28 / 04 / 2024

Rotterdam Liman işletmesi

Rotterdam Liman işletmesi

Bandırma Belediyesi ile Rotterdam Liman İşletmesi arasında Bandırma’da kurulacak liman için sözleşme imzalandı. Yeni liman sayesinde 10 yılda 11 milyar euro’luk yatırım yapılacak.

Kasımpaşa'daki Liman İşletmesi'nin temeli 1937 yılında atılmış!

Kasımpaşa'daki Liman İşletmesinin temeli 1937 yılında atılmış. 1937 yılındaki temel atma töreninde Deniz Kumandanlığı ve Liman İşletme Müdürlüğü proje için imza atmış...

Tuzlaport Liman için düğmeye basıldı! Tuzla'ya yeni liman geliyor!

Tuzlaport Liman ve Tersane İşletmeciliği tarafından İstanbul ili Tuzla İlçesi'ne Tuzlaport Liman'ı için düğmeye basıldı. İşte yeni liman projesi ile ilgili detaylar...

Çeşme Belediyesi Alaçatı Yat Limanı için ihaleye çıkıyor! 10 yıllığına kiraya verilecek!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı Alaçatı Yat Limanı için kiralama ihalesi düzenliyor. Yat limanı, 10 yıllığına kiraya verilecek...

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi Şişli'de Vedat Bulut tarafından açıldı.

2021'in ilk 7 ayında 3 bin 580 inşaat işletmesi açıldı!

Ocak-Temmuz arasında 3 bin 580 gerçek kişi inşaat işletmesi faaliyete girdi. Ayrıca, Ocak-Temmuz arasındaki süreçte kapanan firmalar değerlendirildiğinde; inşaat alanındaki firmalar ilk sırada yer aldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Döner Sermaye İşletmesi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Döner Sermaye İşletmesi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31449 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mahir Polat'tan Kuzey Ege Çandarlı Limanı için araştırma komisyonu önerisi!

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, 2011'de temeli atılan ve yaklaşık 700 milyon TL harcanan Çandarlı Limanı’nın akıbetinin hâlâ belirsiz olduğunu aktararak, ülke ekonomisine kazandırılması için Meclis’te araştırma komisyonu kurulması için önerge verdi.

Sultansuyu Tarım İşletmesi Müdürlüğü'ndeki binalar için yıkım kararı önerisi!

Sultansuyu Tarım İşletmesi Müdürlüğü'ndeki binalar için yıkım kararı alınması meclis gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yenifoça Yat Limanı için düğmeye basıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü, İzmir Yenifoça Yat Limanı projesi için ihaleye çıkıyor...

Global Word Liman İşletmeciliği İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Global Word Liman İşletmeciliği İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ulaş Sakyatan tarafından kuruldu.

İBB'den Yenikapı'daki Theodosius Limanı için yarışma!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Yenikapı kazılarında ortaya çıkan tarihi Theodosius Limanı ve kalıntılarının sergileneceği bir merkez inşa edecek. Merkezin mimari tasarımı için proje yarışması gerçekleştiriyor. Proje teslim tarihi 26 Ekim 2020 şeklinde belirlendi.

İstanbul’un ikinci cruise limanı için ihale hazırlığı!

İstanbul, 5 Nisan’da açılması planlanan Galataport limanını beklerken, ikinci bir cruise limanı için de ihale hazırlığı başladı. Global Ports Holding’in CEO’su İstanbul’daki liman ihalesine hazır olduklarını açıkladı.

Ünye Limanı iç alanına dolgu yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ünye Limanı iç alanına dolgu yapılacak. İhalesi 10 Mart'ta gerçekleştirilecek...

Rotterdam Liman işletmesi Haberi

Rotterdam Liman işletmesi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur; kamu ve özel sektör temsilcileri ile Rotterdam’a çıkarma yaptı. Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ve Port of Rotterdam CEO’su Allard Castelein 3 günlük teknik gezi sonrası Bandırma’da hayata geçecek temiz sanayi ve çevreci liman konusunda iyi niyet sözleşmesi imzaladı. İyi niyet anlaşması imza toreninde PwC’nin Hollanda Turkiye Masası Başkanı Serkan Guner de hazır bulundu. Teknik gezide; Bandırma ilçesinde oluşacak kimya ve metal sektörleri kümelenmesi ve bütünleşik liman yatırımları konusunda incelemeler yapıldı.


Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Rotterdam’da bir sanayi ve liman kompleksi işletme modeli olan Landlord sistemini, çevre ve güvenlik kontrol sistemini incelemeye geldiklerini belirtti. Uğur, şunları söyledi:


İhracat hedefi 2.5 milyar dolar


“Bandırma, jeopolitik ve coğrafi konumu itibari ile kimya ve metal...