28 / 04 / 2024

Royal Grup

Royal Grup

ROYAL Group'un ilk projesi Sky Blue İstanbul'a başladı. Royal Yönetim Kurulu Başkanı Çehreli, Sky Blue projesinin 3 bin 880 metrekare arsada sadece 87 daireden oluştuğunu belirtti.

Mehmet Başaran: Hayranlık uyandıracak farklılık yapmak lazım!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 6. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Royal Grup Mehmet Başaran konuşmasında projelerde yapılması gerekenlerden ve de farklılıklardan bahsetti...

ETS Grup'un ilk konut projesi Caja Maxx Royal satışta! Bodrum'a 84 yeni konut geliyor!

Caja Maxx Royal, Bodrum’un en özel koylarından biri olan Hebil Koyu’nda ETS Grup tarafından hayata geçiriliyor. ETS Grup'un ilk konut projesi olan Caja Maxx Royal satışa çıktı. İşte Caja Maxx Royal konut fiyatları...

Maxx Royal Bodrum Oteli'nin ÇED toplantısı yapıldı!

ETS Grup tarafından yapılması planlanan Maxx Royal Bodrum Oteli için Çevresel Etki Değerlendirme bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya bölgede yaşayanlar katılarak projeyle ilgili itirazlarını dile getirdiler.

Royal Grup Mimarlık Mühendislik Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Grup Mimarlık Mühendislik Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Çaka ve Osman Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Royal Grup Avrupa'da iki projesiyle birinci oldu!

Kırılması zor olan bir rekora imza atan Royal Grup  dünyanın en prestijli emlak ödülleri olan International Property Awards’da 2 Avrupa birinciliğine layık görüldü. 

Royal City'de satışlar başladı!

Akkurt Grup, İzmit'teki ultra lüks bir konut projesine başladı. Royal City'de satışlar başladı!

Royal Garden’da konutların yüzde 40’ı satıldı!

Vade farkı istemeyen ve peşin alımlarda yüzde 20 indirim kampanyası yapan Royal Grup, Royal Garden Kartal Residence projesinde gördüğü yoğun ilgiyle konutların yüzde 40’ını sattı.

Kartal Royal Garden teslimleri 2017'de yapılacak!

Royal Grup tarafından hayata geçirilen Royal Garden'de daire teslimlerinin 2017 yılında yapılması planlanıyor. Proje 374 daireden oluşuyor.

Royal Grup Kartal'da dönüşüme başlıyor!

Royal Group, Kartal'da yeni bir projeye daha başlamak için harekete geçti. Daha önce bölgede Sky Blue İstanbul ve Royal Garden Kartal Residence'ı hayata geçiren şirket, yeni projesi için hak sahipleriyle anlaştı.

Sky Blue İstanbul'da peşin ödemelerde yüzde 6 indirim!

Toplamda 87 adet dairenin satışa sunulduğu projede Royal Grup imzası bulunuyor. Sky Blue İstanbul projesinde 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar daire seçenekleri yer alıyor.

Royal Garden'da ön satış kampanyası 30 Ekim'e uzatıldı!

Royal Grup gördüğü yoğun ilgi nedeniyle Royal Garden Kartal Residence projesinin ön satış kampanyasını 30 Ekim'e kadar uzatma kararı aldı.

Royal Garden Kartal'da ön satış kampanyası uzatıldı!

Royal Group’un Kartal’da hayata geçirdiği yeni projesi Royal Garden Kartal Residence konut alıcısından tam not aldı. 1 Eylül’de ön satışa çıkan proje büyük ilgi görünce Royal Grup, 30 Eylül olan kampanya bitimini 30 Ekim’e kadar uzattı.

Royal Grup'un ilk projesi Sky Blue'da daireler güney cepheli!

ROYAL Group'un ilk projesi Sky Blue İstanbul'a başladı. Royal Yönetim Kurulu Başkanı Çehreli, Sky Blue projesinin 3 bin 880 metrekare arsada sadece 87 daireden oluştuğunu belirtti.

SkyBlue İstanbul Residence projesinde 24 ay 0 faiz!

Royal Grup SkyBlue İstanbul Residence projesi 28 katlı 2 kuleden meydana geliyor. SkyBlue İstanbul Residence projesinin ödeme seçenekleri arasında 24 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Royal Grup Haberi

Royal Grup

Royal Group'un ilk projesi Sky Blue İstanbul'a başladı. Royal Yönetim Kurulu Başkanı Çehreli, Sky Blue projesinin 3 bin 880 metrekare arsada sadece 87 daireden oluştuğunu belirterek, "Sky Blue İstanbul'da tüm daireler güney cephesine bakıyor. Bu bizim dikkat çekmeye çalıştığımız en önemli özelliğimiz"...