14 / 05 / 2024

rönesans yarışmaları

rönesans yarışmaları

Geçtiğimiz senelerde "Gülümseten Kareler" ve "Dostluk Kareleri" konulu fotoğraf yarışmalarına gösterilen yoğun ilgi nedeniyle bu yıl üçüncüsü düzenlenecek yarışmanın son başvuru tarihi, 17 Nisan 2015.

Rönesans Holding’in Trend Topic: Sürdürülebilirlik Webinarı'nın kazananları belli oldu!

Mühendislik, gayrimenkul, sağlık, enerji ve petrokimya alanlarındaki yatırımlarıyla 28 ülkede 75 bin kişiye istihdam sunan Rönesans Holding tarafından, “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışmasının 7’ncisi gerçekleştirildi.

Rönesans Holding Sürdürülebilir Geleceği Tasarla yarışması başvuruları 1 Mart'ta başlıyor!

Rönesans Holding’in, üniversite öğrencileri özelinde bu yıl yedincisini düzenlediği “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışması için başvuru süreci 1 Mart 2021 itibariyle başladı

Rönesans Holding Sürdürülebilir Geleceği Tasarla yarışmasının ödül töreni yapıldı!

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı İpek Ilıcak Kayaalp yaptığı açıklamada "Geçtiğimiz 6 yıl boyunca. Yarışmaya katılan başvurular ile toplamda 100 bin üniversiteli öğrenciye ulaşmış olduk." dedi.

Rönesans Holding’ten 'Bugünden Sürdürülebilir Geleceğe' webinarı!

Rönesans Holding tarafından düzenlenen  “Bugünden Sürdürülebilir Geleceğe” webinarında bir araya gelecek. 24 Eylül Perşembe günü düzenlenecek webinar, Sürdürülebilir Geleceği Tasarla yarışmasının ödül töreninin ev sahipliğini yapacak.

Rönesans Gayrimenkul Konak projesi nerede?

36 ay sonra inşaat çalışmaların tamamlanacağı Rönesans Gayrimenkul Konak projesi 625 milyon 174 bin 183 TL yatırımla hayata geçiriliyor. Peki Rönesans Gayrimenkul Konak projesi nerede?

Rönesans Maltepe satışları yarın başlıyor!

Rönesans Gayrimenkul Maltepe projesinin lansmanı yarın gerçekleştiriliyor. Rönesans Maltepe projesinde konut, ofis ve AVM olacak...

Tekfen - Rönesans İzmir projesinin görselleri değişti!

Tekfen - Rönesans İzmir projesinde alışveriş merkezi, residence daireler ve ofisler bulunuyor. İnşaatı 2017 yılı başında başlayacak proje için zemin çalışmaları başladı.

Rönesans Sürdürülebilir Geleceği Tasarla yarışmasına 1.930 başvuru!

Bugünün mimarları, sürdürülebilir geleceğin yaratıcısı gençler, Rönesans’ın “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışması için bir araya geliyor. Rönesans Holding’in “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışmasına bu yıl 1930 öğrenci başvurdu.

Rönesans Sürdürülebilir Geleceği Tasarla ödül töreni 5 Nisan'da!

Rönesans Holding tarafından düzenlenen “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışmasının ödül töreni 5 Nisan 2016’da, Saat 19.00 da Tarihi Bomonti Bira Fabrikası’nda düzenlenecek.

Rönesans'ın Sürdürülebilir Geleceği Tasarla yarışmasına 427 başvuru!

Dünyanın lider inşaat şirketlerinden Rönesans Holding’in, “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışmasına kısa sürede 427 öğrenci grubu başvurdu.

Rönesans Holding 10 bin gence ulaşmayı hedefliyor!

Rönesans Holding, tarafından düzenlenen “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” projesi kapsamında bu yıl mimarlık ve mühendislik öğrencilerinin katılacağı iki ayrı yarışma düzenlenecek.

Rönesans'ta hedef 10 bin gence ulaşmak!

Rönesans Holding", tarafından düzenlenen "Sürdürülebilir Geleceği Tasarla" projesi kapsamında bu yıl mimarlık ve mühendislik öğrencilerinin katılacağı iki ayrı yarışma düzenlenecek. Amaç, sürdürebilir çevre dostu sistemler..

Rönesans Holding'ten 2. Sürdürülebilir Geleceği Tasarla yarışması!

Dünyanın lider inşaat şirketlerinden Rönesans Holding, “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışmasının ikincisini düzenliyor. Bu yarışma kapsamında holdingin hedefi, 5 yıl içinde 10 bin gence ulaşmak...

rönesans yarışmaları Haberi

rönesans yarışmaları


Rönesans Gayrimenkul Yatırım bünyesindeki alışveriş merkezlerinin, Yaratıcı Çocuklar Derneği ve Fotopya işbirliği ile gerçekleştirdiği fotoğraf yarışmalarının 3.'sü düzenleniyor. 

Geçtiğimiz senelerde "Gülümseten Kareler" ve "Dostluk Kareleri" konulu fotoğraf yarışmalarına gösterilen yoğun ilgi nedeniyle bu yıl üçüncüsü düzenlenecek yarışmanın son başvuru tarihi, 17 Nisan 2015. 

Katılmak isteyenler www.fotopya.com adresinden başvuruda bulunabilecek. "Çocuk Hakları Kareleri" konulu yarışmanın sonunda, farklı kategorilerdeki tam 69 eser sahibi, toplamda 22 bin 650 TL'lik ödülün sahibi olacak. 

Çocuk Hakları ile ilgili toplumda bilinç oluşturmayı ve çocuk haklarının önemine dikkat çekmeyi amaçlayan "Çocuk Hakları" isimli fotoğraf yarışması; "18 yaş üstü", "Lise 9-12. sınıf öğrencileri" ve "Ortaokul 5-8. sını f öğrencileri" kategorilerinde gerçekleştirilecek. Seçici kurulunda, akademisyen, fotoğrafçı ve yöneticilerden oluşan seçkin bir ekibin yer aldığı yarışma sonucunda dereceye girenler,...