02 / 05 / 2024

rönesans sağlık kampüsü projesi ödül

rönesans sağlık kampüsü projesi ödül

Rönesans Holding grup şirketlerinden Rönesans Sağlık Yatırım’ın toplam 540 milyon Euro yatırım bedeliyle Adana’da yapımını üstlendiği 1550 yatak kapasiteli “Adana Entegre Sağlık Kampüsü” projesi Avrupa’dan ödül aldı..

Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımına başladı!

Geçtiğimiz sene en çok personel alımı yapan resmi kurumların başında Sağlık Bakanlığı geliyor. Yapılan açıklama kapsamında, Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Sözleşmeli personel alımında başvuru şartları neler ve haberin detayları...

Sağlık Bakanlığı sürpriz bir kararla çok sayıda personel alacak! Son başvuru tarihi 5 Mayıs!

Sağlık Bakanlığı bünyesinde istihdam etmek üzere memur alımı gerçekleştireceğini paylaştı. İlgili kadrolara başvuru yapmak isteyen adayların KPSS puanına göre alınacağı belirtilirken, ilana ilişkin ayrıntılar da belli oldu.

Lise, önlisans, lisans mezunları havalara uçacak! Sağlık Bakanlığı 31.600 personel alacak!

Sağlık Bakanlığı, sözleşmeli personel alımı için hummalı bir şekilde çalışıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçtiğimiz günlerde bu konuya dair açıklamada bulundu. İşte detaylar!

EBRD’den Rönesans’a 75 milyon euro finansman

Sağlık sektörünü desteklemeyi amaçlayan Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD)Rönesans Sağlık Yatırım AŞ'ye 75 milyon euro kredi kaynağı sağlayacak.

Sağlık Bakanlığı promosyon ne zaman? Sağlık Bakanlığı promosyon 2022 son durum ne?

Sağlık Bakanlığı promosyonu gündemde yer alan konular arasındadır. İşte Sağlık Bakanlığı promosyonunun ne zaman verileceğine dair detaylar!

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alım detayları! Mülakat yok! Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı ne zaman?

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımının detayları pek çok kişi tarafından araştırılmaktadır. Peki Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı tarihi belli oldu mu? İşte detaylar!

Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı sonuçları açıklandı mı? Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman?

Sağlık Bakanlığı personel alımları için heyecanlı bekleyiş başladı. Bakanlığa başvuruda bulunan binlerce kişi kura sonuçları ve nihai listenin açıklanmasını bekliyor. İşte tüm detaylar...

Fidus Gayrimenkul Yatırım Sağlık Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fidus Gayrimenkul Yatırım Sağlık Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Necat Barut tarafından kuruldu.

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını alıyor!

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını almak için anlaşma yaptı. Rönesans'ın yanına yabancı bir ortak alabileceği belirtildi.

Acıbadem Sağlık Grubu, Sırbistan'a giriyor!

Acıbadem Sağlık Hizmetleri ve Ticaret A.Ş. iştiraki Acıbadem City Clinic B.V. tarafından Sırbistan'daki Bel Medic'in hisselerinin yüzde 701'i, ACC BV tarafından alınacak.

Acıbadem Sağlık Grubu, Sırbistan’da hastane alıyor!

Acıbadem Sağlık Hizmetleri, iştiraki Acıbadem City Clinic BV (ACC BV) aracılığıyla Sırbistan’ın önde gelen özel sağlık sunucuları arasında yer alan Bel Medic Grup’u satın alıyor...

Akiş GYO ve Ziraat Yatırım aracılık hizmeti sözleşmesi imzaladı!

Akiş GYO tarafından açıklanan bedelli sermaye artırımı süreciyla ilgili, Ziraat Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile aracılık hizmeti sözleşmesi imzalanmasına karar verildi. 

Fahrettin Koca: Tekirdağ Şehir Hastanesi dev bir sağlık kampüsüne dönüşecek!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün sosyal medyada yaptığı paylaşımda Tekirdağ Şehir Hastanesi’nin bugün açılacağını belirtti. Koca,

rönesans sağlık kampüsü projesi ödül Haberi

rönesans sağlık kampüsü projesi ödül

Rönesans Holding grup şirketlerinden Rönesans Sağlık Yatırım’ın toplam 540 milyon Euro yatırım bedeliyle Adana’da yapımını üstlendiği 1550 yatak kapasiteli “Adana Entegre Sağlık Kampüsü” projesi Avrupa’dan ödül aldı.


Rönesans Sağlık Yatırım’ın Fransız Meridiam Infrastructure işbirliğiyle ve tamamı yabancı kuruluşlardan oluşan 9 bankanın katıldığı bir konsorsiyum ile finanse edilecek olan proje, dünyaca ünlü global altyapı ve proje finans platformu Infrastructure Journal Global tarafından “Avrupa’nın En iyi PPP (Kamu-Özel Ortaklığı) Projesi” seçildi.



Sektörün en iyi projelerinin ödüllendirildiği “IJ Global Avrupa ve Afrika 2014 Ödül Töreni” İngiltere’nin başkenti Londra’da gerçekleştirildi. National History Museum’da düzenlenen ödül törene 500’den fazla sektör temsilcisi katıldı. Törende “Adana Entegre Sağlık Kampüsü” projesine verilen ödülü Rönesans Holding Başkanı Dr. Erman Ilıcak, Rönesans Sağlık Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Yanıkömeroğlu, Meridiam Kurucu...