiriliyor.


Karma proje olarak inşa edilen Rönesans Maltepe Evleri Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yakın mesafede inşa ediliyor. 


Rönesans Gayrimenkul Maltepe projesinde 84 bin 500 metrekare AVM alanı, 92 bin 500 metrekare otopark alanı, 240 bin metrekare kapalı inşaat alanı, 45 bin metrekare iş merkezi alanı ve 18 bin metrekare konut inşaat alanı bulunuyor.



Rönesans Maltepe Hayat satış ofisi!

Tel: 0216 459 05 75

Web: http://rgy.com.tr/

Pınar...