07 / 05 / 2024

Royal İncek Ankara satılık

Royal İncek Ankara satılık

Ankara Royal İncek projesinde 2+1 dairelerin fiyatları 550 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Gasterm Mühendislik projesi Royal İncek Evleri'nde 86 daire yer alıyor...

Ankara Royal İncek teslim tarihi!

Ankara Royal İncek projesinde 2+1 dairelerin fiyatları 550 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Gasterm Mühendislik projesi Royal İncek Evleri'nde 86 daire yer alıyor...

Uptown İncek Ankara fiyatları!

Uptown İncek Ankara fiyatları 439 bin liradan başlayarak değişiyor. Uptown İncek Ankara projesinde peşin alımlarda yüzde 9 ve banka kredili ödemelerde yüzde 7 indirim yapılıyor...

Nata İncek Ankara ev fiyatları!

Nata İncek Ankara ev fiyatları 950 bin liradan başlayarak, 1 milyon 400 bin liraya kadar değişiyor. Nata İncek Ankara projesinde 60 ay sıfır faiz taksit imkanı sunuluyor...

Nata İncek Ankara ödeme seçenekleri!

Nata Holding imzasını taşıyan Nata İncek Ankara ödeme seçenekleri arasında yüzde 0,6 faizle 120 aya kadar, 0 faizle 60 aya kadar taksitli ödeme imkanları sunuluyor...

Ankara Nata İncek'te taksitler 60 ay vade farksız ödeniyor!

Daire alternatiflerinin 4 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği projede Nata Holding imzası bulunuyor. Nata İncek Ankara Konutları'nda toplamda 175 daire yer alıyor.

Nata Holding Nata İncek Ankara'da teslimler 2016'da!

Daire seçeneklerinin 4+1 ve 6+1 şeklinde dizayn edildiği projede toplamda 175 daire yer alıyor. Nata İncek Ankara'da 60 ay vade farksız ödemeler yapılıyor.

ONS İncek ev sahibi olmak isteyenleri doğru tercihe yönlendiriyor!

ONS İncek, ev sahibi olmak isteyenleri uzman danışmanlar eşliğinde en doğru tercihe yönlendiriyor. Emlak ve gayrimenkul alanında uzmanlaşmış danışmanları ile bir ilke imza atan ONS İncek, Ankara’nın konfor anlayışını, hizmet kalitesi ile zirveye taşıyor.

Loft İncek Ankara ödeme planı!

Loft İncek Ankara ödeme planı kapsamında 18 ay ara ödemesiz daire sahibi olunabiliyor. Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde inşa edilen projede teslimlerin 2016 yılı Mayıs ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Akfen Loft İncek Ankara iletişim!

Akfen Loft İncek Ankara iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 83 38 olarak belirlendi. Akfen İnşaat tarafından hayata geçirilen İncek Loft projesi Ankara’da inşa ediliyor.

Loft İncek Ankara satış ofisi!

Loft İncek Ankara satış ofisi telefon numarası 444 83 38 olarak belirlendi. Daire tipleri arasında 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı seçenekler sunan proje Ankara Gölbaşı'nda inşa ediliyor.

Loft İncek Ankara ev fiyatları ne kadar?

108 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Loft İncek projesinde 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Peki Loft İncek Ankara ev fiyatları ne kadar?

Kent İncek Ankara satılık!

Kent İncek Ankara satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Besa Grup imzası ile yükselen proje 850 adet konuttan oluşuyor.

Royal Plus Ankara'da 60 ay 0 faiz!

Gazi Çelik, "Kızılay'a 10 kilometre ve toplu ulaşım ile 15 dakika mesafede olan Royal Plus Konutları, hemen yanı başında inşa edilen ve tamamlandığında Ankara'nın en büyük AVM'lerinden birine komşu olacak" dedi

Royal İncek Ankara satılık Haberi

Royal İncek Ankara satılık


Royal İncek Evleri projesi Ankara İncek'te hayata geçiriliyor. Ankara Royal İncek Evleri projesi Gasterm Mühendislik tarafından inşa ediliyor.


Royal İncek Evleri Ankara projesinde konutların büyüklükleri 140 metrekare ile 562 metrekare arasında değişiyor. Royal İncek Evleri projesi 5 bin metrekare alanda yükseliyor.



Ankara Royal İncek teslim tarihi!


Ankara Royal İncek teslim tarihi Haziran 2017 yılı olarak belirtiliyor. Royal İncek Evleri Ankara projesinde 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+2 konut tiplerine yer veriliyor.


Royal İncek Evleri Ankara projesinde daire fiyatları 550 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Royal İncek Ankara projesi 36 katlı tek kulede 86 daireden oluşuyor.




Adres : TED Ankara Koleji Karşısı, Taşpınar Mah. İncek/Ankara



Telefon : 0312 479 90 90

Web : http://royalincek.com/

Gülcihan...