03 / 05 / 2024

royal halı anadolu markaları yarışması

royal halı anadolu markaları yarışması

Royal Halı, Capital ve Ekonomist dergileri işbirliği ile düzenlenen Anadolu Markaları 2013 Yarışması’nda ödüle layık görüldü. Anadolu markalarının ödüllendirildiği Anadolu Markaları 2013 Yarışması’na törene çok sayıda davetli katıldı....

Royal Halı’da en beğenilen seriler hangisi? Royal Halı’da fiyatlar ne kadar? Royal Halı 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Royal Halı çok satan seriler hangileridir diye araştıranlar için bu habere muhakkak göz atın. Çok satan 4 seride metrekare fiyatları ve ölçüleri belli oldu. Royal Halı, en çok araştırılan ve merak edilen halı markaları arasındadır. İşte, Royal Halı 26 Eylül 2022 ebat ve fiyat bilgisi…..

TMSF kayyım atanan iki şirketi satışa çıkardı! İşte firmalar için istenen para ve ihale tarihi

TMSF, kayyım olarak atandığı Naksan Plastik ve Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ ve Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret AŞ'yi 120 milyon 500 bin lira tahmini bedelle satışa çıkardı. 28 Haziran’da yapılacak ihale için 27 Haziran’a kadar teklif verilebilecek.

TMSF, Royal ve Atlas Halı'yı satışa çıkardı!

Muhammen bedeli 353 milyon TL şeklinde belirlenen Royal ve Atlas Halı Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün satışına yönelik ihale 18 Aralık tarihinde yapılacak

TMSF, bünyesindeki şirketlerin satışına başlıyor!

TMSF, bünyesindeki şirketlerle ilgili satış sürecine başladı. TMSF yönetimi, Naksan’ın iki lokomotif şirketinden Royal Halı’yı 353 milyon lira bedelle 6 Ekim’de, Naksan Plastik’i ise 1.126 milyon lira bedelle 20 Ekim’de ihale edecek.

Anadolu Sigorta konut poliçesinin kapsamını genişletti!

Anadolu Sigorta Konut Paket Sigortası’nın kapsamı, ücretsiz kombi ve klima bakımının yanı sıra halı yıkama ve petek temizliği hizmetleriyle daha da genişletildi. Bu hizmetlerden haziran ayı itibarıyla mevcut poliçe sahipleri de faydalanabilecek...

Royal Garden Kartal konut teslimi!

Royal Group tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselen Royal Garden projesi beş blok olarak planlandı. Royal Garden Kartal konut teslimi ne zaman?

Royal Garden Yakacık satış ofisi!

11 bin 500 metrekare arsa alanına sahip Royal Garden projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da beş blok olarak yükseliyor. Projedeki peşin ödemelerde yüzde 15 + yüzde 15 indirim avantajı sunuluyor...

Yakacık Royal Garden Rezidans teslim tarihi!

Royal Garden projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor. 13 katlı beş blok olarak planlanan Royal Garden projesi Royal Group imzası taşıyor...

Royal Garden Yakacık iletişim!

Royal Garden Yakacık iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Kartal'a bağlı Yakacık'ta hayata geçirilen projede toplamda 200 daire bulunuyor.

Royal Garden projesinde satışların yüzde 70’i tamamlandı!

Royal Group, ‘Royal Garden’ projesiyle Anadolu Yakası’nın yeni cazibe merkezi Kartal’da hayat buluyor.

Royal Garden prestijli bir yaşam vaad ediyor!

Türkiye’nin lider inşaat şirketlerinden Royal Group, ‘Royal Garden’ projesi Anadolu Yakası’nın yeni cazibe merkezlerinden Kartal’da yükseliyor.

Royal Garden Kartal ödeme seçenekleri!

Toplam 374 konuttan meydana gelen Royal Garden Kartal projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal'da inşa ediliyor. İşte Royal Garden Kartal ödeme seçenekleri..

Manisa Kula'ya iki yeni halı saha!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kula Belediyesi'nin Çukurbağ Kapalı Halı saha, Halit Tokul Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne ve Sarıgöz Kur’an Kursu'nda hayata geçirdiği halı sahalar tamamlandı.

royal halı anadolu markaları yarışması Haberi

royal halı anadolu markaları yarışması


Royal Halı, Capital ve Ekonomist dergileri işbirliği ile düzenlenen Anadolu Markaları 2013 Yarışması’nda ödüle layık görüldü. Bu yıl 7’nci kez düzenlenen ve ekonominin lokomotifi Anadolu markalarının ödüllendirildiği Anadolu Markaları 2013 Yarışması’na törene çok sayıda davetli katıldı. İş dünyası ve Anadolu ekonomisinin önemli isimlerini bir araya getiren ödül töreninde toplamda 200'e yakın başvuru arasından Büyük İşletmeler “İmalat” kategorisinde ikincilik ödülü Royal Halı’nın oldu. 


Tüm Royal Ailesi adına ödülünü alan Royal Halı Genel Müdür Yardımcısı Aydoğan Yıldır, ”Kurulduğumuz günden bu yana her anlamda büyümeye devam ediyoruz. Firmamız, ortaya koyduğu yenilikler ve sektöre yön veren çalışmalarıyla bir marka olduğunu kanıtlamıştır. Royal Halı olarak Ar-Ge ve inovasyon çalışmaları için üst sınırımız yok. Ara vermeden ekibimizle birlikte katma değer sağlayacak yeni ürünler geliştiriyoruz. Şirket olarak...