28 / 04 / 2024

Roya Nova projesi

Roya Nova projesi

Roya Yapı’nın ilk projelerinden Roya Nova Projesi için basın lansmanı tarihi belirlendi. Roya Nova basın lansmanı 21 Aralık'ta yapılacak.

Roya Nova, TAGO Architects tarafından tasarlandı!

Finans Merkezi’ne yakın konumda yer alan Roya Nova, TAGO Architects tarafından tasarlandı. Projede, ışık kalitesi ve panoramik manzara sunuluyor..

Roya Nova'da 2019'da teslim, 2020'de peşinat!

Roya Yapı, İstanbul Finans Merkezi’nin hemen yanı başında yepyeni bir proje hayata geçiriyor.

Nova Arsa Ayvalık'ta peşin ödemelerde yüzde 5 indirim avantajı!

Nova Arsa Ayvalık projesi ile satın aldığınız arsalara kendi projenizi inşa etme imkanı sunuyor. Nova Arsa Ayvalık projesinde peşin ödemelerde yüzde 5 indirim avantajı devam ediyor. İşte detaylar... 

Nova Arsa Ayvalık yüzde 35 peşinat ve vade farksız 24 ay taksit avantajı!

Nova Arsa, Ayvalık projesi için 35 peşin ödemelerde vade farksız 24 ay taksit imkanı sunuyor. 

Nova Arsa Ayvalık yüzde 50 peşin ödemelerde vade farksız 24 ay taksit imkanı!

1997 senesinden beri arsa yatırımı, mimari dizayn ve yönetimi ile inşaat yapımı dahil bir çok alanda faaliyet gösteren Nova Arsa, Ayvalık projesi için 50 peşin ödemelerde vade farksız 24 ay taksit imkanı sağlıyor.

Folkart Nova ticari alanlar satışta! Teslimler Mayıs 2025'te!

Avrupa Gayrimenkul Ödüllerinden 15-yıldız" ödülü alan Avrupa'nın en iyi yüksek katlı projesi olarak seçilen Folkart Nova konut projesindeki ticari alanlar satışa çıktı.

Algün Nova'da 36 ay vade 0 faiz fırsatı! 2+1'ler 2 milyon 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Algün Nova, Algün İnşaat tarafından yeşilin ve mavinin başkenti Düzce’de, Akçakoca yolu üzerinde yükseliyor. Algün Nova'da 2+1'ler 2 milyon 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İşte Algün Nova projesi ile ilgili detaylar...

Folkart’a Avrupa'dan dört ödül!

Folkart, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Töreni’nden, 2'si Avrupa birinciliği olmak üzere toplam dört büyük ödülle döndü. Folkart Nova Projesi ve Folkart Nefes İstanbul Lansman Kampanyası “5 Star Winner-5 Yıldız Ödülü Avrupa Birinciliği”ne layık görüldü.

Nova Arsa İznik projesinde 60 ay taksit avantajı! Nova Arsa İznik nerede?

Nova Arsa İznik projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, Nova Arsa İznik projesi nerede? Nova Arsa İznik projesinde kaç bağımsız alan var? İşte detaylar...

Folkart Nova satışa çıktı! Folkart Vega’ya komşu 176 konutluk yeni proje! 

Folkart’ın İzmir’in yeni kent merkezinde hayata geçirdiği projesi Nova’da satışlar başladı. Folkart Vega’nın komşusu Folkart Nova projesi  yaklaşık 2 milyar Türk Lirası yatırım değerine sahip...

TOKİ Yalova Altınova 2022 projesi yüzde 10 peşinatla!

TOKİ Yalova Altınova ilçesi Hürriyet mahallesinde yüzde 10 peşinatla konut sahibi olabilmek artık mümkün. İşte TOKİ’nin Yalova Altınova ilçesinin sosyal konut projesi detayları…

Folkart Nova geliyor! Yeni proje!

Folkart Nova projesi için düğmeye basıldı. Folkart Vega projesine komşu konumda yükselen projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon konut tiplerine yer verilecek.

Altınova'da toplu konut projesi iddiası!

AK Parti Balıkesir Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Kaytazdere beldesinde imarı olmayan alanda toplu konut projesi yapılmasının planladığını iddia etti.

81 İl 81 Anaokulu Projesi kapsamında yeni okullar açılıyor!

Türk Kızılay İstanbul Şubesinin hayata geçirdiği "81 İl 81 Anaokulu Projesi" kapsamında Yalova'nın Altınova ilçesinde inşası tamamlanan anaokulunun açılışı törenle gerçekleştirildi. 

Apartmanlarda işletme projesi nasıl hazırlanır?

Ultima İnternational Eğitim ve Danışmanlık şirketinde Kalite ve Planlama Koordinatörü Zeynel Kayınova, Emlakkulisi.com okurları için ''apartman ve sitelerde işletme projesi'' konusunu kaleme aldı.  İşte, Zeynel Kayınova'nın yazısı...  

Roya Nova projesi Haberi

Roya Nova projesi

Mimariden inşaata Türkiye ve yurt dışında yılların deneyim ve uzmanlığını edinmiş 3 köklü firmanın bir araya gelmesiyle kurulan Roya Yapı kuruluşunu ve projelerini ilk kez düzenleyeceği basın toplantısıyla açıklayacak.

Türkiye’nin önde gelen mimarlık firmalarından Tago Mimarlık, ARED Yapı ve DRS Yapı, proje yönetimi, mimari tasarım, inşaat, gayrimenkul geliştirme ve değerleme alanlarında edindikleri tecrübe ve birikimi Roya Yapı çatısı altında birleştirdi.

Roya Yapı’nın ilk projelerinden Roya Nova Projesi’nin basın lansmanı 21 Aralık 2017 Perşembe günü...