09 / 05 / 2024

Rönesans minsk projeleri

Rönesans minsk projeleri

Rönesans Holding'ten Minsk'te ikinci proje geliyor. Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi Listesi’nde 53.sırada yer alan Rönesans Holding, Belarus’taki ikinci projesinin de startını verdi.

Rönesans Holding'in inşaat projeleri pandemiden nasıl etkilendi?

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı İpek Ilıcak Kayaalp, şirketin büyüme stratejilerine ve pandemide yaşadıklarına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Turkcell ve Rönesans’tan ‘Dijital Hastane Dönemi’ni başlatacak güçbirliği!

Turkcell, Rönesans Sağlık Yatırım ile 500 milyon TL’lik dev bir işbirliğine imza attı. Şehir hastaneleri projeleri kapsamında 5 yıl süreyle hastane bilgi yönetim sistemleri, dijital altyapı ve işletmesi Turkcell tarafından uçtan uca sunulacak.

Rönesans Sağlık'ın Yozgat Şehir Hastanesi finansal kapanış imza töreni 2 Haziran'da!

Rönesans Holding Grup Şirketlerinden Rönesans Sağlık Yatırım olarak, kamu özel ortaklığı ile yapılan şehir hastaneleri projeleri için (Public Private Partnership-PPP) önemli bir adım daha atmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Rönesans'tan Minsk'te ikinci proje!

Dünyanın 18 ülkesinde ana müteahhit ve yatırımcı olarak faaliyet gösteren Rönesans Holding, Belarus’taki ikinci projesinin temellerini attı. Belarus’taki Türkmenistan Büyükelçiliği kompleksi 24 milyon dolarlık yatırımla inşa edilecek...

Rönesans Holding, Belarus'taki ikinci projesinin startını verdi!

Rönesans Holding, Belarus'taki ikinci projesinin startını verdi. Rönesans Holding'in yapımını üstlendiği Türkmenistan'ın Belarus Cumhuriyeti'nin başkenti Minsk' teki büyükelçiliğinin temeli 9 Ekim 2014'te gerçekleştirilen törenle atıldı...

Rönesans Minsk'te dev projeyi üstlendi!

Rönesans Holding'in yapımını üstlendiği Türkmenistan'ın Belarus Cumhuriyeti'nin başkenti Minsk'teki büyükelçiliğinin temeli 9 Ekim 2014' te gerçekleştirilen törenle atıldı. Törene Türkmenistan ve Belarus devlet başkanları katıldı.

Rönesans'tan Minsk'te ikinci proje geliyor!

Rönesans Holding'ten Minsk'te ikinci proje geliyor. Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi Listesi’nde 53.sırada yer alan Rönesans Holding, Belarus’taki ikinci projesinin de startını verdi.

Rönesans Gayrimenkul, Maltepe'de yeni karma projeye hazırlanıyor!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Işıl Dinçer, Rönesans Gayrimenkul'ün yatırımları, yeni projeleri ve yeni satışa çıkmasına rağmen yoğun ilgi gören Rönesans Sayfiye projesiyle ilgili sorularımızı yanıtladı...

Rönesans Holding konut projelerine ağırlık verecek!

Rönesans Holding Başkanı Ilıcak, "Avrupa'da son dönemde oluşan krizle birlikte oradaki fırsatları değerlendirmek istiyoruz. Yeni şirket alımlarına bakacağız. Altyapı ile ilgili Türkiye, Rusya ve Avrupa'da projeleri takip edeceğiz" dedi...

Rönesans Holding yurtdışında altyapı projeleri geliştirecek!

Dünyanın en büyük müteahhitleri arasında yer alan Rönesans, yeni hedefini altyapı projeleri olarak belirledi. Önümüzdeki dönemde daha önce uzak durduğu yerli ve yabancı kamu projelerine yönelecek..

Rönesans Gayrimenkul 2012 brüt satışı toplam 66 milyon 297 bin!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş tarafından geçici gelir vergisi beyannamesi bildirildi...

Rönesans GYO'nun 85 bin liralık 12. kupon ödemesi yapıldı!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 850 bin TL'lik 12. kupon ödemesi bugün itibariyle yapıldı...

Rönesans Gayrimenkul Küçükyalı projeleri için kredi çekti!

Rönesans Gayrimenkul Küçükyalı ofis ve okul projeleri için Garanti Bankası ile 50 milyon Euro proje finansmanı anlaşması imzaladı...

Rönesans minsk projeleri Haberi

Rönesans minsk projeleri

Rönesans Holding’in yapımını üstlendiği Türkmenistan’ın Belarus Cumhuriyeti’ndeki Büyükelçiliği’nin temeli 9 Ekim 2014 tarihinde gerçekleştirilen törenle atıldı. Törene Türkmenistan ve Belarus devlet başkanları katıldı. Belarus Cumhurbaşkanı Alexander Lukashenko yeni elçilik binasının Minsk’in mimari görüntüsünü değiştireceğini söyledi. Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguly Berdimuhamedow da elçilik binasının iki ülke arasındaki dostluk ve ekonomik ilişkilerin geliştirilmesinde köprü olacağını ifade etti.


Belarus Cumhuriyeti’nin başkenti Minsk’te yapılan temel atma töreninde Türkmenistan'ı Devlet Başkanı Gurbanguly Berdimuhamedow, Belarus'u Cumhurbaşkanı Aleksandr Lukaşenko temsil etti. Törende Belarus Cumhuriyeti ve Türkmenistan devletlerinin bakanları, diplomatları ile Rönesans Holding Başkanı Dr. Erman Ilıcak ve Holding yöneticileri hazır bulundu.


Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguly Berdimuhamedow, temel atma töreninde yaptığı konuşmada, yeni elçilik binasının hizmete girmesiyle Belarus halkının, Türkmenistan’ın kültürü ve sanatıyla ilgili daha çok bilgi sahibi olacağını...