03 / 05 / 2024

Routes Pazarlama Ödüllerinde en iyi havalimanı

Routes Pazarlama Ödüllerinde en iyi havalimanı

TAV Havalimanları 'nın işlettiği Medine Havalimanı, Routes Pazarlama Ödülleri'nde kendi kategorisinde en iyi havalimanı seçildi.TAV Havalimanları Pazarlama Direktörü Aslıhan Çörtük açıklama yaptı.

İGA İstanbul Havalimanı üst üste 3. kez 'yılın havalimanı' ödülünü aldı!

İGA İstanbul Havalimanı, dünya havacılık sektörünün önde gelen ödüllerinden biri olarak bilinen Air Transport Awards ödüllerinde, 2021 ve 2022 senelerinden sonra bu sene de “Yılın Havalimanı” ödülünün sahibi oldu. İşte detaylar...

Daar Emlak Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu'

Daar Emlak Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Muhammed Bedir Mevlevi tarafından kuruldu.

Onyx Projects Emlak Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onyx Projects Emlak Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Yusuf Alşami tarafından kuruldu.

Gm Pazarlama Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gm Pazarlama Dış Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mutlı karadayı tarafından kuruldu.

Realagent Gayrimenkul Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Realagent Gayrimenkul Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  300 bin TL sermaye bedeli ile Amırmohammad Farjamırad, Ghazaleh Erfanı, Kaveh Karamı tarafından kuruldu.

Shw İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shw İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Waqas Syed Ul Hassan Naqvı tarafından kuruldu.

Palma Grup Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Palma Grup Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Hasan, Muhammed Yazar ve Salim Kadhim Za Al-Ruwaijhawi ortaklığında kuruldu.

11Sight emlak sektöründe temassız satış ve pazarlama dönemini başlattı!

11Sight Türkiye Ülke Müdürü Ercan Gümüş, 11Sight'ın tek tıkla başlatılabilen görüntülü görüşme çözümüyle emlak sektöründe satın alma ve kiralama işlemlerinin uzaktan da gerçekleşebildiğini belirtiyor.

Gayrimenkul sektörü koronavirüs etkisiyle başka bir kimliğe bürünüyor!

Gelişen teknoloji ve son dönemlerde dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını, teknoloji şirketi olan 11Sight’i emlak sektöründe temassız satış ve pazarlama dönemine yöneltti…

A Plus Group Gayrimenkul Proje Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Group Gayrimenkul Proje Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mizar Batrdouk tarafından kuruldu.

Almita İnşaat Mimarlık Pazarlama Dış Ticaret Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almita İnşaat Mimarlık Pazarlama Dış Ticaret Sanayi ve Ticaret Şirketi   bugün Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mürsel Alkan ve Şeyma Alkan tarafından kuruldu.

Sur Yapı'ya Yılın İtibarlısı ödülü! 

Marketing Türkiye ve Akademetre Research & Strategic Planning ortaklığı ile bu yıl altıncı kez düzenlenen ‘The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde Sur Yapı, Gayrimenkul ve İnşaat kategorisinde “Yılın İtibarlısı” ödülünün sahibi oldu...

İstanbul Havalimanı, Yılın Havaliamanı ödülüne layık görüldü!

International Airport Review dergisi tarafından yapılan “Reader’s Choice 2019’’ (Okuyucuların Seçimi) ödüllerinde İstanbul Havalimanı “Airport of the Year” (Yılın Havalimanı) kategorisinde ödül almaya hak kazandı...

Routes Pazarlama Ödüllerinde en iyi havalimanı Haberi

Routes Pazarlama Ödüllerinde en iyi havalimanı

TAV Havalimanları'ndan yapılan açıklamaya göre, 1,2 milyar dolar yatırımla inşa edilen yeni terminaliyle öne çıkan Medine Havalimanı, dünya havacılık endüstrisinin prestijli etkinliklerinden sayılan Routes Pazarlama Ödülleri'nde "Orta Doğu ve Kuzey Afrika Bölgesi" havalimanları 4-20 milyon yolcu kategorisinde en iyi havalimanı seçildi. 20 milyondan fazla yolcu kategorisinde Dubai Havalimanı, 4 milyondan az yolcu kategorisinde de Kilimanjaro Havalimanı ödül aldı. 


Routes Dünya Güzergah Geliştirme Fuarı'nın Orta Doğu ve Kuzey Afrika Bölgesi konferansı sırasında açıklanan ödüller, hava yolu planlama uzmanlarından oluşan jürinin oylarıyla belirlendi. Bahreyn'de düzenlenen ödül törenine bölge ülkeleri ve dünyadan 350'den fazla havacılık uzmanı katıldı. 


Açıklamada görüşlerine yer verilen TAV Havalimanları Pazarlama Direktörü Aslıhan Çörtük, "Havayolu ve havalimanı işletmecilerinin en önemli etkinliklerinden Routes'ta 1,2 milyar dolar yatırımla hayata geçirdiğimiz Suudi Arabistan'ın Medine...