17 / 05 / 2024

Royal Center İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Yatırım Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Royal Center İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Yatırım Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Royal Center İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Yatırım Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ali Kılıç, Talat Kılıç ve Murat Kılıç ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Kadıköy'de kuruldu.

Torun Center'ın değeri 1 yılda 6 milyar 555 milyon TL arttı!

Torun Center'ın 2023 yıl sonu değeri resmen dudak uçuklattı. Peki Torun Center'ın arsası dahil toplam pazar değeri kaç TL oldu? İşte o rakam ve proje ile ilgili merak edilenler...

Royal Luxury İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Luxury İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Malez Cerrahoğulları tarafından kuruldu.

Torun Center'ın 2022 yıl sonu piyasa değeri resmen açıklandı! İşte o rakam

Torunlar GYO, İstanbul Mecidiyeköy Dikilitaş'taki Torun Center'ın 2022 yıl sonu değerleme raporunu açıkladı. İşte 5 blokluk projenin piyasa değeri...

Royal Kaya İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Royal Kaya İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Kadıköy'de Mehmet Kaya tarafından kuruldu.

Yaşam Center İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yaşam Center İnşaat Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde  50 bin TL sermaye bedeli  ile Esra    Beyaz tarafından kuruldu.

Royal Dekorasyon İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Dekorasyon İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 400 bin TL sermaye bedeli Abdul Rahman Muhı Eddın ve Talhat Salım tarafından kuruldu.

Zemin Center İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zemin Center İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Durmuş tarafından kuruldu.

Grand Royal Gayrimenkul İnşaat Turizm Organizasyon Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Grand Royal Gayrimenkul İnşaat Turizm Organizasyon Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Okan Demirci tarafından açıldı.

Ümraniye'deki Samanyolu Medya Center’ın binası ofis projesi oluyor!

FETÖ’cülerin Ümraniye Belediyesi’ne ait arazi üzerine kat karşılığı yaptırdığı Samanyolu Medya Center’ın yarım kalan binası el değiştirdi. Projeyi 73 milyon TL bedelle Yapı&Yapı tarafından alındı...

Ry Royal Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ry Royal Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aydın Melengiç tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Royal İnovasyon İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal İnovasyon İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Çam tarafından kuruldu. 

Royal Star İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Royal Star İnşaat Sanayi Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sabah Hamdı Mohammed Al-Isawı tarafından kuruldu. 

Royal Center İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Yatırım Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Royal Center İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Yatırım Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Royal Center İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Yatırım Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ali Kılıç, Talat Kılıç ve Murat Kılıç ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Kadıköy'de kuruldu. 


Royal Center İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Yatırım Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; YENİ ŞEKLİ: MERKEZ VE ŞUBELERİ Madde 4:Ana sözleşmede amaç ve konu değişikliği  Şirketin merkezi İstanbul ili Kadıköy ilçesidir.Adresi 19 Mahallesi Esin Sokak Hu-Ba Apt.No:9 Daire:13 Kadıköy/İstanbuldur.Adres değişikliğinde yeni adres,ticaret siciline tescil ve Türkiye ticaret sicil gazetesinde ilan ettirilir.Tescil ve ilan edilmiş adrese yapılan tebligat şirkete yapılmış sayılır.Tescil ve ilan edilmiş adresinden ayrılmış olmasına rağmen,yeni adresini süresi içinde tescil ettirmemiş şirket için bu durum fesih sebebi sayılır.Şirket yurt içinde ve dışında şubeler açabilir.


Royal Center İnşaat Gayrimenkul Taahhüt...