30 / 04 / 2024

Royal Arma Yapı İnşaat

Royal Arma Yapı İnşaat

Royal Arma Yapı İnşaat Otomotiv Elektrik ve Elektronik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Bülent Kayalar 10 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Üsküdar, Altunizade Mahallesi'nde kuruldu.

Hasan Armağan Yapı Orman Ürünleri Elektrik Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kurulddu!

Hasan Armağan Yapı Orman Ürünleri Elektrik Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Hasan Armağan tarafından kuruldu.

Royal Class Yapı Gemi İnşa Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Royal Class Yapı Gemi İnşa Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da Ramazan Keleş tarafından kuruldu.

Ry Royal Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ry Royal Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aydın Melengiç tarafından kuruldu.

Maxx Royal Bodrum Oteli'nin ÇED toplantısı yapıldı!

ETS Grup tarafından yapılması planlanan Maxx Royal Bodrum Oteli için Çevresel Etki Değerlendirme bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya bölgede yaşayanlar katılarak projeyle ilgili itirazlarını dile getirdiler.

Royal Sarı Yapı İnşaat İthalat İhracat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Sarı Yapı İnşaat İthalat İhracat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Turan Sara tarafından kuruldu. 

Arma Grup Yapı Elemanları İnşaat Taahhüt Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arma Grup Yapı Elemanları İnşaat Taahhüt Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Boy ve Hüseyin Fırat ortaklığında kuruldu. 

Pendik Portre Sahil satılık daire fiyatları!

Toplam 137 adet daireden meydana gelen Pendik Portre Sahil, Akbulut İnşaat, Arma Yapı ve Özdemir İnşaat ortaklığı ile inşa ediliyor.  Pendik Portre Sahil satılık daire fiyatları Pendik Portre Sahil satılık daire fiyatları 499 bin TL'den başlıyor.

Portre Metro'da 430 bin TL'ye 2+1!

Akbulut İnşaat, Arma Yapı ve CK Group ortaklığında İstanbul Anadolu Yakası Pendik’te yükselen Portre Metro projesi toplam 96 konuttan oluşuyor.

Akbulut İnşaat Portre Sahil fiyat 2017!

Akbulut İnşaat, Arma Yapı ve Özdemir İnşaat ortaklığı ile inşa edilen Portre Sahil Kartal projesinde peşin ödemelerde yüzde 8 indirim uygulanıyor. İşte Akbulut İnşaat Portre Sahil fiyat 2017...

Portre Sahil Evleri fiyatlar!

Akbulut İnşaat, Arma Yapı ve Özdemir İnşaat ortaklığıyla yükselen Portre Sahil Evleri 518 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Pendik Portre Sahil 2017 fiyat listesi!

Toplam 137 daireden meydana gelen Pendik Portre projesi Akbulut İnşaat, Arma Yapı ve Özdemir İnşaat ortaklığı ile inşa ediliyor. Pendik Portre Sahil 2017 fiyat listesi 518 bin TL’den başlıyor.

Alz Royal Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alz Royal Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bilal Bahadır tarafından 150 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Babacan Yapı Port Royal konut fiyatları!

Babacan Port Royal projesi Konutları 2019 yılında teslim edilecek. 50 ay sıfır faiz fırsatı sunulan Port Royal Evleri, Babacan Yapı tarafından hayata geçirildi...

Royal Arma Yapı İnşaat Haberi

Royal Arma Yapı İnşaat

Royal Arma Yapı İnşaat Otomotiv Elektrik ve Elektronik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Bülent Kayalar 10 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Üsküdar, Altunizade Mahallesi'nde kuruldu. 


Royal Arma Yapı İnşaat Otomotiv Elektrik ve Elektronik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait müstakil konut,  iş hanları fabrikalar, yollar, baraj ve turistik tesisler, tatil köyleri, endüstriyel tesislerin inşaat, mekanik tesisat projelerini, proje yönetimini ve taahhüt işlerini kat karşılığı ve anahtar teslimi yapmak. 3- Her türlü emlak, gayrimenkul ve...