28 / 04 / 2024

Royal Grup Mehmet Başaran

Royal Grup Mehmet Başaran

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 6. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Royal Grup Mehmet Başaran konuşmasında projelerde yapılması gerekenlerden ve de farklılıklardan bahsetti...

Enz Grup Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Enz Grup Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Çatalca'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özkan tarafından kuruldu.

ETS Grup'un ilk konut projesi Caja Maxx Royal satışta! Bodrum'a 84 yeni konut geliyor!

Caja Maxx Royal, Bodrum’un en özel koylarından biri olan Hebil Koyu’nda ETS Grup tarafından hayata geçiriliyor. ETS Grup'un ilk konut projesi olan Caja Maxx Royal satışa çıktı. İşte Caja Maxx Royal konut fiyatları...

Uzman Grup Hayvancılık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzman Grup Hayvancılık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Aslan tarafından kuruldu.

Talha Altun Grup İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Talha Altun Grup İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Talha Altun tarafından kuruldu.

Eks Grup Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eks Grup Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Öztürk ve Mehmet Öztürk ortaklığında kuruldu.

Kaymaklar Grup İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kaymaklar Grup İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ozan Kaymak tarafından kuruldu.

Min Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Min Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bener İnan ve Metin İnan ortaklığında kuruldu.

Modern Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Modern Grup İnşaat Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet İbrahim Elsayed ve Semiye Arslan tarafından kuruldu.

Scz Grup Gayrimenkul Proje Geliştirme Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Scz Grup Gayrimenkul Proje Geliştirme Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Fırat ve Mehmet Bürtek ortaklığında kuruldu.

Tellioğlu Grup İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Grup İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Tellioğlu ve Mehmet Tellioğlu ortaklığında kuruldu.

Rems Grup İnşaat Otomotiv Taşımacılık Tekstil İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rems Grup İnşaat Otomotiv Taşımacılık Tekstil İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Mehmet Ali Balyeyen tarafından kuruldu.

Royal Kaya İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Royal Kaya İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Kadıköy'de Mehmet Kaya tarafından kuruldu.

Baş Yapıt Grup İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baş Yapıt Grup İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Mehmet Güli Akgün tarafından kuruldu.

Royal Grup Mehmet Başaran Haberi

Royal Grup Mehmet Başaran
Royal Grup Mehmet Başaran'ın konuşması:


Dediklerinin hepsi çok doğru. Sizin personeliniz geldiğinde Mehmet Bey, Buket Hanım...  96 yılında Türkiye'de internet üzerinden ilk satış. O zamanlar 500 bin kullanıcı vardı.  İlgiyle izliyorduk sizi de. Reality World yeni geldi o zamanlar, tanıştık. Anadolu yakasını verelim dediler yok dedik. Kriz geldi  99'da. Orada eridik. İnternet üzerinden satış. 10 sene buradan ekmek yedik biz. Söylenen şeyler çok önemli. Hanımefendi (Neşe Beyatlı) toplantının yıldızı. Kıymetli bilgiler var. Keşke yazsa... Uzun yıllar satış pazarlamada bulunmuş biri olarak reklama harcanan paranın 20’de biri harcansa personelin gönlünü yaparsınız işi daha güzel götürürsünüz. İnsan fıtratını keşfetmek lazım. İnsanın verdiği reaksiyonlara göre geliştirmek lazım. Farklılık yapıyorum diye tek paçalı bir şey giyebilirsiniz. Herkes size bakar. Hayranlık uyandıracak farklılık. Samimiyet, güven...