29 / 04 / 2024

Rönesans Sayfiye ulaşım

Rönesans Sayfiye ulaşım

Dairelerin büyüklükleri minimum 79 metrekare olarak belirlenen Rönesans Sayfiye'de konutlar 273 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İşte Kartal Rönesans Sayfiye satış ofisi iletişim bilgileri...

Rönesans Sayfiye güncel fiyat listesi!

Toplam 276 adet konutun yer aldığı Rönesans Sayfiye'de satışlar devam ediyor. Projede 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor.İşte Rönesans Sayfiye güncel fiyat listesi...

Rönesans Sayfiye yeni yıl etkinliği düzenliyor!

Rönesans Sayfiye projesinde 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. Proje 3 bloktan oluşuyor. Rönesans Sayfiye yeni yıl etkinliği düzenliyor.

Sayfiye'de herkese uygun ödeme şartları!

Esnek ödeme planlarıyla dikkat çeken proje kısa sürede başarılı bir satış grafiği yakaladı. Orman manzaralı “Sayfiye” her keseye uygun ödeme şartlarıyla cezbediyor.Sayfiye'de herkese uygun ödeme şartları bulunuyor.

Rönesans Sayfiye iletişim bilgileri

Yüzde 5 peşinatla konut sahibi olma imkanı sağlanan Rönesans Sayfiye iletişim bilgileri dahilinde projenin satış ofisi telefon numarası şöyle: 444 76 75. Projede fiyatlar 256 bin 500 TL'den başlıyor...

Rönesans Sayfiye ulaşım

Konut fiyatlarının 256 bin 500 TL'den başlayarak değiştiği Rönesans Sayfiye ulaşım bilgileri kapsamında projenin İstanbul Anadolu yakası Kartal bölgesinde yükseldiğini söyleyebiliriz. Proje, 50 bin metrekare toplam alan üzerinde konumlanıyor...

4 farklı ödeme seçeneğiyle Rönesans Sayfiye'de şimdi ev sahibi olun!

İstanbul Anadolu yakası Kartal bölgesinde inşa edilen Rönesans Sayfiye'de başlayan kampanya dahilinde 4 farklı ödeme planı bulunuyor. Proje, Rönesans Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyor...

Ev sahibi olmak isteyenlere Sayfiye'den büyük fırsat!

Rönesans Konut’un İstanbul’daki ilk projesi “Sayfiye”de bugüne kadar görülmemiş fırsatlar başlıyor. Ev sahibi olmak isteyenlere hesaplarına uygun özel fırsatlar sunulan Sayfiye’de, 4 farklı ödeme seçeneği müşterilere sunuluyor.

Ev sahibi olmak isteyenlere Rönesans Sayfiye'den büyük fırsat!

Rönesans Konut’un İstanbul’daki ilk projesi “Sayfiye”de bugüne kadar görülmemiş fırsatlar başlıyor. Ev sahibi olmak isteyenlere hesaplarına uygun özel fırsatlar sunulan Sayfiye’de, 4 farklı ödeme seçeneği müşterilere sunuluyor.

Rönesans Sayfiye'de 257 bin liraya! 10 metrekare balkon keyfi!

Rönesans, Sayfiye projesi ile yeşil ve denizi bir arada sunuyor. 276 konutluk proje, 70 metrekarelik terasları ile dikkat çekiyor. Daire fiyatları 257 bin TL'den başlıyor

Rönesans Sayfiye'de 185 bin TL'ye, yüzde 5 peşinatla! Yüzde 50'si satıldı!

Rönesans Sayfiye projesinde yer alan dairelerin fiyatları 185 bin TL'den başlıyor. Yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunan projede 18 Nisan'da satışların başlamasıyla konutların yarısı satıldı....

Sayfiye projesinde fiyatlar 185 bin TL'den başlıyor!

Rönesans Sayfiye projesi kapsamında yer alan dairelerin fiyatları 185 bin TL'den başlıyor.Projede daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Rönesans Sayfiye'de metrekare birim fiyatı 3 bin TL! 1 ayda yüzde 50'si satıldı!

Rönesans Konut’un İstanbul’daki ilk projesi “Sayfiye”de projenin lokasyon ve mimari özellikleri satışlara hız kazandırdı ve projenin yüzde 50’si bir ay gibi kısa bir sürede satıldı. Projede dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin TL'den başlıyor...

Rönesans Sayfiye'de lansman fırsatları için son günler!

Rönesans Holding bünyesinde faaliyet gösteren Rönesans Konut’un İstanbul’ daki ilk projesi “Sayfiye”de lansmana özel fiyat avantajı 5 Mayıs 2014 Pazartesi gününe kadar devam ediyor.

Rönesans Sayfiye'de 221 bin TL'ye 1+1!

