02 / 05 / 2024

Roya Yapı sancaktepe projesi

Roya Yapı sancaktepe projesi

Yüksek Mimar Afşin Aykanat'ın da ortak olduğu Roya Yapı, "Roya" markasını yaratarak düşük aidatlı sürdürülebilir konutlar üretmeye odaklandı.

Roya Rosa Sancaktepe yakında satışta! Yeni proje! 

Roya Yapı imzasına sahip Roya Rosa projesinin İstanbul’un gelişen merkezleri arasında yer alan Sancaktepe'de inşa edilmesi planlanıyor. Projenin yakında satışa sunulması planlanıyor.

Yabancı yatırımcıya vatandaşlık düzenlemesi sektöre olumlu yansıyacak!

Roya Yapı İcra Kurulu Başkanı Yüksek Mimar Afşin Aykanat, yabancı yatırımcıya vatandaşlık düzenlemesi hakkındaki görüşünü paylaştı...

Türkiye zor koşullara rağmen büyümede dünyaya meydan okuyor!

ROYA Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Afşin Aykanat, "Türkiye her türlü zor koşullara rağmen büyümede dünyaya meydan okuyor" dedi…

Faizlerin düşmesi yatırımcıları harekete geçirecek!

''Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası'' ismiyle açıklanan konutta indirim kampanyası 33 projede geçerli olacak. Roya Yapı İcra Kurulu Başkanı Yüksek Mimar Afşin Aykanat kampanya hakkında değerlendirme yaptı. 

Roya Yapı’da ilk proje anketle şekillendi!

Roya Yapı’da ilk proje hedef kitlenin anketiyle şekillendi. Finans Merkezi’ne komşu yapılan kule için şirket nasıl bir projede oturmak istersiniz diye soruldu ve verilen cevaplarla projeyi inşa etti.

Roya Nova Rezidans’ta bayrama özel yüzde 20 indirim fırsatı!

Roya Yapı tarafından hayata geçirilen Roya Nova Rezidans projesinde Kurban Bayramı’na özel yüzde 20 indirim fırsatı başladı. Projede daire fiyatları 285 bin TL'den başlıyor.

Afşin Aykanat: Yeni dönemde de desteğimizi sürdüreceğiz!

Roya Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Afşin Aykanat 2018 seçim sonuçlarını değerlendirdi. Aykanat, "Roya Yapı olarak hükumetimizin sergileyeceği yeni atılımlara yeni projelerimiz ve başarılı satış performansımızla desteğimizi sürdüreceğiz" dedi...

Roya Nova Rezidans'ta 285 bin TL'ye!

Roya Yapı tarafından hayata geçirilen Roya Nova Rezidans projesinde fiyatlar 285 bin TL'den başlıyor. Proje  “Yapımızda Kalite Var” anlayışıyla gayrimenkul sektöründe farklı bir kulvar açıyor.

Faiz oranları yüzde 1’in altına düşürülmeli!

Kar Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Üçüncü ile Roya Yapı İcra Kurulu Başkanı Afşin Aykanat konut kredi faizlerinin indirilmesi konusunu değerlendirdi...

Roya Nova Rezidans güncel fiyat 2018!

Roya Nova Rezidans güncel fiyat 2018 kapsamında projedeki konutların metrekare birim fiyatları 5 bin TL'den başlıyor. Proje Roya Yapı tarafından inşa ediliyor...

Altunizade Roya Gold projesi geliyor! Yeni proje!

Roya Yapı Altunizade bölgesinin ofis ihtiyacına cevap verecek olan Roya Gold projesi için çalışmalara başladı. Roya Gold Altunizade projesinin 2018'in ilk yarısında tamamlanması planlanıyor. 

Roya Yapı'dan 3 yeni proje geliyor!

Roya Nova Rezidans projesinin lansmanını dün Shangri-La Bosphorus'ta gerçekleştiren Roya Yapı, Anadolu yakasında üç yeni proje daha inşa edecek.

Roya Nova'da metrekaresi 5 bin 800 TL'ye!

32 katlı tek blok olarak  Roya Yapı  tarafından hayata geçirilen Roya Nova Rezidans projesinin lansmanı dün gerçekleştirildi.  

Roya Yapı sancaktepe projesi Haberi

Roya Yapı sancaktepe projesi

Gayrimenkul sektöründe birbiri ardına yeni projeler geliştiriliyor. Bu projelerden fark yaratanlar satış başarısı yakalıyor, farklılaşamayanlar ise stokta kalıyor. Yüksek Mimar Afşin Aykanat'ın da ortak olduğu Roya Yapı, "Roya" markasını yaratarak düşük aidatlı sürdürülebilir konutlar üretmeye odaklandı.

Ekonomist Dergisi'nden Levent Gökmen Demirciler'in haberine göre, Türk insanı için ev sahibi olmak olmazsa olmazların başında geliyor. Başını sokacak bir evinin olması herkesin ortak dileği. Artan talep nedeniyle son yıllarda başta İstanbul olmak üzere Türkiye’nin gelişen kentlerinde birbiri ardına markalı konut projeleri geliştiriliyor. Kalite standartları giderek yükselirken şirketler arası rekabet de artmış durumda. Burada fark yaratanlar başarılı satış grafiği izlerken, fark yaratamayanlar ise deyim yerindeyse sinek avlıyor.

Tago Mimarlık, DRS Yapı ve Ared Yapı şirketlerinin ortaklığında 2016 yılında kurulan Roya Yapı da Roya markasını yaratarak...