20 / 05 / 2024

Rox Hotel Çobançeşme yenibosna

Rox Hotel Çobançeşme yenibosna

İstanbul Atatürk Havalimanının çok yakınında ve CNR Expo Fuar Merkezinin karşısında konumlanmış olan, Rox Oteller zincirinin ilk halkası olan “Rox Hotel Çobançeşme”, ilk rezervasyonlarını almaya başladı.

Bakırköy-Beylikdüzü Metrosu Çobançeşme Depo alanı imar planı askıya çıktı!

Bakırköy - Beylikdüzü Metro Hattına ( Çobançeşme Depo alanı ) ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Folkart Ilıca Çeşme teslimleri!

Villa projesi olarak hayata geçirilen Folkart Ilıca Çeşme'de Radisson Blu Resort&SPA Hotel'in arkasında hayata geçirildi. Folkart Ilıca Çeşme teslimleri ne zaman?

Yenibosna Çobançeşme Karat 34 fiyat 2017!

Baş Yapı ve Doğa Şehircilik tarafından inşa edilen Karat 34 Rezidans projesi 470 daire, 123 ofis ve 28 ticari üniteden meydana geliyor. İşte Yenibosna Çobançeşme Karat 34 fiyat 2017...

Korcan Turizm Ve Petrol Ürünleri Ticaret Sanayi Anonim Şirketi Çobançeşme Şubesi açıldı!

Korcan Turizm Ve Petrol Ürünleri Ticaret Sanayi Anonim Şirketi Çobançeşme Şubesi bugün 5 bin TL sermaye bedeli ile Bahçelievler'de açıldı.

Çobançeşme Karat 34 fiyatları!

Çobançeşme Karat 34 fiyatları 444 bin TL'den başlıyor. Karat 34 projesi teslimleri Haziran 2018'de yapılıyor...

Çeşme'ye 30 milyon dolarlık termal otel geliyor!

Gaziantepli işadamı Yaşar Çılkiz, Alaçatı’ya kazandırdığı ve işletmesini Alkoçlar’ın yürüttüğü Alaçatı Exclusive Hotel’den sonra Çeşme Dalyan bölgesine de lüks termal otel inşaatı için kolları sıvadı.

İzmir Çeşme'ye bir yeni proje daha geliyor!

İnşaat sektörünün gözde yerlerinden Çeşme'de yeni bir proje daha hayata geçiriliyor. Projenin tanıtımı Alaçatı Viento Hotel'de özel bir davetle yapıldı.

Çeşme Toskana Konakları tanıtıldı!

Ünlülerin gözde tatil mekanı Çeşme, inşaat sektöründe de birçok seçkin projeye ev sahipliği yapmaya başladı. Femetal A.Ş. tarafından hayata geçirilen Çeşme Ovacık'taki 'Toscana Ovacık Konakları' projesinin tanıtımı Alaçatı Viento Hotel'de gerçekleştirildi

Çeşme Toscana Ovacık Konakları tanıtıldı!

Çeşme, inşaat sektöründe de birçok seçkin projeye ev sahipliği yapmaya başladı. Ovacık'taki 'Toscana Ovacık Konakları' projesinin tanıtımı Alaçatı Viento Hotel'de gerçekleştirildi.

İzmir Boyalık Beach Çeşme Hotel rezervasyon kampanyası hazırladı!

İzmir'in en güzel koylarından birisine sahip Boyalık Beach Çeşme Hotel, yaz sezonu için erken rezervasyon kampanyası hazırladı. Buna göre erken rezervasyon kampanyasıyla Boyalık Beach'ın hizmetlerinden yüzde 30 yararlanma imkanı sunuluyor.

Eyüp Çobançeşme cep otogarı yol kavşak imar planı askıdan iniyor!

İstanbul Eyüp İlçesi, Çobançeşme Mevkii Cep Otogarı Yol Kavşak Düzenleme Avan Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı yarın mesai bitiminde askıdan iniyor...

Eyüp Çobançeşme cep otogarı yol kavşak imar planı askıda!

İstanbul Eyüp ilçesine bağlı Çobançeşme Mevkii Cep Otogarı Yol Kavşak Düzenleme Avan Projesi'ne ilişkin 1/5.000 ve 1/1.000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıktı...

Çeşme'de White Boutique Hotel açıldı!

Genç turizmci Bülent Tercan, Çeşme'de White Boutique Hotel'i işletmeye açtı. Dostları, "Bülent Bey bu güzel oteli açmakla Çeşme'ye yeni bir soluk getirdi" diye konuştu.

Rox Hotel Çobançeşme yenibosna Haberi

Rox Hotel Çobançeşme yenibosna

“RoxHotel Çobançeşme”, konumu itibariyle, CNR Expo Fuar merkezine yürüyüş mesafesinde oluşu, Atatürk Havalimanına yakınlığı, toplu taşıma sistemleriyle İstanbul’ un en önemli yerleşim bölgelerine olan ulaşım kolaylığı açısından, özellikle iş oteli olarak cazip bir otel durumundadır. 

“RoxHotels” olarak, kısa sürede otel sayısının hızla artacağı, kurumsal bir yapıda, uluslararası otelcilik standartlarında hizmet veren ve iş dünyasının ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik oluşturulan otel konseptinin ilk halkası olarak hayata geçirilen “RoxHotel Çobançeşme”, 04.08.2014 tarihinde kapılarını misafirlerine...