Yakacık'ta konumlandırılan Rönesans Sayfiye projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 221 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

269 kişiye mezar olan Rönesans Rezidans'ın müteahhitten çıldırtan açıklama: Çökmedi yan yattı!

'Cennetten köşe' vaadiyle satılan ve yüzlerce kişiye mezar olan Rönesans Rezidans'ın müteahhidi verdiği ifadede ''Rönesans Rezidans yan yattı, herhangi bir çökme olmadı" dedi

İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı açıklandı: Önce Eminönü'nde, sonra Kadıköy'de girişler ücretli olacak!

İstanbul'un 'zirve saatte' trafik yoğunluğunu azaltmayı hedefleyen 'İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı' kapsamında Eminönü ile Kadıköy'e girişlerin ücretli olması planlanıyor. İşte ayrıntılar..

Hatay'da yıkılan Rönesans Rezidans'ın müteahhidi tutuklandı!

Hatay depreminde yıkılan Rönesans Rezidans müteahhidi Mehmet Yaşar Coşkun, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Rönesans Holding'e Social Media Awards’dan ödül!

Marketing Türkiye ve BoomSonar iş birliğiyle hayata geçirilen ve bu sene dördüncüsü düzenlenen “Social Media Awards Turkey 2020”de holding kategorisinde Rönesans Holding, gümüş ödüle layık görüldü.

Erman Ilıcak: Rönesans İnşaat, müteahhitlik sektörüne meydan okumak için kuruldu!

Rönesans İnşaat, Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesinde 23. sırada yer alıyor. Rönesans Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak, "Rönesans İnşaat, müteahhitlik sektörüne meydan okumak için kuruldu" diye konuştu.

Rönesans’tan iki önemli ayrılık!

Rönesans Gayrimenkul Genel Müdürü Hasan Şimşek ve Rönesans Holding İcra Kurulu Üyesi aynı zamanda Rönesans AVM Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi olan Murat Özgümüş, Rönesans'tan ayrıldı.

İstanbul Ulaşımını Konuşuyor kongresi 17-18 Aralık'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şehrin en önemli sorunları arasında yer alan alan ulaşım konusunu masaya yatırıyor. ‘İstanbul Ulaşımını Konuşuyor’ temalı kongre 17-18 Aralık 2019 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde yapılacak.

Bursa'nın ulaşım sorununa metrobüs önerisi!

Bursa gibi büyüyen kentler için toplu ulaşımın omurgası olarak raylı sistem en önemli çözüm yolu olarak görülüyor. Ulaşım sorunu için metro ve metrobüs önerisinde bulunuldu.

Kartal Rönesans Sayfiye fiyat listesi!

Rönesans Konut tarafından hayata geçirilen Sayfiye Evleri şu anda teslim ediliyor. İşte Kartal Rönesans Sayfiye fiyat listesi...

İstanbul ulaşım yatırımlarıyla parlayacak!

Tavşantepe Metro İstasyonu'nda Pendik'e yapılan yatırımların toplu açılışı gerçekleşti. İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul'daki ulaşım yatırımlarından bahsetti.

Ankara'da şehir hastanelerine ulaşım için 700 milyon yatırım!

Başkan Melih Gökçek, Başkent’te açılacak olan şehir hastanelerine rahat ulaşım sağlanabilmesi için 700 milyon TL’lik yatırım yapacaklarını açıkladı.

İzmir'de ulaşım yatırımları zirveye çıkacak!

İzmir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Her yıl daha da artan bir ivmeyle gerçekleştirdiğimiz ulaşım yatırımları 2017 yılında zirveye çıkacak.

Kırşehir'in ulaşım ağı genişliyor!

Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Kırşehir’in mevcut ulaşım ağını güçlendirmek için Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal ile biraraya gelerek, Kırşehir'e yapılacak yol ve kentsel yenileme projelerine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Rönesans Sayfiye ulaşım Haberi

Rönesans Sayfiye ulaşım

Rönesans Sayfiye'de daire tipleri 1 oda 1 salon, 1, 5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Proje Rönesans Gayrimenkul imzası ile inşa ediliyor.


Kartal Rönesans Sayfiye satış ofisi ile 444 76 75 numaralı telefondan iletişim geçebilirsiniz. İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen proje 14 bin metrekare alan üzerine yayılıyor.


Satışları devam eden Rönesans Sayfiye Evleri'nde yer alan dairelerin alanları 79 ile 163 metrekare arasında değişiyor. Proje 3 bloktan meydana geliyor.


Toplam 276 adet konuttan oluşan Rönesans Sayfiye Kartal'da yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları, basketbol, voleybol ve tenis oynanabilen çok amaçlı saha, sauna, fitness, yoga, koşu parkurları pilates odaları, sinema salonu, çardaklar gibi sosyal alanlar mevcut.


Kartal Rönesans Sayfiye fiyat listesine...