03 / 05 / 2024

Royal İstanbul Kartal Evleri teslim

Royal İstanbul Kartal Evleri teslim

Royal Garden İstanbul Kartal Evleri kapsamında yer alan dairelerin teslimleri 2017 yılında yapılacak. Proje kapsamında yer alan daireler 20 ve 30 kattan meydana gelen 2 kulede konumlandırılıyor.

Royal Garden Yakacık'ta 700 bin TL'ye 2+1!

Royal Group tarafından İstanbul Kartal Yakacık'ta konumlanan Royal Garden'da 2+1 daireler 700 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede, 2+1, 3+1, 5+1 dairelerin yanı sıra 3+1, 4+1, 5+1 dubleks konutlar da yer alıyor. 

Royal Garden Kartal Nisan'da teslim edilecek!

Kartal'da inşa edilen Royal Garden projesinde teslimler önümüzdeki Nisan ayında yapılacak. Projede satışlar devam ediyor...

Royal Garden Kartal’da teslimler Nisan'da!

Royal Group imzasını taşıyan Royal Garden Kartal’da teslimler Nisan ayında yapılacak. İstanbul Kartal'da hayata geçirilen projede satışların yüzde 80'i tamamlandı. 

Royal Garden Kartal Nisan'da teslim!

Royal Group imzası ile hayata geçirilen Royal Garden Kartal projesi Nisan ayında teslim edilecek...

Royal Garden Kartal’da yaşam başlıyor!

Royal Garden Kartal'da anahtar teslim tarihi Nisan 2018 olarak belirlendi. Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli; "Bir projemizi daha teslim etmenin gururunu yaşıyoruz” dedi...

Royal Garden Yakacık'ta 435 bin TL'ye 2+1!

Royal Group tarafından İstanbul Kartal Yakacık'ta hayata geçirilen Royal Garden projesi 70 milyon TL yatırım değerine sahip. Projede teslimler 2019 yılında yapılacak...

Royal Garden Kartal konut teslimi!

Royal Group tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselen Royal Garden projesi beş blok olarak planlandı. Royal Garden Kartal konut teslimi ne zaman?

Royal Garden Royal Group teslim tarihi!

Peşin ödemelerde yüzde 15 + yüzde 15 indirim yapılan Royal Garden projesi İstanbul Kartal'da hayata geçirildi. Royal Garden Royal Group teslim tarihi ne zaman?

Royal Garden Evleri Yakacık teslim tarihi!

Royal Garden projesi 13 katlı beş blok olarak Royal Group tarafından İstanbul Kartal'da hayata geçirildi. Royal Garden Evleri Yakacık teslim tarihi ne zaman?

Royal Garden Kartal ödeme koşulları!

Royal Garden Kartal ödeme koşulları kapsamında projede yüzde + yüzde 15 indirim kampanyası uygulanıyor. Projenin inşaat alanı 51 bin metrekare olarak belirlendi...

Royal Garden Kartal’da kampanya hareketliliği başladı!

Royal Garden Kartal’da kampanya hareketliliği başladı. Büyük ilgi gören ve satışların yüzde 70’inin tamamlandığı proje, peşin alımlara özel yüzde 15+yüzde 5 indirim fırsatı sunuyor. Kampanya 15 Eylül tarihine kadar sürecek.

Royal Garden Kartal’da bayram hareketliliği başladı!

Royal Group imzası taşıyan Royal Garden Kartal’da bayram hareketliliği başladı. 5 Eylül'e kadar devam edecek olan yüzde 15+yüzde 5’lik bu kampanya yüksek yatırım değeriyle oldukça avantajlı bir imkan yaratıyor.

Royal Garden Yakacık daire teslimleri!

Royal Garden Yakacık projesi İstanbul Kartal Yakacık'ta Royal Group tarafından hayata geçirildi. Royal Garden Yakacık daire teslimleri ne zaman?

Royal İstanbul Kartal Evleri teslim Haberi

Royal İstanbul Kartal Evleri teslim

Royal Garden İstanbul projesi, Kartal'da Anadolu Yakası içinde inşa ediliyor. Projede 400 daire yer alıyor. 


Royal Garden İstanbul Kartal Evleri kapsamında 2 kule yer alıyor. Kuleler 20 ve 30 katlı tasarlandı. 


Royal Garden İstanbul Kartal Evleri; Royal Grup tarafından yükseliyor. Royal Garden İstanbul Kartal Evleri toplam arsa alanı 13 bin 500 metrekare olarak belirlendi. 


Royal Garden İstanbul Kartal Evleri kapsamında yer alan konutların 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor. 


Royal Garden İstanbul Kartal Evleri iletişim

Telefon: 0 216 353 50 37

Web: