29 / 04 / 2024

Royal Konaklama Otelcilik Hizmetleri Anonim Şirketi adres

Royal Konaklama Otelcilik Hizmetleri Anonim Şirketi adres

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, oğlu Ahmed Salim Tatlıses ve Mahmut Nabi ile yeni turizm şirketi kurdu. Şirketin adı; Royal Konaklama Otelcilik Hizmetleri Anonim Şirketi olarak belirlendi.

Mehmet Bey Otelcilik Turizm Konaklama Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Bey Otelcilik Turizm Konaklama Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Baran Bingöl tarafından kuruldu.

Gayrettepe Rezidans Konaklama Hizmetleri Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Gayrettepe Rezidans Konaklama Hizmetleri Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Gayrettepe Rezidans Konaklama Hizmetleri Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Art Royal Turizm Otelcilik İnşaat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art Royal Turizm Otelcilik İnşaat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Mümin Kopuz, Müslim Kopuz ve Umutcan Ateş ortaklığında kuruldu. 

Ezo Konaklama Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ezo Konaklama Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Şenel Vurucu tarafından kuruldu.

Ak Royal Turizm Otelcilik İnşaat Reklam Organizasyon Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Royal Turizm Otelcilik İnşaat Reklam Organizasyon Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hakkı Kılınç tarafından kuruldu.

Kule Otelcilik Konaklama Ve Turizm İşletmeciliği Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Kule Otelcilik Konaklama Ve Turizm İşletmeciliği Gıda Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Umut Yerşen tarafından kuruldu.

Armar Otelcilik Konaklama Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armar Otelcilik Konaklama Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Abdullah Akdeniz ve Gökhan Akçay ortaklığında kuruldu.

Ob İstanbul Otelcilik Konaklama Turizm Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Ob İstanbul Otelcilik Konaklama Turizm Yatırımları Limited Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Yaşar Özdallı ve Oaltın Otelcilik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A ortaklığında kuruldu.

Nazlı Konaklama Hizmetleri Turizm Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Nazlı Konaklama Hizmetleri Turizm Otelcilik Anonim Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Çalış tarafından kuruldu.

Avrasya Konaklama Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrasya Konaklama Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  20  bin TL sermaye bedeli ile Kadir  Çelik tarafından kuruldu.

Lina Konaklama Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lina Konaklama Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da  10 bin TL sermaye bedeli  ile İlayda Çerçel, Murat Dağcı ve Yegana Gursoy tarafından kuruldu.

Maxx Royal Resort 2022'de açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a ait olan Ersoy Otelcilik'in Bodrum'da yer alan Voyage Göltürkbükü Resort, gelecek yıl yine aynı gruba ait olan bir başka otel markası olan Maxx Royal Resort ismiyle açılacak. 

Bis Otelcilik Konaklama Turizm Gıda Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bis Otelcilik Konaklama Turizm Gıda Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Barış Ekmekci, İbrahim Eren, Levent Karadoğan ve Selçuk Polat ortaklığında kuruldu.

Royal Konaklama Otelcilik Hizmetleri Anonim Şirketi adres Haberi

Royal Konaklama Otelcilik Hizmetleri Anonim Şirketi adres

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, Royal Konaklama Otelcilik Hizmetleri Anonim Şirketi isimli turizm şirketini kurdu. Yönetim Kurulu Başkanlığı İbrahim Tatlıses'e ait şirketin Yönetim Kurulu Üyeleri 1972 yılında Adalet Tatlıses'le evliliğinden olan oğlu Ahmed Salim Tatlıses ve Mahmut Nabi Tatlı oldu. 


5 milyon 509 bin 20 TL'lik sermaye ile kurulan Royal Konaklama Otelcilik Hizmetleri Anonim Şirketi; Seyrantepe'de yer alıyor. 


Royal Konaklama Otelcilik Hizmetleri Anonim Şirketi'nin detayları için tıklayınız


Royal Konaklama Otelcilik Hizmetleri Anonim Şirketi iş konusu; 1-Ülke kalkınmasında yerli ve yabancı turist kaynağının üstün katkısı bulunduğu inancına dayalı olarak, anlatımı kısmen turizmin teşvikine ve korunmasına ilişkin yasa ve düzenlemelerde ortaya konulan her türlü komple veya bölümlere ayrılmış doğrudan veya dolayısıyla turistik tesis, otel, motel, apart-otel, hostel, mocamp, camping, pansiyon, tatil köyü, sağlık köy...