02 / 05 / 2024

Roya Yapı altunizade

Roya Yapı altunizade

Yüksek Mimar Afşin Aykanat'ın da ortak olduğu Roya Yapı, "Roya" markasını yaratarak düşük aidatlı sürdürülebilir konutlar üretmeye odaklandı.

Güneri Altunizade Konakları 2. Etap satışta! Anadolu Yakası'nın kalbinde yeni proje!

Güneri Altunizade Konakları'nda 2. Etap satışları başladı. Az katlı mimarisiyle dikkat çeken projede yer alan konutların teslimleri 1 yıl sonra yapılacak.

Altunizade Girişim Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Altunizade Girişim Yapı Anonim Şirketi Üsküdar'da Adem Ekşi ve Asiyet Ekşi ortaklığında kuruldu.

Üsküdar'ın 8 mahallesindeki riskli yapılara ilişkin plan notu ilavesi askıya çıkarıldı!

Üsküdar ilçesi, 1/5000 ölçekli Merkez, Örnek, Esatpaşa, Fetih, Altunizade, Kısıklı, Bulgurlu Mahalleleri ile Ünalan Mahallesi ve Güneyi Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi 15.10.2021 tasdik tarihli Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

İş GYO Altunizade projesinin bölgesindeki imar planları için iptal davası açıldı!

İş GYO'nun yüzde 50 oranında ortak olduğu Altunizade Konut Projesinin bulunduğu bölgeye ilişkin imar planlarının ve bu kapsamda yapı ruhsatlarının iptali istemi ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Üsküdar Belediye Başkanlığı aleyhine dava açıldı.

Altunizade-Çamlıca Metrosu'nun ihalesi yapıldı!

Altunizade-Çamlıca Metrosu'nun ihalesi yapıldı. 4 kilometre uzunluğa sahip olan ve 4 durağın bulunacağı hat, Güryapı Taahhüt Şirketi tarafından yapılacak.

Üsküdar Validebağ Korusu'na otopark yapılmasına tepki!

Validebağ Gönüllüleri, Üsküdar'ın Altunizade Mahallesi’nde yer alan Validebağ Korusu'na Üsküdar Belediyesi tarafından 500 araçlık otopark yapılmasına ilişkin açıklamada bulundu.

Roya Rosa Sancaktepe yakında satışta! Yeni proje! 

Roya Yapı imzasına sahip Roya Rosa projesinin İstanbul’un gelişen merkezleri arasında yer alan Sancaktepe'de inşa edilmesi planlanıyor. Projenin yakında satışa sunulması planlanıyor.

Altunizade Konut Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Altunizade Konut Yapı Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Aysu Pehlivan, Kamil Fazlıoğlu ve Yücel Özcan Çukutli tarafından kuruldu.

Yabancı yatırımcıya vatandaşlık düzenlemesi sektöre olumlu yansıyacak!

Roya Yapı İcra Kurulu Başkanı Yüksek Mimar Afşin Aykanat, yabancı yatırımcıya vatandaşlık düzenlemesi hakkındaki görüşünü paylaştı...

Türkiye zor koşullara rağmen büyümede dünyaya meydan okuyor!

ROYA Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Afşin Aykanat, "Türkiye her türlü zor koşullara rağmen büyümede dünyaya meydan okuyor" dedi…

Faizlerin düşmesi yatırımcıları harekete geçirecek!

''Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası'' ismiyle açıklanan konutta indirim kampanyası 33 projede geçerli olacak. Roya Yapı İcra Kurulu Başkanı Yüksek Mimar Afşin Aykanat kampanya hakkında değerlendirme yaptı. 

Roya Yapı’da ilk proje anketle şekillendi!

Roya Yapı’da ilk proje hedef kitlenin anketiyle şekillendi. Finans Merkezi’ne komşu yapılan kule için şirket nasıl bir projede oturmak istersiniz diye soruldu ve verilen cevaplarla projeyi inşa etti.

Roya Nova Rezidans’ta bayrama özel yüzde 20 indirim fırsatı!

Roya Yapı tarafından hayata geçirilen Roya Nova Rezidans projesinde Kurban Bayramı’na özel yüzde 20 indirim fırsatı başladı. Projede daire fiyatları 285 bin TL'den başlıyor.

Roya Yapı altunizade Haberi

Roya Yapı altunizade

Gayrimenkul sektöründe birbiri ardına yeni projeler geliştiriliyor. Bu projelerden fark yaratanlar satış başarısı yakalıyor, farklılaşamayanlar ise stokta kalıyor. Yüksek Mimar Afşin Aykanat'ın da ortak olduğu Roya Yapı, "Roya" markasını yaratarak düşük aidatlı sürdürülebilir konutlar üretmeye odaklandı.

Ekonomist Dergisi'nden Levent Gökmen Demirciler'in haberine göre, Türk insanı için ev sahibi olmak olmazsa olmazların başında geliyor. Başını sokacak bir evinin olması herkesin ortak dileği. Artan talep nedeniyle son yıllarda başta İstanbul olmak üzere Türkiye’nin gelişen kentlerinde birbiri ardına markalı konut projeleri geliştiriliyor. Kalite standartları giderek yükselirken şirketler arası rekabet de artmış durumda. Burada fark yaratanlar başarılı satış grafiği izlerken, fark yaratamayanlar ise deyim yerindeyse sinek avlıyor.

Tago Mimarlık, DRS Yapı ve Ared Yapı şirketlerinin ortaklığında 2016 yılında kurulan Roya Yapı da Roya markasını yaratarak...