02 / 05 / 2024

rönesans sayfiye basın tanıtımı

rönesans sayfiye basın tanıtımı

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Işıl Dinçer, "Türkiye'de konut sektörüyle ilgili her yılın belli gündem dönemlerinde ne olacağı konuşulur. Konut piyasasının Türkiye'de önünün açık olacağına inanıyoruz" dedi...

Rönesans İnşaat'ın Schiphol Havalimanı sözleşmesi feshedildi!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Rönesans İnşaat’ın Hollanda'daki Schiphol Havalimanı projesini kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Rönesans, Hollanda’daki projeyi bitiremedi Schiphol Havalimanı sözleşmesi feshedildi' başlıklı yazısı...

Rönesans Holding, Rusya'nın en büyük havaalanı kompleksini inşa etti!

Rönesans İnşaat, Moskova Sheremetyevo Havalimanı'nın 15 milyon kapasiteli B tarminalini inşa etmişti. Havalimanı'nın C Terminalinin tamamlanmasıyla Rusya'nın en büyük havaalanı kompleksi tamamlanmış oldu...

Rönesans Holding, Rusya'da 15 sağlık merkezi inşa edecek!

Rusya Doğrudan Yatırım Fonu Başkanı Dmitriyev, "Rönesans Holding, Rusya’nın farklı bölgelerinde 15 sağlık merkezi inşa edecek" dedi...

Rönesans, dünyanın en büyük 36. müteahhitlik şirketi oldu!

Rönesans İnşaat,ENR'nin “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” 2018 yılı listesinde 36’ıncı oldu. 2017 yılında toplam 4,2 milyar dolar gelir elde eden şirketin uluslararası projelerinden elde ettiği rakam ise 3,64 milyar dolar.

Pana Yatırım Holding basın toplantısı 20 Ekim'de!

İnşaat, enerji ve medya grubu olarak farklı sektörlerde faaliyet gösteren Pana Yatırım Holding, kısa ve uzun vadede ekonomik stratejilerini paylaşacağı basın toplantısı düzenliyor. 

Yıldırım Kule basın lansmanı 21 Eylül'de!

Yıldırım Grup güvencesiyle Ankara’nın gözde lokasyonlarından Konya Yolu’nda yükselen Yıldırım Kule basına tanıtılıyor.

Kartal Rönesans Sayfiye fiyat listesi!

Rönesans Konut tarafından hayata geçirilen Sayfiye Evleri şu anda teslim ediliyor. İşte Kartal Rönesans Sayfiye fiyat listesi...

Rönesans'ın Rusya ihalesine siyaset karıştı!

Rusya, küresel ticaret kurallarını altüst eden yeni bir skandala imza attı. Vasilenko, ihaleyi Türk inşaat şirketi Rönesans’ın kazandığını açıkladı. Yaklaşık 5 saat sonra kurumun basın açıklamasında ‘İhaleyi Energo-Story kazanmıştır” denildi.

Rönesans, BM Kadının Güçlenmesi Prensipleri’ni imzaladı!

Sektörün oldukça üzerinde bir kadın çalışan oranına sahip olan Rönesans Holding, BM Kadının Güçlendirilmesi Prensipleri'ni (Women’s Empowerment Principles) imzalayarak bu alandaki hassasiyet ve kararlılığını göstermiş oldu.

Rönesans, Türkiye'nin yurtdışındaki elçilik binalarını yenileyecek!

Rönesans'tan iki önemli kulis Optimum Outlet AVM Rönesans Holding Türkiye'nin en büyük müteahhit firmalarından biri. Holding Türkiye'nin yurtdışındaki elçilik binaların yenilemesini yapacak.

Rönesans Konut Sayfiye projesinde kredi faizlerini düşürdü!

Rönesans Konut Kartal Yakacık'ta hayata geçirdiği Sayfiye Projesi'nden faiz oranı aylık yüzde 0,89'a düşürüldü. 303 konutun bulunduğu projede fiyatlar 311 bin ile 765 bin lira arasında değişiyor.

Rönesans Holding İkitelli Şehir Hastanesi'ni satın aldı!

Temeli Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle atılan İkitelli Sağlık Kampüsü'nün hisselerini Rönesans Holding satın aldı. Sağlık kampüsünün, 10 bin çalışanı ile günlük 100 bin ziyaretçiye hizmet vermesi öngörülüyor...

Rönesans İnşaat Avrupa'nın en büyük 10. inşaat şirketi oldu!

Rönesans İnşaat uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record'un "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri" listesinde, 53'üncü sıradan 37'nci sıraya yükseldi.

rönesans sayfiye basın tanıtımı Haberi

rönesans sayfiye basın tanıtımı


Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı İpek Ilıcak, Avrupa'da son dönemde oluşan krizle birlikte oradaki fırsatları değerlendirmek istediklerini belirterek, "Yeni şirket alımlarına bakacağız. Altyapı ile ilgili Türkiye, Rusya ve Avrupa'da projeleri takip edeceğiz" dedi.


Ilıcak, Sayfiye Projesi'nin tanıtımına yönelik düzenlediği basın toplantısında yaptığı konuşmada, konut sektörü açısından yılın ikinci yarısının ilk yarısından daha iyi olacağını düşündüklerini, kurun da 2,05 ile 2,15 aralığında olacağını öngördüklerini belirterek, "Kötü bir dönemden geçtik ama her gün daha da iyiye gidecek diye düşünüyoruz" diye konuştu.


Avrupa'da son dönemde oluşan krizle birlikte oradaki fırsatları değerlendirmek istediklerini ifade eden Ilıcak, "Yeni şirket alımlarına bakacağız. Altyapı ile ilgili Türkiye, Rusya ve Avrupa'da projeleri takip edeceğiz" ifadelerini kullandı.


- "Türkiye'de konut piyasasının önünün açık olacağına inanıyoruz" 


Rönesans Gayrimenkul Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Işıl...