29 / 04 / 2024

Ropin Property Investment Consultancy ofis pazarı

Ropin Property Investment Consultancy ofis pazarı

Ofis kiralama-satışı konusunda, aracılık ve danışmanlık hizmeti veren Propin Property Investment Consultancy’nin üç ayda bir periyodik olarak hazırladığı İstanbul Ofis Pazarı 2014 İkinci çeyrek raporu yayınlandı.

Property İnvestment Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Property İnvestment Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Sağ tarafından kuruldu.

Sam Property Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sam Property Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  300 bin TL sermaye bedeli  ile Ahmet    Elmusa tarafından kuruldu.

Property Superıors Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Property Superıors Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  200 bin TL sermaye bedeli  ile Başar Kayalı tarafından kuruldu.

Ruaia Property Emlak İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Ruaia Property Emlak İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited  Şirketi Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli  ile Ezzeddın Neameh tarafından  kuruldu.

Property Brıgade Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Property Brıgade Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muna Hamed Sale tarafından kuruldu.

Time Property Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Time Property Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Başakşehir’de  20 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Toprak tarafından kuruldu.

Tekev Property Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekev Property Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli ile Farshad Khodadadımaghanjough tarafından kuruldu.

Karamel Property Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Karamel Property Gayrimenkul Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  300 bin TL sermaye bedeli ile Mayadah H.M. Tubaıl tarafından kuruldu.

İstmoon Property Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstmoon Property Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de   100 bin TL sermaye bedeli ile A.Kareem Jaber Albeej Ve Shırın Tarkashvand tarafından kuruldu.

Engür Property Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Engür Property Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi Kağıthane’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Engür Menteşoğlu tarafından kuruldu.

Arıs Property İnşaat Tekstil Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıs Property İnşaat Tekstil Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  500  bin TL sermaye bedeli  ile Hassan Alhadad tarafından kuruldu.

Climax Property Gayrimenkul Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Climax Property Gayrimenkul Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören’de 1 milyon sermaye bedeli İle Emir Kahraman, Afrah M H M A H Ve Mohammad J M M  tarafından kuruldu.

Matar Property İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Matar Property İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de   500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Özbakır  ve  Khaled R.H.S. tarafından kuruldu.

Ropin Property Investment Consultancy ofis pazarı Haberi

Ropin Property Investment Consultancy ofis pazarı

İstanbul Ofis Piyasası 2014 ikinci çeyrekte kiralama ve satın alma talepleri devam etti. Propin hazırladığı raporda, İstanbul Ofis Piyasası’nda 2014 ikinci çeyrek dönemin hareketli geçtiğini iletti. İlkçeyrek dönemde yapılan yerel seçimin etkisiyle bazı yatırım kararları beklemeye alınmıştı. Başlatılan satın alma süreçlerinin ivmesiyle, seçimin hemen sonrasını takip eden ikinci çeyrek boyunca talepte belirgin bir artış gözlendi. Bu ilgi artışına rağmen ikinci çeyrekte dikkat çekici büyüklükte bir satın alma işlemi tespit edilmediği aktarıldı.


Raporda, kurumsal kullanıcıların ofis kiralama taleplerinde bir düşüş olmadığı ifade edildi. Piyasada hali hazırda yer arayan firmaların küçük, orta ve büyük ölçeklerde, farklı kullanıcı profillerine sahip olduğu belirtildi.

Ofis stokunda bölge bazlı belirgin büyümeler tespit edildi.


Propin raporunda, ofis stokunda bölge bazlı belirgin büyümeler tespit edildiğini iletti. Genel tabloya bakıldığında, toplam...