05 / 05 / 2024

Rönesans yatırım

Rönesans yatırım

Rönesans Holding, Hollanda Rotterdam’da yaklaşık 1 milyar euro tutarında, yol ve tünellerden oluşan PPP projesine imza atmaya hazırlanıyor.

Rönesans Gayrimenkul Yatırım artık borsada: Halka arza 2,6 kat talep geldi!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım, bugün gerçekleştirilen törenden sonra Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı. Şirketin halka arzına 2,6 kat talep geldi. İşte ayrıntılar...

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz ne zaman? Rönesans GYO kaç lot verecek?

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. halka arz oluyor. Yapılan açıklamada halka arz büyüklüğü 4,5 milyar Türk Lirası olarak açıklanan halka arzda toplamda 33.357,450 lot dağıtımı yapılacağı kaydedildi. Rönesans Gayrimenkul Yatırım talep toplama tarihleri ne zaman?

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka açılıyor! 17, 18 ve 19 Nisan’da talep toplayacak!

Türkiye’nin adet ve brüt kiralanabilir alan bazında en büyük AVM yatırımcısı Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka açılıyor. 

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz oluyor

SPK, Rönesans Gayrimenkul Yatırım'ın ilk halka arzını onayladığını açıkladı. Buan göre, 1 Türk Lirası nominal değerli paylar 135 Türk Lirası sabit fiyat üzerinden satışa sunulacağı kaydedildi.

Rönesans Gayrimenkul Yatırım'a Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan 30 milyon euroluk kredi!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin  yüzde 100 iştiraki olan MEL3 Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş. lehine 30 milyon euroya kadar uzun vadeli kıdemli teminatlı kredi sağlayacak.

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını alıyor!

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını almak için anlaşma yaptı. Rönesans'ın yanına yabancı bir ortak alabileceği belirtildi.

Rönesans Holding'ten sağlık yatırımına 40 milyon Euro'luk kredi!

Rönesans Holding grup şirketi Rönesans Sağlık Yatırım’a Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’ndan (EBRD), sağlık sektörünün güçlendirilmesi amacıyla, toplam 40 Milyon Euro uzun vadeli kredi sağlanacak.

Rönesans Holding: Yatırım devi!

Rönesans Holding’i artık sadece inşaat üzerinden tanımlamak doğru değil. En doğru ifadeyle faaliyet alanı şehir hastanelerinden enerjiye ve gayrimenkule uzanan dev bir yatırım holdingi...

Rönesans Holding'ten Cezayir’e 1.2 milyar dolarlık tesis yatırımı!

Rönesans Holding, Cezayir’in milli enerji şirketi Sonatrach ile Ceyhan Mega Petrokimya Endüstri Bölgesi’nde 1.2 milyar dolar yatırım yatırıma hazırlanıyor. Firma, bölgede polipropilen üretim tesisi kuracak.

Rönesans Gayrimenkul, 1,5 milyar Euro’luk AVM yatırımı yapacak!

Perakende sektöründe son birkaç yıldır yaşanan sıkıntılara rağmen yatırımlarına hız kesmeden devam eden Rönesans Holding, 2020 yılına kadar 1,5 milyar Euro’luk AVM yatırımı yapacak.

Rönesans'tan Hilltown AVM'ye 250 milyon avroluk yatırım!

Rönesans Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özgümüş, Hilltown alışveriş merkezine 250 milyon avroluk yatırım yaptıklarını açıkladı. 27 Ekim Cuma günü kapılarını açacak AVM İstanbul Küçükyalı'da inşa edildi. 

İzmir'e 5 yılda 10 milyar liralık konut yatırımı yapıldı!

İzmir’e son 5 yılda kazandırılan inşaat projelerinin değeri 10 milyar lirayı aşarken, Türkerler Holding 4 milyar, Rönesans Holding 4 milyar, Teknik Yapı 1.6 milyar, DAP Yapı da 1 milyar liralık yatırımıyla kentin geleceğine olan güvenini ortaya koydu.

Rönesans Gayrimenkul 1,2 milyar euroluk yatırım yapacak!

Türkiye’de sekiz AVM’si bulunan Rönesans Gayrimenkul Yatırım, İzmir, Antalya ve Bursa’daki beş proje için üç yılda 1,2 milyar euro değerinde yatırım gerçekleştirecek.

Rönesans yatırım Haberi

Rönesans yatırım

Hollanda’nın en merkezi bölgelerinden Rotterdam’da planlanan A24 Blankenburg-Verbinding Kamu-Özel Ortaklığı Projesi, mevcut ve yeni altyapının tasarımından oluşurken, bölgeye erişimi de kolaylaştıracak.


Kurulduğu 1993 yılından bu yana Türkiye’nin yanı sıra Avrupa’daki hızlı büyüyüşünü de sürdüren Rönesans Holding, dünyanın lider müteahhitlik şirketleri arasında yer alma hedefiyle organik ve inorganik büyüyüşünü sürdürüyor.


Bu amaçla Avusturyalı Alpine Bau şirketinin İsviçre’deki iştiraki Hergiswil şirketi ve Alman Heitkamp şirketini de bünyesine katan Rönesans Holding, Hollandalı inşaat şirketi Ballast Nedam’ın da yakın zamanda tamamını satın aldı.


Bu dev satın almaların ilk sonucu olarak, Avrupa’nın 100 yıllık hayali, dünyanın en uzun tüneli Goothard Base’i hayata geçiren ve Zürih ile Milano’yu birbirine bağlayan Rönesans, şimdi de Rotterdam’da yollar ve tünellerden oluşan devasal bir proje için ilk adımları atıyor.


RÖNESANS’IN PPP DENEYİMİ AVRUPA’DA

Hollanda’nın...